€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land
Elektra
Merk
Dometic (50)
Caratec (17)
Luis (16)
Blaupunkt (12)
ESX (12)
Garmin (9)
Pioneer (6)
Kenwood (5)
Teleco (5)
Alpine (2)
Midland (2)
Nextbase (2)
Xzent (1)
Zenec (1)
Filter bewaren
Soort achteruitrijsysteem
Scherm met camera (10)
Scherm (4)
Camera (26)
Kabel (1)
Filter bewaren
Opties
Nachtzichtcamera (28)
Spiegelfunctie monitor (21)
Verwarming camera (11)
Filter bewaren
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid
Arras (FR) (9)
Augsburg (4)
Bad Füssing (2)
Bad Kreuznach (1)
Baunatal (2)
Bengel (3)
Berlin (Lichterfelde) (4)
Berlin (Marzahn) (4)
Berlin (Tegel) (4)
Bindlach (2)
Chartres (FR) (1)
Coburg / Dörfles-Esbach (1)
Deggendorf (9)
Dettingen unter Teck (3)
Dornbirn (AT) (1)
Gera (1)
Gütersloh (2)
Hannover (2)
Heide (6)
Heiligenzimmern (3)
Hooksiel (5)
Iphofen (7)
Kerpen (3)
Klettgau / Erzingen (1)
Kolbermoor (1)
Leverkusen (1)
Möser (1)
Mülheim an der Ruhr (1)
Mülheim-Kärlich (1)
Neu-Ulm (4)
Neuenburg am Rhein (5)
Neustadt Dosse (4)
Neustrelitz (5)
Nieuwegein (NL) (5)
Nieuwerkerk (NL) (1)
Oberhausen (2)
Offenburg (4)
Overath (1)
Pfullingen (1)
Quickborn (2)
Rennes (FR) (11)
Rheinbach (3)
Stuttgart (1)
Trier (1)
Upgant-Schott (4)
Waldstetten (2)
Warendorf (3)
Wien (AT) (5)
Witten (1)
Filter bewaren

Achteruitrijsystemen

Achteruitkijkcamera's, monitors met radio of via kabel maken uw camperbestaan gemakkelijker. Manoeuvreren in krappe ruimtes vereist veel ervaring en overzicht. Maar vooral als je snel moet rijden, raak je bij het achteruitrijden snel het

Achteruitkijkcamera's, monitors met radio of via kabel maken uw camperbestaan gemakkelijker. Manoeuvreren in krappe ruimtes vereist veel ervaring en overzicht. Maar vooral als je snel moet rijden, raak je bij het achteruitrijden snel het overzicht kwijt. De omkeersystemen die hier worden aangeboden, kunnen gemakkelijk achteraf worden gemonteerd op de meeste campers, caravans en campingbussen.

Lees verder...

Pagina 1 van 5

Achteruitrijcamera inbouwen

In de meeste motorhomeskunt u gemakkelijkachteruitrijcamera's inbouwen. De grootste moeilijkheid is waarschijnlijk het leggen van de kabels. Bij veel nieuwe motorhomes zijn de camerakabels al voorgemonteerd, zodat u zonder veel moeite een compatibel achteruitrijsysteem kunt inbouwen. Een draadloze camera zendt beelden draadloos van de achterkant naar de cockpit van uw camper of trekkend voertuig. Of u nu de voorkeur geeft aan een bekabelde of draadloze oplossing, met een achteruitrijcamerasysteem bestelt u zichzelf een beetje meer veiligheid.

Draadloze achteruitrijcamera's voor caravans en moeilijke installatiesituaties

Radioachteruitkijkcamera's zijn vrij eenvoudig te installeren in en op uw caravan. De beelden worden in digitale of analoge kwaliteit naar de monitor van het achteruitrijsysteem gezonden, afhankelijk van het ontwerp van de draadloze achteruitrijcamera.
Voor- en nadelen van datatransmissietechnologieën:

