Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Slot- en deurbeveiliging

U kunt uw camper of caravan beschermen tegen inbraak en diefstal met een veiligheidsslot of deurslot. U vindt hier inbraakbeveiliging van verschillende fabrikanten, zoals Heosolution , Fiamma , Thitronik en Thule. Het maakt niet uit of u op kampeervakantie in Duitsland bent of door heel Europa reist: Helaas kunnen inbraken in campers en caravans overal gebeuren. U moet ook voorbereid zijn op diefstal van het hele kampeervoertuig of de caravan.

U kunt uw camper of caravan beschermen tegen inbraak en diefstal met een veiligheidsslot of deurslot. U vindt hier inbraakbeveiliging van verschillende fabrikanten, zoals Heosolution, Fiamma, Thitronik en Thule.

Het maakt niet uit of u op kampeervakantie in Duitsland bent of door heel Europa reist: Helaas kunnen inbraken in campers en caravans overal gebeuren. U moet ook voorbereid zijn op diefstal van het hele kampeervoertuig of de caravan.

Lees verder...

Pagina 1 van 3

Welke soorten extra sloten zijn er?

Voor campers en bestelwagens zijn er verschillende extra sloten voor voordeuren en carrosseriedelen of schuifdeuren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen

  • Veiligheidssloten die het originele deurslot vervangen, alsook
  • Veiligheidssloten die naast het deurslot worden aangebracht.

Voor diefstalbeveiliging op de caravan vindt u anti-diefstalapparatuur voor aanhangwagens, zoals het Ei van Columbus van HP en het HABA cilinderinsteekslot voor Alko oploopkoppen. Met deze disselsloten voorkomt u dat dieven uw caravan kunnen aankoppelen.


Veiligheidssloten met een uniform vergrendelingssysteem

De meeste veiligheidssloten voor campers en caravans kunnen met een sleutel worden afgesloten. Heosolution biedt een uniform vergrendelingssysteem aan, genaamd Heo System. Hierdoor kunnen verschillende Heosafe veiligheidssloten met één sleutel worden ontgrendeld en vergrendeld.

Veiligheidsslot beschermt tegen inbraak

Wat de beveiliging van uw camper of caravan betreft, moet u een onderscheid maken tussen bescherming tegen diefstal en bescherming tegen inbraak. Met een deurslot zorgt u ervoor dat inbrekers uw kampeervoertuig in de eerste plaats niet kunnen betreden. Fiamma Safe Door en Thule Deurslot zijn stevige deurbouten die aan de buitenkant van de carrosseriedeur worden bevestigd. De stevige deurgrendels hebben een afschrikkend effect op inbrekers. De extra deursloten voorkomen ook dat de carrosseriedeur wordt opengeduwd. Speciaal voor bestelwagens en campingbussen met schuifdeuren hebben wij het Thule Van Lock veiligheidsslot in ons assortiment.

Hoe worden veiligheidssloten in campers of caravans geïnstalleerd?

Veiligheidssloten zijn stevig aan het kampeervoertuig vastgeschroefd. Dankzij de stabiele bevestiging zijn de extra sloten bestand tegen enorme krachten. In de buurt van de bestuurdersdeur van een camper of kampeerwagen worden vaak bestaande schroeven of bevestigingspunten gebruikt om een nachtslot te installeren. Op de opbouwdeur wordt het extra slot via een tegenplaat aan de zijwand van de camper of caravan vastgeschroefd. Als de montageplaats voor de Fiamma en Thule veiligheidsbouten wordt geblokkeerd door kasten, kunt u de Frame montage-adapter gebruiken.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.