Maak kans op een cadeaubon van wel € 300,-! Doe nu mee!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Type Camping douche
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Campingdouches

Bij Fritz Berger vindt u een ruim assortiment aan campingdouches. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een camping solar douche, mobiele douche met 12 V aansluiting of tuindouche. U kunt ze gebruiken als buitendouches voor caravans of

Bij Fritz Berger vindt u een ruim assortiment aan campingdouches. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een camping solar douche, mobiele douche met 12 V aansluiting of tuindouche. U kunt ze gebruiken als buitendouches voor caravans of campers. Natuurlijk zijn er ook passende accessoires zoals douchegordijnen en wateraansluitsets.

Lees verder...

Pagina 1 van 2
  • 1

Een mobiele douche creëert onafhankelijkheid

Om niet per se afhankelijk te zijn van de sanitaire voorzieningen op de camping, is het aan te bevelen een campingdouche in uw camper of caravan aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar als camping-zonnedouches, mobiele 12V-douches of reisdouches in een koffer. Mobiele douches kunnen ook werken zonder batterijen, elektriciteit of pompen. U kunt de douches binnenshuis installeren of, dankzij een buitenwateraansluiting, als buitendouche. De douches worden bediend met een hand- of voetpedaal.

Accessoires voor de campingdouche

Om uw campingdouche perfect te installeren, vindt u hier de juiste accessoires. U kunt een externe wateraansluitset installeren in de buitenmuur van uw caravan of camper. U kunt uw eigen watertemperatuur bepalen met een toevoerkraan met voormenger. Dankzij een warmwateradapter kunnen de mobiele buitendouches gemakkelijk met warm of koud water worden gevuld via de gootsteen in de keuken of de badkamer.
U kunt uzelf ook beschermen tegen blikken dankzij douchegordijnen en douchegordijnhouders voor buiten.
Heeft u een wastafeldouche nodig of wilt u liever een regelbare douche? Hier vindt u ook de bijpassende doucheslang, die met een universele adapter ook op elke standaard wastafelkraan kan worden aangesloten.

Tuindouche voor thuis

Met een gronddouche, waar het water uit waterfonteinen in het platform komt, kunt u zich afkoelen op de camping.
Om thuis het perfecte vakantiegevoel te hebben, kunt u een tuindouche installeren.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.