Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Huishouden
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Stofzuigen & schoonmaken

Zelfs onderweg zijn kampeerders bezorgd over netheid en netheid. Hier vindt u een grote selectie van 12V stofzuigers, accu stofzuigers en handstofzuigers voor het eenvoudig reinigen van uw camper of caravan. Natuurlijk kunnen veel van de

Zelfs onderweg zijn kampeerders bezorgd over netheid en netheid. Hier vindt u een grote selectie van 12V stofzuigers, accu stofzuigers en handstofzuigers voor het eenvoudig reinigen van uw camper of caravan. Natuurlijk kunnen veel van de artikelen ook worden gebruikt voor het schoonmaken van auto's en campers, en met een waterstofzuiger kan elk beetje vuil worden verwijderd.

Lees verder...

Pagina 1 van 3

Batterij stofzuiger

De snoerloze stofzuiger is de moderne, innovatieve helper voor het schoonmaken in de camper. U hebt de keuze tussen op de steel gemonteerde apparaten en de praktische handstofzuiger voor kruimels tussendoor. Veel apparaten zijn natte en droge stofzuigers in één. Met de lange verbindingskabels kunt u probleemloos alle hoeken bereiken. Geïntegreerde lithium-ion batterijen zijn krachtig, eenvoudig te reinigen en kunnen op elk moment worden opgeladen. Bovendien zijn snoerloze stofzuigers praktisch voor onderweg, want ze maken ook de garage, het terras of het balkon schoon.

12 V stofzuiger

12 V stofzuigers voor de sigarettenaansteker zijn praktisch. U kunt ze gebruiken om stof en vuil van uw zetelbekleding en vloermatten te verwijderen. Spuitmonden voor stoffering en kieren helpen.
Buitenstofzuigers kunnen buiten worden gebruikt omdat ze droge en vochtige deeltjes kunnen opzuigen. Dus zelfs vochtige grond of bladeren zijn geen probleem. Dit maakt de toepassingsmogelijkheden oneindig veelzijdig.

Wasserette op de camping

Zeg vaarwel tegen doorweekte handen en rugpijn veroorzaakt door vermoeiend handen wassen! Kleine reiswasmachines helpen u de was te doen. Dankzij de duurzame motoren, timerfunctie en aanvaardbare capaciteit, kunt u comfortabel wassen in uw camper. Met behulp van een reistang worden zelfs overhemden onderweg weer mooi glad.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.