Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Outdoor
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Gaslampen

Gaslampen, gaslantaarns of stormlantaarns zijn al vele jaren trouwe metgezellen op kampeervakanties of in de buitenlucht. Overal waar elektriciteit schaars is en een natuurlijke warme vlam de voorkeur geniet, bent u met een Feuerhand- of

Gaslampen, gaslantaarns of stormlantaarns zijn al vele jaren trouwe metgezellen op kampeervakanties of in de buitenlucht. Overal waar elektriciteit schaars is en een natuurlijke warme vlam de voorkeur geniet, bent u met een Feuerhand- of Campingaz-lamp op de juiste plaats.

Lees verder...

Gaslampen en stormlantaarns - windbestendig en duurzaam

Gaslampen - campingverlichting met stijl

Gaslampen, gaslantaarns of gaslantaarns zullen het hart van uw kampeerder waarschijnlijk sneller doen kloppen! Het stille gesis van het gas in combinatie met het aangename licht van de gaslamp schept een heel bijzondere sfeer die veel mensen als zeer aangenaam ervaren.

De moderne gaslamp - met piëzo, gaspatroon en gloeilampmantel

In tegenstelling tot de handlampen uit oude films, zijn moderne gaslampen zeer goed uitgerust. Bij sommige gaslampen bijvoorbeeld kunt u de vlam ontsteken door middel van vonken van de piëzo-ontsteking. Bij veel gaslampen heb je niet eens een aansteker nodig. Het gas komt uit de gaspatroon die in de gaslamp wordt gestoken (insteekpatroon) of op de gaslamp wordt geschroefd (inschroefpatroon). Dit is afhankelijk van het model en merk van uw gaslamp. De gastoevoer van moderne gaslampen voor kamperen en trektochten kan worden geregeld. Dit betekent dat de gaslampen niet alleen kunnen worden gebruikt om een mooie sfeer te scheppen, maar ook indruk kunnen maken met hun hoge lichtsterkte.

Belangrijk: Voor het gebruik van een gaslamp is bijna altijd een mantel nodig. Eigenaars van gaslampen moeten voor de zekerheid altijd een paar gloeikousjes in voorraad hebben.

Stormlantaarns en paraffinelampen - ideaal voor kampeervakanties

Zeer sfeervol zijn ook de zogenaamde stormlantaarns, die met paraffine of lampolie worden aangedreven. Men moet echter niet vergeten dat een stormlantaarn die op lantaarnolie werkt, niet zo fel brandt als een gaslamp. Toch zouden kamperen en tuinieren ondenkbaar zijn zonder stormlantaarns. Stormlantaarns zijn een garantie voor een nostalgisch gevoel dat door geen enkele andere campinglantaarn kan worden overtroffen.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.