Maak kans op een cadeaubon van wel € 300,-! Doe nu mee!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije

Privacyverklaring

De verwerkingsverantwoordelijke is:
Fritz Berger GmbH
Fritz-Berger-Str. 1
92318 Neumarkt (Duitsland)
​​​​​​​Duitsland


gegevensbescherming@berger-camping.nl

Hartelijk dank voor uw interesse in onze online shop. De bescherming van uw privacy is erg belangrijk voor ons. Hieronder informeren wij u in detail over de omgang met uw gegevens.

1. Toegangsgegevens en hosting

U kunt onze websites bezoeken zonder persoonlijke gegevens te hoeven invoeren. Bij elk bezoek van een website slaat de server alleen automatisch een zogenaamde server-logfile op, dat bijv. de naam van de bezochte pagina, uw IP-adres, datum en tijd van het bezoek, de hoeveelheid verzonden gegevens en de provider van waaruit u de site bezoekt (toegangsgegevens) en het bezoek vastlegt. De toegangsgegevens worden uitsluitend in verband met het garanderen van een storingsvrije werking van de site en de optimalisering van ons aanbod verwerkt. Het doel hiervan is overeenkomstig artikel 6 lid 1 sub f AVG het waarborgen van ons, in het kader van een belangenafweging doorslaggevend, rechtmatig belang van een correcte weergave van ons aanbod. Alle toegangsgegevens worden uiterlijk zeven dagen na afloop van het bezoek aan de site verwijderd.

 Hosting

De diensten voor het hosten en weergeven van de website worden deels door onze dienstverleners geleverd in het kader van de verwerking voor ons. Tenzij anders vermeld in deze verklaring inzake gegevensbescherming, worden alle toegangsgegevens en alle gegevens die in de daarvoor bestemde formulieren op deze website worden verzameld, op hun servers verwerkt. Als u vragen heeft over onze dienstverleners en de basis van onze samenwerking met hen, kunt u gebruik maken van de contactmogelijkheid die in deze gegevensbeschermingsverklaring wordt beschreven.

2. Gegevensverwerking voor contractafwikkeling en contactmomenten

2.1 Gegevensverwerking voor contractbeheer

Ten behoeve van de contractafwikkeling (incl. navraag naar en afhandeling van eventuele bestaande garantie- en prestatieaanspraken alsmede eventuele wettelijke actualiseringsverplichtingen) conform artikel 6 lid 1 sub b AVG verzamelen wij persoonsgegevens indien u deze vrijwillig aan ons verstrekt in het kader van uw bestelling. Verplichte velden zijn als zodanig gemarkeerd, omdat wij in deze gevallen de gegevens absoluut nodig hebben om het contract te verwerken en wij de bestelling niet kunnen verzenden zonder de specificatie ervan. Welke gegevens worden verzameld, kunt u zien aan de respectieve invulformulieren.

Meer informatie over de verwerking van uw gegevens, in het bijzonder over de overdracht aan onze dienstverleners voor de verwerking van bestellingen, betalingen en verzendingen, vindt u in de volgende delen van deze verklaring over gegevensbescherming. Na de volledige afwikkeling van de overeenkomst worden uw gegevens voor verdere verwerking beperkt en na het verstrijken van de fiscale en commerciële bewaartermijnen overeenkomstig art. 6 lid 1 sub c AVG gewist, tenzij u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor verder gebruik van uw gegevens overeenkomstig art. 6 lid 1 sub a AVG of wij ons het recht voorbehouden gegevens verder te gebruiken, hetgeen wettelijk is toegestaan en waarover wij u in deze verklaring informeren.

2.2 Klant account

Voor zover u door het openen van een klantenrekening overeenkomstig art. 6 lid 1 sub a AVG uw toestemming hiervoor hebt gegeven, zullen wij uw gegevens gebruiken voor het openen van de klantenrekening en voor het opslaan van uw gegevens voor verdere toekomstige bestellingen op onze website. Het verwijderen van uw klantenaccount is te allen tijde mogelijk en kan worden gedaan door een bericht te sturen naar de contactoptie die in dit privacybeleid wordt beschreven of via een functie die voor dit doel in de klantenaccount is voorzien. Na verwijdering van uw klantenaccount worden uw gegevens gewist, tenzij u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor verder gebruik van uw gegevens conform art. 6 lid 1 sub a AVG of wij ons het recht voorbehouden gegevens verder te gebruiken, hetgeen wettelijk is toegestaan en waarover wij u in deze verklaring informeren.

