Maak kans op een cadeaubon van wel € 300,-! Doe nu mee!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Filiaalbeschikbaarheid

Sanitair accessoires

Toiletaccessoires voor camping, caravans en campers. Koop chemische toiletadditieven van Thetford, zoals Aqua Kem Blue, Green en Sachets tot Berger toiletadditieven. Bestel gemakkelijkvloeibaar campingtoiletpapier, biologisch afbreekbaar

Toiletaccessoires voor camping, caravans en campers. Koop chemische toiletadditieven van Thetford, zoals Aqua Kem Blue, Green en Sachets tot Berger toiletadditieven. Bestel gemakkelijkvloeibaar campingtoiletpapier, biologisch afbreekbaar sanitairvloeistof of een nieuwe toiletborstel voor uw campingtoilet.

Lees verder...

Pagina 1 van 6

Chemisch toiletadditief en WC-accessoires

Aqua Kem Blue en andere sanitaire vloeistoffen

Sanitaireaccessoires voor campers, caravans en camping zijn divers. In tegenstelling tot toiletaccessoires voor thuis, moet u ook het juiste chemische toiletadditief en het juiste campingtoiletpapier bestellen of kopen. U hebt een ruime keuze, van de zeer doeltreffende chemische foelie tot de biologisch afbreekbare sanitaire vloeistof. Campingtoiletadditieven zijn in vele variaties en geuren verkrijgbaar. Intussen zijn er ook goed biologisch afbreekbare toiletvloeistoffen en sanitairproducten, zoals de producten van awiwa of Solbio (getest door Camping-Checker.de). Met deze sanitaire additieven wordt de afbraak door micro-organismen op een milieuvriendelijke manier versneld.

Camping toiletpapier, snel oplossend

Camping toiletpapier lost snel op, zodat u uw cassettetoilet gemakkelijk kunt legen. Vergeleken met gewoon toiletpapier voorkomt campingtoiletpapier dat leidingen verstopt raken en maakt het gemakkelijker de afvaltank te legen.

Additief voor chemisch toilet en campingtoilet

Aqua Kem Blue is waarschijnlijk het bekendste chemische toiletadditief op de markt. Maar wat is het verschil tussen Aqua Kem Green en de zakjes? Welke andere sanitaire vloeistoffen zijn vergelijkbaar? Hier volgt een korte uitleg van de bekende campingtoiletadditieven van Thetford, Dometic, Berger en vele anderen.

Thetford Aqua Kem Blue en Berger Pury Blue - welbekend en effectief

Voor alle afvaltanks van cassette tot draagbare toiletten. Aqua Kem Blue en Berger's Pury Blue hebben een reukonderdrukkend effect. Vermindert gasvorming, voorkomt tankafzettingen en breekt vaste stoffen af. De toiletvloeistof kan individueel worden gedoseerd.

  • Aqua Kem Blauw
  • Berger Pury Blauw

Maandverband en zakjes

Gemakkelijk te gebruiken, zogenaamde tabs of sachets met dezelfde doeltreffendheid als vergelijkbare toiletvloeistoffen. Droog additief voor septische putten in tabletvorm. Voor gebruik, gebruik gewoon één tablet voor één tankvulling. Denk er ook aan dat met het zakje of tabblad geen rekening kan worden gehouden met een vaak geleegd chemisch toilet en dus minder nodig additief.

  • Aqua Kem Blauw Sachets
  • Dometic Power Care Tabs
  • Berger Pury Blauwe Sanitaire Tabs

Biologisch afbreekbare sanitaire vloeistoffen

Aqua Kem Green, ToiSan, Solbio, awiwa en Pury Green worden ook gebruikt in alle gangbare vuilwatertanks in de campingsector. Deze "groene sanitaire producten" gebruiken meer of minder chemicaliën en zijn milieuvriendelijker
  • Aqua Kem Groen
  • Dr. Keddo ToiSan
  • Solbio
  • Awiwa
  • Berger Pury Groen

Sanitaire vloeistoffen voor kamperen zijn de laatste jaren heroverwogen. Optionele en achteraf aan te brengen beluchtingssystemen en zachte toiletadditieven op natuurlijke basis zullen geleidelijk de traditionele producten vervangen. Biologisch afbreekbare toiletvloeistoffen en -poeders zorgen voor een aangename geur en een grotere milieuvriendelijkheid.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.