Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Type Ontvochtiger en Luchtzuiveraar
Filiaalbeschikbaarheid

Ontvochtiger & Luchtzuiveraar

Een vochtige camper of caravan hoeft dat niet te zijn! Het ontvochtigingsgranulaat zorgt voor droge binnenlucht en laat natte plekken nauwelijks een kans. Het aangeboden droge granulaat is gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te doseren.

Een vochtige camper of caravan hoeft dat niet te zijn! Het ontvochtigingsgranulaat zorgt voor droge binnenlucht en laat natte plekken nauwelijks een kans. Het aangeboden droge granulaat is gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te doseren.

Lees verder...

Ontvochtigers voor campers en caravans

Ontvochtigers voor campers en caravans zijn gebaseerd op korrels. In tegenstelling tot het uitdrogen van grote kamers in huis, is het in de camper meer een kwestie van kleine dingen. Hier is een emmer met drooggranulaat meestal voldoende voor het condenswater dat zich ophoopt. De kleine, stroomloze droogtoestellen zijn ontworpen voor kleine ruimtes en zorgen ook in de kelder of badkamer voor een droge sfeer.

Het droge granulaat onttrekt het water aan de lucht

Het drooggranulaat onttrekt vocht aan de omgevingslucht en vangt dit op in de opvangbak. Tot nu toe gaat alles goed. Maar is dat geen chemie? Tuurlijk wel, het granulaat in de ontvochtiger is meestal calium chloride. Aangezien het granulaat vocht onttrekt (wat het geacht wordt te doen), is het misschien slimmer om niet rechtstreeks in contact te komen met huid of ogen. Zodra het aggregaat in vloeistof is veranderd, kan het normaal via de riolering worden afgevoerd.

Voor droge lucht in campers en caravans

U kunt vocht en een lichte kleverige geur opmerken, vooral in de kasten of op de matrassen. Uw camper mag van buiten dan wel dicht zijn, maar de lucht die u inademt condenseert op koele dagen snel op de buitenmuur. Het resultaat: een muffe geur en, in het ergste geval, schimmel. Bestel en koop uw ontvochtiger nu. Met een luchtontvochtiger kunt u natte kamers voorkomen of opgehoopt vocht uit campers, caravans en dergelijke verwijderen.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.