2.3 Contact

In het kader van de klantencommunicatie verzamelen wij persoonsgegevens om uw aanvragen te verwerken in overeenstemming met art. 6 lid 1 sub b AVG, indien u ons deze gegevens vrijwillig verstrekt wanneer u contact met ons opneemt (bijv. via contactformulier, live chat tool of e-mail). Verplichte velden zijn als zodanig gemarkeerd, omdat wij in deze gevallen de gegevens absoluut nodig hebben om uw contact te verwerken. Welke gegevens worden verzameld, kunt u zien aan de respectieve invulformulieren. Na de volledige verwerking van uw aanvraag worden uw gegevens gewist, tenzij u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor verder gebruik van uw gegevens in overeenstemming met art. 6 lid 1 sub a AVG of wij ons het recht voorbehouden gegevens verder te gebruiken, hetgeen wettelijk is toegestaan en waarover wij u in deze verklaring informeren.

In het kader van de klantencommunicatie verzamelen wij persoonsgegevens om uw aanvragen te verwerken in overeenstemming met art. 6 lid 1 sub b AVG, indien u ons deze gegevens vrijwillig verstrekt wanneer u contact met ons opneemt (bijv. via contactformulier of e-mail). Verplichte velden zijn als zodanig gemarkeerd, omdat wij in deze gevallen de gegevens absoluut nodig hebben om uw contact te verwerken. Welke gegevens worden verzameld, kunt u zien aan de respectieve invulformulieren. Na de volledige verwerking van uw aanvraag worden uw gegevens gewist, tenzij u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor verder gebruik van uw gegevens in overeenstemming met art. 6 lid 1 sub a AVG of wij ons het recht voorbehouden gegevens verder te gebruiken, hetgeen wettelijk is toegestaan en waarover wij u in deze verklaring informeren.

3. Gegevensverwerking ten behoeve van de verzending

Om de overeenkomst conform art. 6 lid 1 sub b AVG uit te voeren, geven wij uw gegevens door aan de met de levering belaste vervoerder, voor zover dit noodzakelijk is voor de levering van de bestelde goederen.

Hetzelfde geldt voor de doorgifte van gegevens aan onze producenten of groothandelaren in de gevallen waarin zij de verzending voor ons overnemen (dropshipping). ​​​​​​​Deze worden beschouwd als vervoerders in de zin van deze privacyverklaring.

 Gegevensoverdracht naar verzendingsdienstverleners met het oog op de kennisgeving van de verzending

Indien u ons tijdens of na uw bestelling uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven om dit te doen, geven wij uw e-mail door aan de geselecteerde verzendingsdienstverlener in overeenstemming met Art. 6 lid 1 sub a AVG e-mailadres en Telefoonnummer zodat deze vóór de levering contact met u kan opnemen met het oog op de kennisgeving van de levering of de coördinatie.Toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door een bericht te sturen naar de in deze privacyverklaring beschreven contactoptie of rechtstreeks naar de aanbieder van de verzendservice op het hieronder vermelde contactadres. Na herroeping zullen wij de gegevens die u voor dit doel hebt verstrekt, verwijderen, tenzij u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor verder gebruik van uw gegevens of wij ons het recht voorbehouden om gegevens te gebruiken die verder gaan dan hetgeen wettelijk is toegestaan en waarover wij u in deze verklaring informeren.

DPD B.V.
Westfields 1410
5688 HA Oirschot
Nederland

Amm GmbH & Co KG Spedition
Hamburger Str. 99
90451 Nürnberg
Duitsland

DHL Parcel B.V.
Reactorweg 25
3542 AD UTRECHT
Duitsland

4. Gegevensverwerking bij de uitvoering van de betaling

Wij werken samen met deze partners om de betalingen in onze online shop te verwerken: technische dienstverlener, kredietinstelling, betalingsdienstaanbieder.

