Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Huishouden
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Wasgoed & reiniging

Zelfs op een kampeervakantie hoeft u het niet zonder schone kleren te stellen. Dankzij de praktische producten uit de Berger online shop kunt u uw kleding opbergen, wassen, drogen en zelfs strijken. U kunt de binnenkant van uw

Zelfs op een kampeervakantie hoeft u het niet zonder schone kleren te stellen. Dankzij de praktische producten uit de Berger online shop kunt u uw kleding opbergen, wassen, drogen en zelfs strijken. U kunt de binnenkant van uw kampeervoertuig snel schoonmaken met praktisch gereedschap.

Lees verder...

Pagina 1 van 4

Wasserij en kampeervakanties - Wij hebben de juiste helpers!

De beste manier om uw gedragen wasgoed te vervoeren op een kampeervakantie is in een opvouwbare wasbox of waszak; deze zijn licht en kunnen ruimtebesparend worden opgeborgen. Om uw wasgoed op een kampeervakantie te drogen, moet u het ophangen met wasknijpers. Traditioneel wordt de was gedroogd aan een waslijn op de camping. Het is praktisch als het gemakkelijk kan worden opgeborgen. Met oprolbare waslijnen, zijn er geen geknoopte koorden meer. Waslijnen met zuignappen aan beide uiteinden zijn bijzonder geschikt voor kampeervakanties. Ze kunnen flexibel aan de buitenkant van het kampeervoertuig worden bevestigd en op elke gewenste lengte worden ingesteld. Sommige wasdrogers kunnen via het raam aan de buitenkant van de caravan, de camper of de balkonreling worden bevestigd. Wanneer ze niet worden gebruikt, kunnen ze worden opgeborgen om ruimte te besparen. Vooral handdoeken drogen hier goed. Met een kleine reisstrijkplank kunt u ook op vakantie blouses en overhemden strijken.

Campingkleding paard voor elk doel

Mobiele droogmolens of droogrekken voor kampeerkleding hebben het voordeel dat ze stabiel zijn, niet aan het voertuig hoeven te worden bevestigd en vele meters lijn bieden. Dankzij zijn geringe gewicht kan de mobiele roterende wasdroger gemakkelijk in een pakzak in de garage achterin worden vervoerd.Een kampeerkleedpaard kan overal worden opgesteld dankzij een voet. U kunt het waspaard gemakkelijk met haringen aan de grond vastmaken. Het aluminium statief van de mobiele roterende wasdroger kan ook worden gebruikt om de SAT-spiegel op te zetten.

Schoonmaken van het interieur van caravans en campers

Doekjes en microvezeldoekjes voor alle doeleinden zijn geschikt voor het schoonmaken van alle gangbare oppervlakken van keuken, badkamer en woongedeelte in de camper en caravan. Voor het schoonmaken van de vloer wordt een hand-veegbezem of een veegset bestaande uit een handborstel en stoffer aanbevolen. Voor een snelle natte reiniging van de vloer kunt u het beste een dweil met telescoopsteel gebruiken om stof in de camper en caravan te verwijderen.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.