Maak kans op een cadeaubon van wel € 300,-! Doe nu mee!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Sanitair

U brengt veel tijd in de buitenlucht door tijdens langere tochten met uw camper, maar ook tijdens vakanties op een camping. De kinderen spelen buiten en u gaat wandelen - u heeft al een douche nodig, wilt de was doen of gewoon het rustige
U brengt veel tijd in de buitenlucht door tijdens langere tochten met uw camper, maar ook tijdens vakanties op een camping. De kinderen spelen buiten en u gaat wandelen - u heeft al een douche nodig, wilt de was doen of gewoon het rustige toilet bezoeken. Veel campings hebben tegenwoordig moderne en goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Toch willen genoeg kampeerders een eigen douche en een eigen toilet
Met het uitgebreide assortiment kampeersanitair van Fritz Berger hoeft u niet meer af te zien van hygiëne en het comfort dat u gewend bent, ook niet onderweg. Bovendien profiteert u van:
  • bekende merken zoals Thetford, Berger en Dometic
  • diverse sanitaire voorzieningen zoals campingtoiletten en douchetenten
  • praktische accessoires zoals kranen, watertanks en reinigingsproducten
Lees verder...

Pagina 1 van 13

Camping toiletten: Welke soorten zijn er?

Eigenaars van een moderne camper hoeven zich meestal geen zorgen te maken over de sanitaire behoeften van de camping, aangezien de duurdere voertuigen vaak een badkamer met douche en toilet hebben. Als u niet beschikt over een caravan met een toilet, zijn er verschillende manieren om te genieten van privacy in het rustige kleine toilet.
Een draagbaar droogtoilet is ideaal voor uitstapjes in de vrije natuur. De zogenaamde emmertoiletten of vouwtoiletten zijn bijzonder gemakkelijk te vervoeren door hun compacte afmetingen. Het mobiele campingtoilet wordt na elk bezoek gereinigd bij geschikte afvalstations op de campings of bij benzinestations.
Chemische toiletten, ook Porta Potti genoemd, bieden u comfort en zijn verkrijgbaar als mobiele campingtoiletten of als ingebouwde versies voor caravans en campers. De reiniging van het chemisch toilet zonder doorspoelen geschiedt met speciale sanitaire vloeistof, die in de aangesloten afvalwatertank wordt gevuld, zodat de uitwerpselen ontbinden. Een doorgespoeld campingtoilet heeft een opvangbak die regelmatig moet worden geleegd.
Tip: Bij de sanitaire accessoires vindt u onder andere toiletpapier voor chemische toiletten.

Tentdouches: Wat zijn bouwbare douches?

Als u niet op een camping kampeert, zult u meestal geen douche hebben. Met een douchetent geniet u van comfort en privacy op het vlak van hygiëne, zelfs in de vrije natuur. Een opklapbare douche is licht, kan gemakkelijk worden opgevouwen en is dus gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.
Om de mobiele douche in gebruik te nemen, hebt u een watertank met vers water nodig en een geschikte slang met bijpassende kranen. De douchetent wordt meestal gewoon aan het dak bevestigd, zodat u de universele tent ook flexibel kunt gebruiken als kleedkamer of berging.
Tip: Afvalwatertanks en tankreinigers vindt u in de categorie watervoorziening voor kamperen.

Voordelen van onze camping sanitaire voorzieningen

Bij Fritz Berger vindt u een breed assortiment aan camping sanitair en sanitair accessoires van merken als Thetford en Dometic, waarmee hygiëne op de camping of in de vrije natuur niet wordt verwaarloosd.
Campingtoiletten bieden u voldoende privacy en zijn verkrijgbaar als mobiele sanitaire voorzieningen of als inbouwmodellen voor stacaravans. Als draagbaar droogtoilet of als chemisch toilet met of zonder spoeling - de stille toiletten voor onderweg zijn eenvoudig te reinigen en comfortabel.
U kunt ook buiten de camping douchen in een praktische douchetent. De universele tenten zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken en kunnen flexibel worden gebruikt als campingdouche of kleedkamer.
Een ruim assortiment accessoires zoals fittingen voor opslag, afvalwatertanks voor campingtoiletten of reinigingsproducten voor het onderhoud bieden u maximaal comfort in de sanitaire ruimte tijdens het kamperen. Geen ruimte voor de sanitaire accessoires? Een praktische voortent dient niet alleen als extra leefruimte, maar ook als extra bergruimte.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.