Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Meubels
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Relaxstoelen

Een ligstoel is een comfortabel en praktisch meubelstuk dat zeer nuttig kan zijn, vooral buitenshuis. Als u graag kampeert of in de tuin ontspant, is een opvouwbare ligstoel een perfecte keuze. Hij kan namelijk ruimtebesparend worden
Een ligstoel is een comfortabel en praktisch meubelstuk dat zeer nuttig kan zijn, vooral buitenshuis. Als u graag kampeert of in de tuin ontspant, is een opvouwbare ligstoel een perfecte keuze. Hij kan namelijk ruimtebesparend worden opgeborgen en is toch comfortabel en stevig genoeg om in te ontspannen.
Lees verder...

Pagina 1 van 3
Een campingligstoel is bijzonder praktisch omdat u er comfortabel in kunt zitten en uw voeten op kunt leggen. Dit is vooral aangenaam op warme dagen en biedt een welkome afwisseling van conventionele campingstoelen.

Let er bij de aankoop van een opvouwbare ligstoel op dat deze stevig en stabiel genoeg is om een grotere belasting aan te kunnen. Een gevoerde zitting en rugleuning zijn ook belangrijk, zodat u ook bij langdurig gebruik comfortabel kunt zitten.

Kortom, een opvouwbare ligstoel biedt vele voordelen en is een praktische aanvulling op elke kampeertrip of tuinbezoek. De ruimtebesparende vouwfunctie en het comfort maken het een waardevolle investering waar u lang plezier van kunt hebben.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.