Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Meubels
Lengte tafelblad
 cm
tot
 cm
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Picknicktafels

Picknicktafels kunnen worden omschreven als de biertentenset voor kampeervakanties. Campingpicknicktafels bestaan uit een smalle tafel en bijpassende krukjes of bankjes. Bovendien is de picknicktafel inklapbaar en samen met de krukjes klein
Picknicktafels kunnen worden omschreven als de biertentenset voor kampeervakanties. Campingpicknicktafels bestaan uit een smalle tafel en bijpassende krukjes of bankjes. Bovendien is de picknicktafel inklapbaar en samen met de krukjes klein op te vouwen. De krukjes en de tafel kunnen in elkaar worden gevouwen, waardoor de pakmaat voor transport nog kleiner wordt.
Lees verder...

Picknicktafels zijn campingtafel en kruk in een set

In ons assortiment vindt u twee soorten campingpicknicktafels. Sommige picknicktafels zijn inklapbaar en stevig verbonden met de vier krukjes. Andere opvouwbare picknicktafels kunnen onafhankelijk van de krukjes of banken worden opgesteld. U hoeft geen aparte zitkussens aan te schaffen om uw verblijf aan de campingpicknicktafel nog aangenamer te maken. Voor picknicktafels met een bankje kan de gevoerde transporttas als zitkussen worden gebruikt.

Campingpicknicktafels van verschillende materialen

Wanneer u een picknicktafel koopt, kunt u kiezen tussen verschillende materialen. Er zijn campingpicknicktafels van aluminium, plastic en bamboe. Al deze picknicktafels zijn licht van gewicht en klein op te vouwen.

Koop picknicktafels van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bij Berger vindt u een groot aanbod van verschillende camping picknicktafels. Veel picknicktafels zijn opvouwbaar of inklapbaar voor gemakkelijk vervoer. Bij Berger koopt u campingpicknicktafels tegen de beste prijs.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.