Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Type Fietsdrager accessoires
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Fietsendrager accessoires

Van een fietsendrager kunt u vele jaren plezier hebben. Maar zelfs wanneer zij met zorg worden behandeld, kunnen beschadigingen of defecten niet altijd worden vermeden. Wij bieden reserveonderdelen voor reparaties en accessoires voor

Van een fietsendrager kunt u vele jaren plezier hebben. Maar zelfs wanneer zij met zorg worden behandeld, kunnen beschadigingen of defecten niet altijd worden vermeden. Wij bieden reserveonderdelen voor reparaties en accessoires voor fietsendragers van de fabrikanten Eufab, Fiamma en Thule.

Lees verder...

Pagina 1 van 5

Onderdelen voor de reparatie van fietsenrekken

Kampeerders nemen vaak hun fiets mee op kampeervakantie. Dit komt omdat zij de extra mobiliteit bij het reizen met een caravan of camper op prijs stellen. De fietsen worden meestal vervoerd op een fietsendrager die aan de buitenkant van het kampeervoertuig wordt bevestigd. Schade kan van tijd tot tijd gebeuren. Een defecte rail, een gebroken bevestigingsklauw of een verbogen framehouder zijn echter nog geen reden om een nieuwe fietsendrager te kopen. Bekende fabrikanten als Eurocarry, Fiamma en Thule bieden een breed scala aan onderdelen voor fietsendragers. Reparaties aan de fietsendrager zijn in veel gevallen mogelijk.
Hier vindt u fietsendrager onderdelen, zoals:
  • Veiligheidsriemen om de fietsen op de rail te bevestigen
  • Bevestigingsklauwen en bevestigingsarmen (Fiamma Bike-Block) om het fietsframe stevig vast te zetten
  • Wielstoppers voor fietsbanden van verschillende dikte

Accessoires voor het verlengen van fietsenrekken

Ook accessoires voor fietsendragers en verlengstukken vindt u in ons assortiment. Wij bevelen de volgende accessoires aan als nuttige aanvullingen voor fietsendragers op campers en caravans:
  • Een oprijrail of laadklep maakt het gebruik van de fietsendrager comfortabeler. Met een oprijhulp behoort het moeizame tillen van fietsen bij het laden tot het verleden.
  • Een beschermhoes voorkomt dat de fiets te vuil wordt of beschadigd raakt door steentjes die tijdens het vervoer worden opgeworpen. Dergelijke transportbescherming is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor fietsdragers op de dissel en aan de achterzijde.
  • Een bagagebox kan worden gebruikt om volumineuze voorwerpen op een bagagedrager achterop de fiets te vervoeren. Als u zonder fiets reist, kan de fietsendrager nog steeds zinvol worden gebruikt met een bagagebox.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.