4.1 Gegevensverwerking voor de verwerking van transacties

Afhankelijk van de gekozen betaalmethode leveren we de gegevens die nodig zijn voor de verwerking van de betalingstransactie aan onze technische dienstverleners die voor ons werken in het kader van de orderverwerking,of aan de toegewezen kredietinstellingen of aan de geselecteerde betalingsdienstaanbieder verder, voor zover dit nodig is voor de afwikkeling van de betaling. Dit dient voor de uitvoering van de overeenkomst volgens Art. 6 lid 1 sub b AVG. In sommige gevallen verzamelen betalingsdienstaanbieders de gegevens die nodig zijn voor de verwerking van de betaling zelf, bijvoorbeeld op hun eigen website of via een technische integratie in het bestelproces. In dit verband is de verklaring inzake gegevensbescherming van de respectieve betalingsdienstaanbieder van toepassing. Als u vragen heeft over onze partners voor de verwerking van betalingen en de basis van onze samenwerking met hen, kunt u gebruik maken van de contactoptie die in deze privacyverklaring wordt beschreven.

4.2 Gegevensverwerking ten behoeve van fraudepreventie en optimalisatie van onze betalingsprocessen

Wij kunnen onze dienstverleners aanvullende informatie verstrekken die zij, samen met de informatie die nodig is om de betaling te verwerken, kunnen gebruiken als onze verwerkers met het oog op fraudepreventie en om onze betalingsprocessen te optimaliseren (bijv. facturering, verwerking van betwiste betalingen, boekhoudkundige ondersteuning). In overeenstemming met artikel 6 lid 1 sub f AVG dient dit ter bescherming van onze legitieme belangen bij de bescherming tegen fraude of bij een efficiënt betalingsbeheer, die zwaarder wegen dan onze eigen belangen.

4.3 Kredietbeoordeling

Voor zover u ons uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven in overeenstemming met art. 6 lid 1 sub a en artikel 22 lid 2 sub c AVG, behouden wij ons het recht voor om identiteits- en kredietwaardigheidsinformatie te verkrijgen van dienstverleners (kredietagentschappen) die gespecialiseerd zijn op dit gebied. Voor dit doel geven wij uw persoonlijke gegevens die nodig zijn voor een kredietbeoordeling door aan:

arvato infoscore GmbH
Rheinstr. 99
76532 Baden-Baden
Duitsland

Er zal rekening worden gehouden met passende maatregelen om uw rechten, vrijheden en legitieme belangen te beschermen. U hebt de mogelijkheid om uw standpunt kenbaar te maken en de beslissing te betwisten door contact op te nemen met de in deze gegevensbeschermingsverklaring beschreven contactpersoon. Nadat het contract volledig is uitgevoerd, worden uw gegevens die voor dit doel zijn verwerkt, verwijderd, tenzij u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor verder gebruik van uw gegevens of wij ons het recht voorbehouden om uw gegevens te gebruiken voor andere doeleinden die wettelijk zijn toegestaan en waarover wij u in deze verklaring informeren. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door een bericht te sturen naar de onderstaande contactgegevens. Dit kan betekenen dat wij u bepaalde betaalmogelijkheden niet meer kunnen aanbieden.

4.4 Betrokkenheid van de aanbieders van incassodiensten

Wij geven uw gegevens door aan een opdrachtgevende incassodienstverlener (arvato infoscore GmbH, Rheinstr. 99, 76532 Baden-Baden, Duitsland) als onze vordering tot betaling ondanks eerdere aanmaningen niet is voldaan. In dit geval wordt de vordering rechtstreeks door de incassodienstverlener geïnd. Dit dient de uitvoering van de overeenkomst in overeenstemming met Art. 6 lid 1 sub b AVG en de vrijwaring van onze overheersende legitieme belangen bij een effectieve handhaving van onze betalingsvordering in overeenstemming met Art. 6 lid 1 sub f AVG.

5. Reclame per E-mail, Post, Telefoon

5.1 E-mail nieuwsbrief met registratie en nieuwsbrief tracking

Indien u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen wij de voor dit doel vereiste of afzonderlijk door u verstrekte gegevens gebruiken om u op regelmatige basis onze e-mailnieuwsbrief toe te sturen op basis van uw toestemming overeenkomstig Art. 6 lid sub a AVG.

