Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Meubels
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Klapstoelen

Een klapstoel is de perfecte metgezel voor elke kampeerder. Deze praktische stoel is snel en gemakkelijk te monteren en te demonteren, zodat hij ruimtebesparend kan worden opgeborgen. In de tent , bij het kampvuur of op het strand - een
Een klapstoel is de perfecte metgezel voor elke kampeerder. Deze praktische stoel is snel en gemakkelijk te monteren en te demonteren, zodat hij ruimtebesparend kan worden opgeborgen. In de tent, bij het kampvuur of op het strand - een klapstoel biedt overal een comfortabele zitplaats.
Lees verder...

Pagina 1 van 10
De stoelen zijn gemaakt van robuust en duurzaam materiaal dat bestand is tegen avonturen in de buitenlucht. Dankzij het compacte formaat is de klapstoel gemakkelijk te vervoeren en dus ideaal voor kampeertrips.

Een ander voordeel van de klapstoel is zijn flexibiliteit. Hij kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende zitposities en biedt dus individueel zitcomfort. De klapstoel vormt ook geen probleem op een oneffen ondergrond, want dankzij de verstelbare poten kan hij op elk moment waterpas worden gezet.

Al met al biedt de klapstoel veel voordelen voor kampeerders en is hij een onmisbaar accessoire voor elk buitenavontuur. Of u nu wilt ontspannen, koken of picknicken - met een klapstoel zit u altijd goed.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.