Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Elektra
Type Audioapparatuur
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Audio

Of het nu gaat om inbouwluidsprekers of mobiele Bluetooth-luidsprekers : tijdens het kamperen is er voor elke behoefte het juiste geluid. Luister naar de radio in uw caravan of stream uw playlists vanaf uw smartphone. Hier vindt u

Of het nu gaat om inbouwluidsprekers of mobiele Bluetooth-luidsprekers: tijdens het kamperen is er voor elke behoefte het juiste geluid. Luister naar de radio in uw caravan of stream uw playlists vanaf uw smartphone. Hier vindt u campingradio's, Bluetooth-soundbars en luidsprekers voor inbouw in caravans en campers.

Lees verder...

Pagina 1 van 5

Camper geluidssysteem voor een geweldige luisterervaring

In de camper kan veel worden geoptimaliseerd op het gebied van geluidskwaliteit. Vooral tijdens het rijden is de geluidskwaliteit van de in de fabriek geïnstalleerde luidsprekers in de bestuurderscabine vaak middelmatig. Geen wonder, want de basisvoertuigen, zoals de Fiat Ducato, zijn in de eerste plaats ontworpen als transportvoertuigen. Kampeerders ervaren een betere geluidskwaliteit door achteraf luidsprekers van hoge kwaliteit aan te brengen. Zoals het Caratec geluidssysteem, bestaande uit een subwoofer en twee luidsprekers.

DAB-adapter voor ruisvrije radio-ontvangst

Slechte geluidskwaliteit op de radio kan ook worden veroorzaakt door een inferieur ingangssignaal. Met name oudere radio's zijn nog niet ontworpen voor moderne DAB-ontvangst. In dat geval kan de installatie van een DAB+ adapterde situatie verhelpen zonder een nieuwe DAB-radio te moeten installeren.

Camping radio met smartphone connectiviteit

Voor gebruik in de woonruimte van campers en caravans vindt u diverse draagbare digitale radio's van Technisat en Soundmaster. Een radio in de caravan biedt meer dan alleen radio-ontvangst. Interfaces zoals USB, Bluetooth of AUX stellen mij in staat audiosignalen van verschillende bronnen in de caravan af te spelen.

Robuuste terreinradio's voor op de camping

Dankzij de optionele batterijvoeding kunnen veel digitale radio's ook buitenshuis worden gebruikt. Dankzij zijn robuuste constructie is een siteradio ook geschikt voor kamperen en gebruik buitenshuis. Bouwplaatsradio's van Makita en Technisat zijn beschermd tegen spatwater, stof en schokken en kunnen via Bluetooth of USB worden aangesloten op een smartphone.

Soundbar voor beter TV-geluid

Wilt u de geluidskwaliteit van uw camping-TV verbeteren? Dan combineert u uw TV-toestel gewoon met een soundbar in uw camper. Soundbars van Alphatronics, Berger, Megasat of Ten Haaft nemen weinig ruimte in in de caravan en zorgen voor de juiste geluidservaring bij films en series. Dankzij Bluetooth kunt u ook muziek van uw smartphone of tablet naar de soundbar streamen.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.