Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Meubels
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Meubels

Bij Berger Camping vindt u een groot assortiment meubelen voor op de camping, voor in de tuin of voor andere vrijetijdsbestedingen. Onze comfortabele ligstoelen gebruikt u om heerlijk te relaxen. De talrijke kampeerstoelen komen zowel op

Bij Berger Camping vindt u een groot assortiment meubelen voor op de camping, voor in de tuin of voor andere vrijetijdsbestedingen. Onze comfortabele ligstoelen gebruikt u om heerlijk te relaxen. De talrijke kampeerstoelen komen zowel op de camping, in de tuin en op een festival uitstekend tot hun recht. Maak een keuze uit het grote aanbod van kampeerkasten en kampeertafels en geniet met z'n allen van een heerlijke maaltijd.

Lees verder...

Favoriete categorieën

Pagina 1 van 48

Kampeermeubilair voor een ontspannen verblijf

Wat zou een kampeervakantie zijn zonder te ontspannen met comfortabele en praktische kampeermeubelen zoals:

  • Kampeerstoelen
  • Opvouwbare krukken
  • Ligstoelen
  • Kampeertafels
  • Kampeerkasten
  • Hangmatten

Een breed aanbod van deze producten vindt u uiteraard in onze webwinkel.

De juiste kampeermeubelen vinden

De vouwstoel is een populaire metgezel voor kampeerders omdat hij weinig plaats inneemt in de rugzak en gemakkelijk te vervoeren is. De comfortabelere versie hiervan is de klapstoel, meestal iets zwaarder en evenals de vouwstoel gemaakt van 100% polyester. De klapstoel is iets groter en de juiste keuze om aan een klaptafel te eten. Het frame van de klapstoel is meestal gemaakt van aluminium.

Als maximaal comfort gewenst is, kiest de ervaren kampeerder voor een klapstoel die optioneel met beensteun kan worden uitgerust. De kampeerstoel kan individueel worden besteld met een hoofdsteun of een gestoffeerd kussen. Een klein en licht campingkrukje of driepotig stoeltje is geschikt voor trek- of fietstochten. Sommige klapkrukjes kunnen worden omgebouwd tot een tafel, wat ook ruimte bespaart.

Bij een kampeerstoel moet een bijpassende kampeertafel worden gekozen. Hier kunt u een onderscheid maken tussen de klaptafel en de roltafel. Terwijl de roltafel vooral overtuigt door zijn geringe pakvolume, heeft de klaptafel een zeer stabiel tafelblad en een vlak oppervlak zonder scheuren. Beide types zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten.</p

Praktisch en stijlvol: de kampeerkeuken

Kampeerkeukens en kampeerkasten

Berg uw keukengerei ook buiten stijlvol en veilig op met een kampeerkeuken uit de Berger Camping Shop. Dankzij de eenvoudige montage en demontage bent u zeer snel klaar voor kookplezier. Afhankelijk van uw persoonlijke behoeften, zijn er verschillende opties voor kampeerkeukenkasten.
Het windscherm kan nuttig zijn wanneer u bijvoorbeeld aan zee kampeert en een gasfornuis gebruikt. Verder zijn er varianten met spoelbakranden, en een groot aantal verschillende opbergvakken, die variëren naargelang het model van de keukenbox. Bij de meeste modellen kunnen de opbergvakken worden afgesloten met een rits.

Wij bieden verschillende kampeerkasten voor voorraden, kleding en andere kampeerbenodigdheden. Ook voor praktische hangkasten bent u bij ons aan het juiste adres.

Bestel al uw kampeermeubels bij Berger Camping!

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.