U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactoptie of via een link die voor dit doel in de nieuwsbrief is opgenomen. Na afmelding zullen wij uw e-mailadres uit de lijst van ontvangers verwijderen, tenzij u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor verder gebruik van uw gegevens overeenkomstig art. 6 lid 1 a AVG of wij ons het recht voorbehouden uw gegevens te gebruiken op een wijze die verder gaat dan dit en wettelijk is toegestaan en waarover wij u in deze verklaring informeren.

Wij willen erop wijzen dat wij uw gebruikersgedrag evalueren bij het verzenden van de nieuwsbrief. Daartoe analyseren wij ook uw interactie met onze nieuwsbrief door het meten, opslaan en evalueren van openingspercentages en doorklikpercentages met het oog op het ontwerpen van toekomstige nieuwsbriefcampagnes ("nieuwsbrief tracking").

Voor deze evaluatie bevatten de verzonden e-mails single-pixel technologieën (bijv. zogenaamde web beacons, tracking pixels) die op onze website worden opgeslagen. Voor de evaluaties koppelen wij met name de volgende "nieuwsbriefgegevens"

  • de pagina van waaruit de pagina werd opgevraagd (de zogenaamde referrer URL),
  • de datum en het tijdstip van het verzoek,
  • de beschrijving van het gebruikte type webbrowser,
  • het IP-adres van de aanvragende computer,
  • het e-mail adres,
  • de datum en het tijdstip van inschrijving en bevestiging

en de single-pixel technologieën met uw e-mailadres of uw IP-adres en, indien van toepassing, een individuele ID. Links in de nieuwsbrief kunnen ook deze ID bevatten.

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kunt u zich te allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief - zoals hierboven beschreven.

De informatie wordt bewaard zolang u zich op de nieuwsbrief hebt ingeschreven.

5.2 E-Mailnieuwsbrief zonder aanmelding en zonder uw recht van bezwaar

Indien wij uw e-mailadres ontvangen in verband met de verkoop van een product of dienst en u heeft hiertegen geen bezwaar gemaakt, behouden wij ons het recht voor, op basis van artikel 11.7 lid 3 van de Telecommunicatiewet, om u regelmatig per e-mail aanbiedingen te doen voor soortgelijke producten uit ons assortiment. Dit dient ter bescherming van onze legitieme belangen bij het aanspreken van onze klanten in de reclame, die zwaarder wegen dan de belangen van de klant.
U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik van uw e-mailadres door een bericht te sturen naar de in deze privacyverklaring beschreven contactmogelijkheid of via een daartoe in de reclamemail voorziene link, zonder andere kosten dan de verzendkosten volgens de basistarieven te maken. Na afmelding zullen wij uw e-mailadres uit de lijst van ontvangers verwijderen, tenzij u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor verder gebruik van uw gegevens overeenkomstig art. 6 lid 1 a AVG of wij ons het recht voorbehouden uw gegevens te gebruiken op een wijze die verder gaat dan dit en wettelijk is toegestaan en waarover wij u in deze verklaring informeren.

5.3 Verzending van de nieuwsbrief via Emarsys eMarketing Systems GmbH

Onze e-mailnieuwsbrieven worden verzonden via de technische dienstverlener Emarsys eMarketing Systems GmbH Märzstrasse 1, A-1150 Wenen (“Emarsys”), aan wie we de gegevens doorgeven die je bij de registratie voor de nieuwsbrief hebt verstrekt. Deze overdracht vindt plaats in overeenstemming met art. 6 (1) (f) AVG en dient ons rechtmatig belang bij het gebruik van een effectief, veilig en gebruiksvriendelijk nieuwsbriefsysteem. De gegevens die je invoert om je te abonneren op de nieuwsbrief (bijv. e-mailadres) worden opgeslagen in de EU op de servers van Emarsys.

