Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Huishouden
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Bakken, cans, flessen, reservoirs enz.

Om ervoor te zorgen dat uw kampeervakantie niet eindigt in chaos of complete wanorde, biedt Fritz Berger verschillende huishoudcontainers aan waarin u allerlei spullen kunt opbergen. U kunt bijvoorbeeld voedsel of maaltijden bewaren in

Om ervoor te zorgen dat uw kampeervakantie niet eindigt in chaos of complete wanorde, biedt Fritz Berger verschillende huishoudcontainers aan waarin u allerlei spullen kunt opbergen. U kunt bijvoorbeeld voedsel of maaltijden bewaren in vershoudblikken.

Lees verder...

Pagina 1 van 14

Containers en camping emmers


U kunt specerijen, potten of schotels in verschillende opbergdozen bewaren. Meori vouwdozen zijn hier bijzonder geschikt voor, omdat ze meestal meerdere compartimenten hebben en u op die manier de dingen beter kunt sorteren. Maar een kampeermmer kan ook op veel verschillende gebieden worden gebruikt

Camping emmers


Je kunt een campingemmer gebruiken om veel verschillende dingen in te vervoeren, zoals drinken, speelgoed, zand of water. Natuurlijk kunt u een opvouwbare emmer ook als schoonmaakemmer gebruiken. U kunt een campingemmer met deksel gebruiken als vuilnisbak voor organisch afval.

Opvouwbare emmers en bekkens


Een opvouwbare emmer is bijzonder praktisch omdat u hem gemakkelijk kunt opvouwen tot een klein pakformaat en overal mee naartoe kunt nemen. Opvouwbare emmers en bekkens zijn vooral handig wanneer u uw kampeerspullen wilt afwassen. Maar gootsteenemmers met een inklapbaar handvat zijn ook perfect voor het schoonmaken van uw vaat. Voor het uitlekken van de vaat of het wassen van salade biedt Fritz Berger een zeefinzet die u eenvoudig in uw campingemmer kunt hangen. U kunt grotere vouwkommen of spoelbakken gebruiken om kleine kinderen in te baden of de was te doen.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.