€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Skotti Grill

(0)  
Skotti Grill
Skotti Grill
Skotti Grill
Skotti Grill
Skotti Grill
Skotti Grill
Skotti Grill
Skotti Grill
Skotti Grill
Skotti Grill
Skotti Grill
Skotti Grill
-5%
Adviesprijs 179,- €
169,- €
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 542760
 
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
 Toegevoegd

Productdetails

Licht en compact Veilig en warm
Hoge kwaliteit en duurzaam

Productbeschrijving

De SKOTTI gaat de volgende ronde in: De SKOTTI 2.0 is er! En natuurlijk heeft hij niets van zijn multifunctionaliteit en flexibiliteit verloren. Integendeel! Hij heeft een hele nette update gekregen. De nieuwe SKOTTI wordt nu geleverd met de vetopvangbak "Pool" - maar daarover later meer.

De SKOTTI is nog steeds een topkeuze voor barbecuen in het park, aan het meer, op het balkon - op de tafel of op een picknickkleed, zelfs op het snowboard, het paddleboard op de open zee of de motorkap - met de SKOTTI kun je echt overal barbecueën. Het is de eerste gasbarbecue ter wereld die bestaat uit plug-in onderdelen: je zet hem in een minuut op zonder gereedschap. En hij wordt minstens even heet als een gewone staande barbecue. Zet de gaspatroon aan, houd de aansteker tegen de ontstekingsopening - klaar!

Je regelt de warmte met een draaibare regelaar, en binnen de kortste keren kun je genieten van iets heerlijks gegrild. En terwijl u eet, koelt uw SKOTTI weer af en kunt u hem aan de kant zetten, schoonmaken of direct opbergen in zijn afwasbare zeildoekzak.

Nu met nieuwe "POOL" vetopvangbak.
Over schoonmaken gesproken. Dat gaat nu nog gemakkelijker met de nieuwe Pool vetopvangbak. Deze vervangt de vroegere, bijna vlakke bodemplaat van de nieuwe SKOTTI. Dit voorkomt niet alleen op betrouwbare wijze dat er tijdens het grillen vet op de bodem druipt, maar maakt ook het schoonmaken na de maaltijd eenvoudiger, mits de bak met een beetje water wordt gevuld voordat de SKOTTI wordt aangestoken.

De nieuwe vetopvangbak, overigens een oude wens van veel klanten, past ook op de conventionele SKOTTI en is daarom ook los verkrijgbaar. Dus iedereen die al een SKOTTI bezit, kan zijn model zonder veel moeite upgraden.

U krijgt alles zoals u van de SKOTTI gewend bent: uw SKOTTI-grill past moeiteloos in elke camper, wandelrugzak, bestelwagen, kano, in uw motortas of op de bagagedrager. Of u draagt hem gewoon onder uw arm - inclusief de tas weegt SKOTTI slechts 3,3 kg. overigens: de branderslang en de gasslang zijn goed beschermd in de twee vakken in de tas, die uiteraard wordt meegeleverd.

Licht verhoogde voorranden
Daarnaast zijn beide voorkanten van de nieuwe SKOTTI iets verhoogd, zodat de barbecue nog meer functionaliteit biedt bij een vrijwel identieke pakmaat. Hier kan bijvoorbeeld een grotere plancha of pan worden gebruikt, omdat alle zijdelen nu even hoog zijn.

GAS, HOUT, HOUTSKOOL - DE SKOTTI-GRILL IS EEN ALLROUND TALENT:
De SKOTTI-grill is niet alleen een allrounder op het grillrooster, maar ook eronder: Als u geen gas bij de hand heeft, kunt u de SKOTTI ook met kolen opwarmen of zijn body als kleine vuurschaal gebruiken en een gezellig kampvuurtje maken voor u en uw vrienden. Als u houtskool of hout gebruikt, zorg er dan voor dat er ongeveer 1 cm zand, grind of aarde in de vetopvangbak "pool" komt. Dit zal het roestvrij staal verder beschermen.

MAAK VAN UW SKOTTI GRILL EEN BUITENKEUKEN
Met onze accessoires kunt u van uw SKOTTI-grill een complete kleine buitenkeuken maken: bekijk de SKOTTI Cap, onze multifunctionele motorkap, en onze roestvrijstalen blikken SKOTTI Boks. Verkrijgbaar in twee verschillende maten, kunt u ze niet alleen gebruiken voor plastic- en druipvrij transport van uw gegrilde gerechten, maar ook direct als pan of pot op de grill.

DE SKOTTI-GRILL IS EEN MILIEUVRIEND
We willen u trouwens geen tweede SKOTTI-grill verkopen. Daarom hebben we hem zo ontworpen dat u er voor altijd van kunt genieten. Mocht u echter ooit een onderdeel verliezen, dan bieden wij in onze winkel vervanging aan. Zo werkt duurzaam barbecueën vandaag de dag!

Eigenschappen

Soort barbecues Gasbarbecue
Barbecues Gastype
Barbecues Vermogen
Barbecues Leveringsinhoud
Barbecues Materiaal
Grill model Tafelgrill
Barbecuerooster (LxB) 0 x 0 cm
Maten opbouw (LxBxH) 0 x 0 x 0 cm
Maten open (LxHxD) 0 x 0 x 0 cm
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.