Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Gasmelders

Met een gaswaarschuwingsapparaat in uw caravan bent u altijd aan de veilige kant. Als een gasslang lekt of een klep lekt, kan dat onaangename gevolgen hebben. Met de juiste gasdetector wordt u tijdig gewaarschuwd voor dergelijke

Met een gaswaarschuwingsapparaat in uw caravan bent u altijd aan de veilige kant. Als een gasslang lekt of een klep lekt, kan dat onaangename gevolgen hebben. Met de juiste gasdetector wordt u tijdig gewaarschuwd voor dergelijke gebeurtenissen.

Lees verder...

Pagina 1 van 2
  • 1

Als u een gasdetector koopt, moet u er altijd op letten dat hij het gas dat in het motorhome wordt gebruikt, kan detecteren. Dit is het geval met bijna alle toestellen, maar u moet er toch vooraf zeker van zijn.

Welke gassen worden gedetecteerd?

Zoals hierboven vermeld, worden de meest voorkomende gassen die bij koken of verwarming worden gebruikt, door bijna alle gasdetectoren gedetecteerd. Dit is bijna altijd propaan- of butaangas. Er zijn ook apparaten die methaangas en verschillende KO-gassen kunnen opsporen.

Doeltreffende opsporing van KO-gassen

Een goed gasalarm of gasdetector voor campers en caravans kan niet alleen propaan- en butaangas detecteren, maar ook vaak verdovende gassen. Het zogenaamde KO-gas wordt specifiek door inbrekers gebruikt om zonder weerstand van de inzittenden het voertuig te kunnen binnendringen.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.