Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Outdoor
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Dekens

Dekens voor buiten en camping Een deken kan op vele manieren gebruikt worden. Vooral in de koele avonduren is een deken voor buiten een nuttig accessoire. Bij Berger vindt u robuuste outdoordekens van verschillende materialen en in verschillende maten. Zodat u

Dekens voor buiten en camping

Een deken kan op vele manieren gebruikt worden. Vooral in de koele avonduren is een deken voor buiten een nuttig accessoire. Bij Berger vindt u robuuste outdoordekens van verschillende materialen en in verschillende maten. Zodat u gezellige uurtjes buiten kunt doorbrengen na uw buitenavontuur.

Lees verder...

Pagina 1 van 3

Dekens voor buiten: goedkoop en gezellig

Dekens voor buiten zijn bij Fritz Berger verkrijgbaar in een groot aantal variaties. Hier vindt u dekens om u mee te bedekken en als zitplaats voor een picknick. Wij hebben talrijke dekens van verschillende materialen en in verschillende maten.
Fleece dekens zijn populaire kampeerdekens. Ze zijn niet alleen behaaglijk en zacht, maar bieden ook een bijzonder hoog warm teniveau bij een kleine pakmaat. Fleece dekens zijn geschikt om in te slapen en om je mee te bedekken terwijl je lekker buiten op een stoel of rond het kampvuur zit.


Picknick dekens: robuust en waterdicht

Outdoordekens kunnen ook als onderlaag worden gebruikt. De onderzijde van picknickkleden is speciaal gecoat met aluminium. Deze laag isoleert en beschermt tegen kou en vocht. Daarom worden deze dekens ook thermische dekens genoemd. Picknickkleden hebben echter ook een zeer praktisch detail: met behulp van klittenband kan het outdoorkleed worden opgerold en gemakkelijk worden vervoerd dankzij een opgenaaide draaggreep
Bij Berger vindt u ook picknickkleden in de vorm van buitenmatten. Deze speciale outdoordekens zijn volledig gemaakt van waterdicht polypropyleen. De outdoormatten zijn aan beide zijden bedrukt met geraffineerde motieven en kunnen ook worden gebruikt als tapijt in de voortent.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.