Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Meubels
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Vouwstoelen

Is zitcomfort belangrijk voor u, vooral op kampeervakanties of tijdens vrijetijdsactiviteiten? Dan zijn de klapstoelen van Fritz Berger perfect voor u. U kunt perfect ontspannen in deze campingstoelen en na gebruik worden de stoelen

Is zitcomfort belangrijk voor u, vooral op kampeervakanties of tijdens vrijetijdsactiviteiten? Dan zijn de klapstoelen van Fritz Berger perfect voor u. U kunt perfect ontspannen in deze campingstoelen en na gebruik worden de stoelen ruimtebesparend opgeborgen. Ze zijn ook bijzonder licht, zodat ze zeer gemakkelijk te vervoeren zijn.

Lees verder...

Pagina 1 van 7

Praktische klapstoelen voor onderweg of thuis

Vooral als je kampeert, wil je genieten. Begrijpelijk, want ontspanning staat voorop. Daarom moeten de zitplaatsen bijzonder comfortabel en praktisch zijn. Vouwstoelen zijn campingstoelen die hiervoor ideaal zijn. De voordelen liggen voor de hand: ze hebben een kleine pakmaat, zijn licht en dus gemakkelijk te vervoeren. Bovendien is het voor klapstoelen gebruikte materiaal geschikt voor gebruik in de frisse lucht. Aangezien de stoelen opvouwbaar zijn, kunnen ze ook thuis heel goed worden gebruikt en opgeborgen. Bijvoorbeeld als reserve stoelen als u gasten verwacht.

Comfortabel zitten voor de caravan, camper of tent

Of u nu reist in een caravan, camper of tent, u wilt op vakantie comfortabel kunnen zitten zonder later last te krijgen van rugpijn. Onze Berger klapstoelen zijn hiervoor ideaal. Ze hebben een optimale zithoogte - zodat u goed aan tafel kunt zitten en ontspannen. Veel kozijnen zijn ook van aluminium. Hierdoor zijn de campingstoelen bijzonder licht en gemakkelijk te vervoeren. Als buitenliefhebber is de pakmaat zeker ook belangrijk voor u. Vooral als je maar beperkte ruimte hebt in je voertuig. Sommige modellen kunnen daarom bijzonder klein worden opgevouwen. Niettemin zijn klapstoelen zeer stabiel. Veel scoren met een draagvermogen tot 120 kg. Sommige zijn zelfs geschikt tot 200 kg.

Klapstoelen zijn ook uitstekend geschikt voor evenementen

Ben je een muziekliefhebber die van festivals houdt? Of ga je graag naar sportevenementen? Of misschien is vissen je passie. Hoe u uw vrije tijd ook doorbrengt, klapstoelen kunnen de ideale zitplaats zijn voor zeer uiteenlopende vrijetijdsactiviteiten. De eenvoudige bediening is een groot voordeel. De campingstoelen hoeven immers meestal alleen maar te worden uitgeklapt en u kunt ontspannen. Veel modellen hebben ook drankhouders. U kunt dus op elk moment genieten van een verfrissing en u hebt er niet eens een tafel voor nodig.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.