Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Outdoor
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Strandschermen

Strandschelpen zijn een MUST voor elke strandvakantie. De pop-up strandschelp of werpstrandschelp is gemakkelijk op te zetten, zelfs bij harde wind. Met de strandtent of zonnetent zijn u en uw gezin beschermd tegen fel zonlicht.

Strandschelpen zijn een MUST voor elke strandvakantie. De pop-up strandschelp of werpstrandschelp is gemakkelijk op te zetten, zelfs bij harde wind. Met de strandtent of zonnetent zijn u en uw gezin beschermd tegen fel zonlicht.

Lees verder...

Strandtent of pop-up strandschelp

Trotseer de zon en wind met een strandschelp

Schelpen zijn bijna niet meer weg te denken van een strandvakantie. Het kan snel oncomfortabel worden als er een constante wind waait op het strand. Of het nu de Noordzee is of Fuerteventura, de constante wind is geen pretje, dus het is fijn om beschutting te hebben in je Pop Up strandschelp. Direct zonlicht is ook mooi, maar kan op den duur vermoeiend worden. Met een strandtent of zonnetent kunt u kunstmatige schaduw creëren waarin u kunt ontspannen en genieten van uw dag op het strand.

De strandschelp - kleine verpakking, grote bescherming tegen de zon

Met de strandschelp is er bijna geen excuus om er geen te hebben. U hoeft niet langer een groot, log zonnescherm mee te zeulen naar het strand, dat bij de volgende windvlaag weer wegvliegt. U heeft ook geen strandmat nodig, want in de Berger strandschelpen is al een tentvloer genaaid. Strandschelpen zijn zeer licht en kunnen heel klein worden ingepakt. Zo past uw zonnetent in bijna elke strandtas.

De Pop Up Beach Shell - de werpschelp die eenvoudig in de wind wordt opgezet

Iedereen die ooit een tent heeft opgezet in de wind weet dat, het is geen pretje. Het inrijgen van de tentstokken bij harde wind is een krachttoer als de tent horizontaal in de wind staat. Met een Pop Up strandschelp heeft u dit probleem niet meer. U pakt gewoon de zogenaamde werpschelpen uit en de glasvezelstokken van uw pop-up strandschelp zetten uw zonnetent of windtent recht. Het enige wat u hoeft te doen is uw pop-up schelp vast te zetten met haringen. Niets staat een mooie dag op het strand in de zon en wind in de weg.

De strandschelp als regen bescherming?

De polyester huid van uw strandschelp is natuurlijk waterdicht, hoewel misschien niet in dezelfde mate als een kampeertent. Maar je strandschelp is daar niet per se voor ontworpen. Maar, zoals met alle tenthuiden, een beetje waterdichtheid kan geen kwaad. Want het kan heel knus zijn om lekker in je strandschelp te kruipen en te kijken naar een warme zomerregen op het strand.

Bescherming voor baby en peuter

Een grote hoeveelheid UV-straling is niet goed voor kleine kinderen en baby's in het bijzonder. In de schaduw van een Berger strandschelp hebben u en uw kind van meet af aan een UV-bescherming van 50+. Samen met een goede zonnebrandcrème zorgt dit voor een zorgeloze zonnige dag zonder een "vurige rode verrassing" 's avonds. Zonlicht is gezond en UV-B-straling stimuleert de aanmaak van vitamine D in het menselijk lichaam. Maar te veel is, zoals met bijna alles, schadelijk. Het risico op huidkanker neemt toe, maar ook de gewone zonnebrand of zonnesteek kan uw vakantie behoorlijk bederven. Met een strandschelp bent u beschermd en kunt u vrij beslissen wanneer u en vooral uw huid genoeg hebben gehad. Denk er echter altijd aan om niet onbeschermd in de zon te gaan en voldoende drinken mee te nemen.

Koop een strandschelp bij Berger

Je kunt verschillende strandschelpen kopen bij Berger.
U kunt kiezen uit:

  • Pop up strandschelp of werp strandschelp
  • Strandschelpen met palen of "vouwstokken
  • Strand- of zonnetent

Berger strandschelpen hebben allemaal een UV-bescherming van 50+, een kleine pakmaat en een laag gewicht. Bestel nu uw strandtent, bescherm uzelf tegen zon, wind en weer!

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.