Emarsys gebruikt deze informatie om de nieuwsbrief namens ons te verzenden en statistisch te evalueren. Voor evaluatiedoeleinden bevatten de verzonden e-mails zogenaamde webbaken of tracking pixels, dat zijn beeldbestanden van één pixel die op onze website worden opgeslagen. Zo kan worden nagegaan of een nieuwsbrief is geopend en op welke links eventueel is geklikt. Met behulp van zogenaamde conversietracking kan ook worden geanalyseerd of vooraf een bepaalde actie heeft plaatsgevonden (bijv. aankoop van een product op onze website), nadat op de link in de nieuwsbrief is geklikt. Bovendien wordt technische informatie verzameld (bijv. tijdstip van raadpleging, IP-adres, browsertype en besturingssysteem). De gegevens worden uitsluitend in gepseudonimiseerde vorm verzameld en zijn niet gekoppeld aan je andere persoonlijke gegevens; een directe persoonlijke verwijzing is uitgesloten. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de statistische analyse van nieuwsbriefcampagnes. De resultaten van deze analyse kunnen worden gebruikt om toekomstige nieuwsbrieven beter af te stemmen op de interesses van de ontvangers.
Indien je bezwaar wenst te maken tegen de gegevensanalyse voor statistische evaluatiedoeleinden, dien je je uit te schrijven voor de nieuwsbrief.
Wij hebben een verwerkingsovereenkomst met Emarsys gesloten, waarin wij Emarsys verplichten de gegevens van onze klanten te beschermen en niet door te geven aan derden.
Je kunt het privacybeleid van Emarsys via de volgende link bekijken: https://emarsys.com/privacy-policy/

5.4 Verzenden van beoordelingsverzoeken per e-mail

Indien u ons tijdens of na het plaatsen van uw bestelling uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven om dit te doen conform art. 6 lid 1 sub a AVG, zullen wij uw e-mailadres gebruiken om een evaluatie van uw bestelling op te vragen via het evaluatiesysteem dat wij gebruiken. Deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door een bericht te sturen naar de in deze privacyverklaring beschreven contactoptie of via een link die voor dit doel in het beoordelingsverzoek is opgenomen.

De evaluatieverzoeken kunnen ook door onze dienstverlener Trusted Shops GmbH Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen (Trusted Shops) worden verzonden.

In het kader van de verzending van evaluatieaanvragen ontvangen wij van Trusted Shops informatie over de desbetreffende status (bijv. of het evaluatieverzoek is verzonden en of het is aangekomen). Dit gebeurt in overeenstemming met artikel 6 lid 1 sub f AVG om te voldoen aan ons gerechtvaardigde belang om informatie over de ratinguitnodigingen te ontvangen om op basis daarvan zo nodig optimalisaties uit te voeren, evenals om te voldoen aan het gerechtvaardigde belang van Trusted Shops om deze dienst te kunnen aanbieden.

Wij zijn samen met Trusted Shops verantwoordelijk voor het versturen van ratinguitnodigingen en voor het verzamelen en weergeven van rating- of statusinformatie.

In het kader van de gezamenlijke verantwoordelijkheid tussen ons en Trusted Shops GmbH kunt u contact opnemen met Trusted Shops GmbH, waarvan u de contactgegevens hier vindt, als u vragen hebt over gegevensbescherming of als u uw rechten wilt doen gelden. Verdere informatie over gegevensbescherming is te vinden op de volgende link hier. Onafhankelijk daarvan kunt u ook altijd contact met ons opnemen via de in deze gegevensbeschermingsverklaring beschreven contactmogelijkheid. Uw vraag zal dan, indien nodig, worden doorgegeven aan de andere persoon die verantwoordelijk is voor de beantwoording ervan.

5.5 Advertenties per post en uw recht van bezwaar

Bovendien behouden wij ons het recht voor om uw voor- en achternaam en uw postadres voor eigen reclamedoeleinden te gebruiken, bijv. voor het toesturen van interessante aanbiedingen en informatie over onze producten via de post. Het doel hiervan is het waarborgen van ons, in het kader van een belangenafweging doorslaggevende, gerechtvaardigde belang van een promotionele benadering van onze klanten conform art. 6 lid 1 sub f AVG.

5.6 Telefonische reclame

Voor zover u toestemming heeft gegeven conform art. 6 lid 1 sub a AVG, zullen wij de daarvoor benodigde of door u verstrekte gegevens gebruiken voor onze eigen reclamedoeleinden, bijv. om u te informeren over interessante aanbiedingen en onze producten. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken, hetzij door een bericht te sturen naar de contactoptie die in deze privacyverklaring is beschreven, hetzij door een mondelinge mededeling bij elk gesprek. Na herroeping zullen wij uw telefoonnummer verwijderen, tenzij u uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven voor verder gebruik van uw gegevens of wij ons het recht voorbehouden om uw gegevens te gebruiken voor andere doeleinden die wettelijk zijn toegestaan en waarover wij u in deze privacyverklaring informeren.

