€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

aangenaam &
comfortabel

betalen

Wij laten ons leiden door uw persoonlijke mogelijkheden. Daarom hebben wij alle gangbare betaalmogelijkheden voor u in het leven geroepen.

Kies gewoon de voor u meest geschikte manier om te betalen wanneer u uw bestelling plaatst. Wij hechten veel belang aan de veiligheid van uw gegevens.

Wij wensen u veel plezier bij het winkelen!

betalen met Ideal

Uiteraard kunt u bij ons betalen met Ideal. De Nederlandse standaard online betaling geeft u de mogelijkheid om rechtstreeks via uw bank te betalen.

PayPal Snel en eenvoudig

Direct hier bij Berger betalen.
Voorwaarde: U heeft een PayPal-account www.paypal.de

  • alleen inloggen en uw bestelling is al betaald.
  • wij ontvangen de betalingsbevestiging binnen enkele seconden
  • Uw bank- en kredietkaarten blijven bij PayPal en ALLEEN bij PayPal.
  • Betalen met PayPal is voor u gratis - Berger betaalt de kosten.

Werkwijze:
Gewoon in de checkout bij de betaalwijzen Paypal selecteren en op verder klikken. Nu verschijnt direct het PayPal-inlogvenster, waar u uw PayPal-gebruikersgegevens invoert. Bevestig het bedrag van de betaling en stuur de betaling en bestelling. Meestal bevestigt PayPal de betaling onmiddellijk en kunnen wij de goederen onmiddellijk leveren.

CreditkaartVisa of Mastercard

Wij accepteren Mastercard en Visa. De betalingsmogelijkheid is alleen beschikbaar voor beschikbare artikelen. Voer bij het plaatsen van uw bestelling uw creditcardnummer, de vervaldatum en het controlecijfer (CVV) in. Het controlecijfer bevindt zich op de achterkant van uw creditcard en is het 3-cijferige eindnummer in het ondertekeningsveld.

De Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) garandeert de gegevensbeveiliging van creditcardgegevens. Volgens de voorschriften van creditcardorganisaties moeten alle bedrijven die creditcardgegevens technisch verwerken of opslaan, voldoen aan de PCI-norm.

Amazon PaySnel en eenvoudig

Direct hier bij Berger betalen.
Voorwaarde: u heeft een Amazone-account.

Met Amazon Pay kunt u betalen op https://www.fritz-berger.de/ met de betaal- en verzendinformatie van uw Amazon account. U hoeft geen ander account aan te maken, noch bij ons, noch bij Amazon Pay. Uw gewone Amazon-account biedt alle benodigde informatie. Dit maakt winkelen bij ons snel, gemakkelijk en veilig.

Als u Amazon Pay gebruikt, hoeft u geen klantenaccount aan te maken op https://www.fritz-berger.de/, maar kunt u direct betalen met de gegevens van uw Amazon Pay-account. Klik op de Amazon Pay-knop in het winkelwagentje. Vervolgens kunt u uit uw bij Amazon opgeslagen gegevens de gewenste betaalwijze (bijv. creditcard of automatische incasso) en het verzendadres kiezen en de aankoop bij ons afronden.

Zo werkt Amazon Pay in onze winkel! Profiteer van de voordelen:

Bij betaling met Amazon Pay ontstaan er geen extra kosten en worden uw betalingsgegevens niet doorgegeven. Meer informatie en uw besteloverzicht voor betaling via Amazon is te vinden op https://pay.amazon.com/de/shopper

Automatische incasso Sepa incassomachtiging

U machtigt ons om betalingen van uw rekening te incasseren via automatische incasso en geeft uw bank tegelijkertijd de opdracht om de automatische incasso die wij op uw rekening hebben opgemaakt, te incasseren. Het bedrag wordt - op voorwaarde van kredietwaardigheid - automatisch van uw rekening afgeschreven 10 dagen nadat de goederen zijn verzonden. U verplicht zich ertoe de benodige volmacht te verlenen en ervoor te zorgen dat de rekening voldoende gedekt is wanneer dat nodig is. De termijn voor de voorafgaande kennisgeving wordt teruggebracht tot één dag. Als er vertragingen zijn in de levering van de goederen, neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

Gelieve af te zien van terugbetaling van het gedebiteerde bedrag. Als u uw bestelling annuleert, of de goederen retourneert, wordt het betaalde bedrag na ontvangst van de retourzending automatisch teruggestort op uw bankrekening.

VooruitbetalingOverboeking

Met uw orderbevestiging ontvangt u alle nodige informatie om het totale bedrag van uw bestelling over te maken naar onze rekening. Gelieve het factuurbedrag binnen de 7 dagen naar onderstaande rekening over te maken. Denk er aan voor dit gebruiksdoel uw klantnummer te vermelden. Nadat het totaalbedrag op onze rekening is bijgeschreven, worden uw goederen zo snel mogelijk verzonden. De opgegeven levertijd voor uw bestelling begint met de ontvangst en boeking van uw betaling door ons.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.