Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Merk
Verwarmingstapijten vorstbewaking
Soort verwarmingsmat
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Verwarmingsmatten & antiviesverwarming

Met verwarmingsmatten, verwarmingsstangen en tankverwarmers kunt u het hoofd bieden aan een koude vloer en een bevroren watertank in uw camper, caravan of kampeerwagen. Koop nu uw vloerverwarmer of Lily vorstmonitor en bescherm uzelf en uw

Met verwarmingsmatten, verwarmingsstangen en tankverwarmers kunt u het hoofd bieden aan een koude vloer en een bevroren watertank in uw camper, caravan of kampeerwagen. Koop nu uw vloerverwarmer of Lily vorstmonitor en bescherm uzelf en uw mobiel tegen de koude wintertemperaturen.

Lees verder...

Tankverwarming, verwarmingsmat en tapijtverwarming -
ijsvrije watertanks en warme voeten

Een vloerverwarming kopen voor uw camper, caravan of kampeerwagen, wie heeft dat niet gewenst? Want ook al is uw camper goed geïsoleerd of heeft uw caravan een fijne Trumatic kachel, zodra het buiten koud wordt merkt u dat het eerst aan de vloer. Bestel nu een verwarmd tapijt of verwarmingsmat en kom snel van het probleem af. De verwarmbare tapijtkussens of warmtematten zijn verkrijgbaar in 12 V en 230 V versies.

Verwarmd tapijt voor 12 & 230 V

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verwarmingsmat en het verwarmingstapijt:

  • Het verwarmingstapijt verenigt alles in één stuk "tapijt". Kant-en-klaar, u koopt een gezellig, onderhoudsvriendelijk tapijt met kabel en stekker. Het verwarmingstapijt wordt verwarmd door koolstofvezels die in glasvezelmateriaal zijn geweven.
  • U kunt de verwarmingsmat gewoon onder uw bestaande vloerbedekking leggen. Verwarmingsmatten zijn waterdicht en kunnen dus ook in de badkamer of in de voortent worden gelegd. De 1 mm dunne verwarmingsfilm is misschien wel de meest flexibele vloerverwarming voor mobiel en stationair gebruik.

Met de verwarmende tapijten en tapijtverwarmers van Paroli zorgt u voor een behaaglijk gevoel, ook in koude tijden.

De Lily vorstbeveiliging - de tankverwarming

Een ijskoude winterochtend en u kijkt naar uw gebarsten watertank of jerrycan? Dat is verleden tijd met de tankverwarming vorst monitor. Als de watertemperatuur onder de 5 graden zakt, schakelt de vorstbewaking automatisch in. Als de watertemperatuur 10°graden is, schakelt de thermostaat de vorstbewaking weer uit. Op deze manier houdt het verwarmingspatroon van de Lily vorstbewaker je tankinhoud ijsvrij, zelfs tijdens het kamperen in de winter.

Installeer de vorstmonitor gewoon in uw bestaande drink- of afvalwatertank. Uitgerust met thermostaat, oververhitting- en droogverhittingsbeveiliging is de vorstmonitor een veilige oplossing voor ijsvrije tanks. De installatie van uw nieuwe tankverwarming is zeer eenvoudig. De hoogwaardige roestvrijstalen vorstbewaker wordt door een gat in de wand van uw watertank geschroefd (ten minste 40 mm boven de tankbodem) met een messing moer en afdichting. Het stroomverbruik tijdens het opwarmen bedraagt ca. 30 watt.

De verwarmingsstaaf - warm water uit de jerrycan

De warmwaterboiler is een grote opluchting voor de bestelwagen- of bestelbuschauffeur. De kleinere campers, die meestal zijn uitgerust met een watertanksysteem, beschikken vaak niet over een eigen warmwatervoorziening. Dit kan verholpen worden met een verwarmingsstaaf. De verwarmingsstaaf wordt in de verswatertank of de watertank geplaatst. De warmwaterboiler verwarmt het beschikbare water tot een aangename temperatuur tussen 37° en 40° Celsius. De verwarmingsstaaf is perfect ontworpen voor campings of uw 12 V-voeding en schittert met lage verbruikswaarden.

Trotseer vorst en ijzige temperaturen! Koude voeten, koud water en bevroren tanks behoren tot het verleden met de vorstmonitor, verwarmingsstaaf en verwarmde tapijten!

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.