Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Meubels
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Hangmatten

De hangmat, nauwelijks een ander buitenartikel associëren we zo met zoet nietsdoen. Als u het eenmaal hebt geprobeerd, zult u het met ons eens zijn: vakantie begint waar uw ziel ontspannen kan bungelen in een Amazonehangmat.

De hangmat, nauwelijks een ander buitenartikel associëren we zo met zoet nietsdoen.
Als u het eenmaal hebt geprobeerd, zult u het met ons eens zijn: vakantie begint waar uw ziel ontspannen kan bungelen in een Amazonehangmat.

Lees verder...

Pagina 1 van 8

Hangmatten - hang uit voor lichaam en ziel

Hangmatten zijn het symbool van tropische sereniteit en ontspanning. En niet zonder reden. Iedereen die het ooit heeft aangedurfd om in een stevig vastgemaakte hangmat te gaan zitten, zal het zeker met ons eens zijn: de mate van ontspanning die in een hangmat wordt bereikt, is ongeëvenaard. Want als je eenmaal een mooi plekje hebt gevonden om op te hangen en de juiste hangmat of hangmat, zul je niet snel meer opstaan. Als je eenmaal je ligpositie hebt gevonden, neemt het zachte schommelen van de hangmat het over. We zouden de effecten van het zachtjes wiegen bijna vergelijken met het schommelen van de kinderwagen. Het gevoel van ontspanning treedt bijna onmiddellijk in. Met een hangmat krijgt het gezegde "laat je ziel bungelen" pas echt betekenis.

Amazonas hangmatten gezellig en stabiel

Wij hebben een selectie van Amazonas hangmatten in de Fritz Berger Shop uitgezocht. Amazonas hangmatten zijn zeer stabiel en de fabrikant kan terugblikken op een lange traditie in het vervaardigen van hangmatten. De verschillende kenmerken maken de Amazonas hangmatten tot iets heel bijzonders.
Bestel de jouwe nu:

  • Hangmat met insectenbescherming en muskietennet
  • Zachte en knusse hangmat om in te ontspannen
  • Ultralichte hangmat gemaakt van stabiele parachutestof
  • Hengelhangmat met een groot ligoppervlak

Ultralichte hangmatten voor trekking, outdoor en meer

Ultralichte hangmatten zijn ook goed voor trektochten in warme gebieden. Hang ze 's avonds gewoon op tussen 2 stevige bomen. U kunt uw hangmat beschermen tegen weersinvloeden door hem te bedekken met een dekzeil of een dekzeilhoes. Kruipende dieren en insecten dicht bij de grond hebben een veel kleinere kans om op uw slaapplaats te komen. Vochtige grond is ook een veilige afstand met een hangmat. Lichtgewicht en stabiele parachute zijde maken outdoor hangmatten een comfortabele metgezel voor trektochten.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.