  • Radio achteruitkijkcamera - analoge transmissie
   Alleen voorwaardelijk geschikt voor transmissieafstanden van meer dan 10m. Het huidige beeld verschijnt snel en zonder vertraging op uw monitor. Analoge radiocamera's kunnen zeer goedkoop worden gekocht. Door de slechte beeldkwaliteit sterven ze echter toch uit. Maar voor de volledigheid moeten ze toch worden vermeld.
  • Achteruitkijkcamera - met WLAN / WIFI naar smartphone
   Natuurlijk is er nu ook iets via een smartphone app. De signalen van de kleine achteruitrijcamera kunnen tot op een afstand van 20 m (onder optimale omstandigheden) naar uw smartphone of tablet worden gezonden. De bijbehorende draadloze camera's zijn klein en kunnen soms zonder boren worden bevestigd. Download de app, synchroniseer hem met uw smartphone en u kunt aan de slag!
  • Radio achteruitkijkcamera - met digitale transmissie
   Met een digitale achteruitrijcamera kunt u scherpe beelden op de bijbehorende monitor toveren. De digitale technologie maakt reikwijdten van ca. 30 m mogelijk. Als de camera echter zeer ver van de monitor is verwijderd, kunnen er kleine vertragingen in het beeld optreden. Dit is te merken aan een lichte schok tijdens het bijwerken van het beeld. Dit is niet echt een probleem, maar er moet rekening mee worden gehouden bij het achteruitrijden op hoge snelheid.

Remlichtcamera's voor bestelwagens & co.

De remlichtcamera is bijzonder populair bij Ducato- en andere bestelwagenbestuurders. In het extra remlicht krijgt uw camera de stroomaansluiting op de optimale plaats "vrij geleverd" en zonder extra boorgaten of bevestigingen. Hier in de Camping Shop kunt u een grote selectie van remlichtcamera's van Luis en Dometic bestellen.

Met de achteruitrijcamera naar de naviceiver

De moderne navigatiesystemen voor de motorhome kunnen, als ze compatibel zijn, de gegevens van hun achteruitrijcamera ontvangen en verwerken. De achteruitrijcamera wordt automatisch ingeschakeld wanneer de achteruitversnelling wordt ingeschakeld, en het beeld verschijnt op het display van uw Naviceivers. Bij het achteraf inbouwen van de achteruitkijkcamera is het belangrijk dat het navigatiesysteem en de camera echt op elkaar aansluiten. Vergelijk de "camera in" op de naviceiver met de "uit" van de gewenste camera!

Stroomvoorziening voor omkeersystemen

Achteruitrijdsystemen, ongeacht of zij draadloos of bedraad zijn, hebben stroom nodig om de camera en de monitor te laten functioneren. Bij het aansluiten van de achteruitrijcamera wordt meestal de stroom van het achteruitrijlicht of het achterlicht gebruikt, afhankelijk van wat gewenst is. De aansluiting op het achteruitrijlicht heeft de charme dat uw achteruitrijsysteem van stroom wordt voorzien wanneer u in de achteruitversnelling schakelt. Dit heeft charme als het systeem snel opstart, als je een monitor hebt die heel langzaam opstart of verbinding maakt met de camera, kan de tijd erg lang zijn.

Wanneer aangesloten op het achterlicht, wordt uw achteruitrijsysteem continu van stroom voorzien (wanneer u het licht aan hebt). Vaak is er een extra schakelaar die u indrukt wanneer u uw achteruitrijdsysteem wilt gebruiken. De verbinding tussen camera en monitor is aanwezig en kan zonder vertraging worden gebruikt.

Waeco achteruitrijcamera's zijn nu Dometic!

De bekende Waeco achteruitrijcamera's en achteruitrijsystemen worden al geruime tijd onder de naam Dometic verkocht. Of het nu Waeco Perfect View of nu Dometic Perfect View is, de naamsverandering heeft geen invloed gehad op de kwaliteit. De Dometic achteruitrijsystemen overtuigen door goede prestaties en een duidelijke beeldoverdracht van camera naar monitor.

Luis achteruitrijcamera's en monitoren

Luis is een fabrikant die op grote schaal achteruitrijcamera's en -monitoren verkoopt, zowel in de bedrijfsvoertuigensector als in de kampeersector. Of het nu gaat om de landbouw, de bouw of de logistiek, Luis biedt ook voor uw caravan, camper of kampeervakantie cameraoplossingen op maat.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.