Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Meubels
Merk
Lengte ligoppervlak
 cm
tot
 cm
Belastbaar tot
 kg
tot
 kg
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Veldbed & kampeerbed

Kampeerders willen ook comfortabel slapen in een tent. Daarom kiezen veel kampeerders voor een campingbed met een lichtgewicht aluminium frame. Kampeerbedden hebben vele namen. Sommige worden ook wel bedstoelen, vouwbedden, campingbedden of
Kampeerders willen ook comfortabel slapen in een tent. Daarom kiezen veel kampeerders voor een campingbed met een lichtgewicht aluminium frame. Kampeerbedden hebben vele namen. Sommige worden ook wel bedstoelen, vouwbedden, campingbedden of opklapbedden genoemd. In ieder geval zijn deze praktische veldbedden opvouwbaar of inklapbaar. Dit betekent dat ze snel en gemakkelijk kunnen worden opgeborgen voor vervoer.
Bij Berger vindt u hoogwaardige campingbedden van bekende fabrikanten. In ons assortiment vindt u kampeerbedden van ons eigen merk Berger, maar ook vouwbedden van Bo-Camp, Brunner, Helinox, Disc-O-Bed en Outwell.
Lees verder...

Pagina 1 van 2
  • 1

Campingbedden met een laag gewicht zijn bijzonder geschikt voor buiten

Afhankelijk van het ontwerp bedraagt het gewicht van een campingbedje tussen 5 en 15 kilo. Het gewicht is afhankelijk van het materiaal van het frame. Er zijn lichte aluminium frames, maar ook iets zwaardere, maar uiterst robuuste frames van gepoedercoat staal.

Het laadvermogen van het campingbedje moet aangepast zijn aan het lichaamsgewicht

Niet alleen het gewicht is belangrijk, maar ook het draagvermogen. Dit moet worden aangepast aan uw eigen lichaamsgewicht. Veel veldbedden kunnen een maximumgewicht van 120 kilo dragen. Sommige bijzonder robuuste vouwbedden, bijvoorbeeld van Disc-O-Bed, kunnen zelfs met meer dan 200 kilo worden belast.

Campingbedden voor kinderen

Maar de opklapbedden van de fabrikant Disc-O-Bed zijn ook in een ander opzicht interessant. Met het O-Bunk bed, biedt Disc-O-Bed een camping stapelbed voor kinderen. Indien nodig kan dit worden gebruikt als stapelbed of in de vorm van twee individuele veldbedden.

Kampeerbedden zijn populair voor veel buitenactiviteiten

Campingbedden zijn niet alleen geschikt als comfortabel bed voor kampeerders. Deze opklapbedden, vaak campingbedden genoemd, zijn ook populair voor andere buitenactiviteiten, zoals vissen of jagen. Ook de Duitse strijdkrachten en andere legers maken vaak gebruik van veldbedden tijdens oefeningen en missies. Er zijn zelfs veldbedden met een tent. Deze hoes dient ook als bescherming tegen muggen
Als de polyester hoes te oncomfortabel is, kunt u een extra onderlegger aan uw campingbed toevoegen. Als handig extraatje bieden sommige veldbedden van Berger, Brunner en Disc-O-Bed een tas die aan het frame bevestigd is. Deze organiser is groot genoeg om een mobiele telefoon, sleutels of zelfs een boek in op te bergen.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.