6. Cookies en andere technologieën

6.1 Algemene informatie

Om het bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken en het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken, maken wij op verschillende pagina's gebruik van technologieën, waaronder zogenaamde cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch worden opgeslagen op uw eindapparaat. Sommige van de door ons gebruikte cookies worden na afloop van de browsersessie, d.w.z. na het sluiten van uw browser, weer verwijderd (zogenaamde sessiecookies). Andere cookies blijven op uw eindapparaat staan en stellen ons in staat uw browser te herkennen bij een volgend bezoek (permanente cookies).

Bescherming van de persoonlijke levenssfeer voor eindapparatuur
Wanneer u onze online diensten gebruikt, gebruiken wij technologieën die absoluut noodzakelijk zijn om de telemediadienst te verlenen waarom u uitdrukkelijk hebt verzocht. Voor de opslag van informatie in uw eindapparaat of de toegang tot informatie die reeds in uw eindapparaat is opgeslagen, is in dit verband geen toestemming vereist.

Analytische / prestatiecookies: Deze cookies maken het mogelijk om anonieme gegevens te verzamelen over het gebruiksgedrag van bezoekers.

Functionele-Cookies: Deze cookies worden gebruikt voor bepaalde functies van de website, bijvoorbeeld om een betere navigatiestroom op de website te suggereren, om gepersonaliseerde en relevante informatie weer te geven. (bijvoorbeeld “rentegebaseerde advertenties“).

Targeting - Cookies: Deze cookies registreren het bezoek aan de website, de pagina's die de gebruiker heeft bezocht en de links die hij/zij heeft verstrekt. Deze informatie wordt gebruikt om advertenties op de website af te stemmen op de interesses van de bezoeker.

Vereiste cookies: Deze cookies zijn noodzakelijk om de werking van de website mogelijk te maken. Hieronder vallen bijvoorbeeld cookies waarmee u kunt inloggen in de klantenzone of iets aan het winkelwagentje kunt toevoegen.

Voor functies die niet absoluut noodzakelijk zijn, is voor de opslag van informatie in uw eindapparaat of de toegang tot informatie die reeds in uw eindapparaat is opgeslagen, uw toestemming vereist. Wij wijzen u erop dat indien u geen toestemming geeft, delen van de website mogelijk niet onbeperkt kunnen worden gebruikt. Elke toestemming die u eventueel hebt gegeven, blijft geldig tot u de respectieve instellingen in uw eindapparaat aanpast of terugzet.

Elke gegevensverwerking in een later stadium door middel van cookies en andere technologieën

Wij gebruiken dergelijke technologieën die absoluut noodzakelijk zijn voor het gebruik van bepaalde functies van onze website (bijv. de winkelwagenfunctie). Via deze technologieën worden IP-adres, tijdstip van bezoek, apparaat- en browserinformatie en informatie over uw gebruik van onze website (bv. informatie over de inhoud van het winkelwagentje) verzameld en verwerkt. In het kader van een belangenafweging dient dit doorslaggevende legitieme belangen bij een geoptimaliseerde presentatie van ons aanbod conform art. 6 lid 1 sub f AVG.

Daarnaast gebruiken wij technologie om de wettelijke verplichtingen waaraan wij onderworpen zijn te vervullen (bijv. om toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens te kunnen bewijzen), evenals voor webanalyse en online marketing. Meer informatie hierover, met inbegrip van de respectieve rechtsgrond voor gegevensverwerking, is te vinden in de volgende delen van deze privacyverklaring.

De cookie-instellingen voor uw browser vindt u onder de volgende link: Microsoft Edge™ / Safari™ / Chrome™ / Firefox™ / Opera™

Voor zover u hebt ingestemd met het gebruik van de technologieën in overeenstemming met artikel 6 lid 1 sub a AVG, kunt u uw toestemming te allen tijde intrekken door een bericht te sturen naar de contactpersoon die in de privacyverklaring is beschreven. U kunt ook de volgende link gebruiken: https://www.berger-camping.nl/. Als cookies niet worden geaccepteerd, kan de functionaliteit van onze website beperkt zijn.

6.2 Cookie Consent Management Platform

Op onze website gebruiken we OneTrust om u te informeren over de technologieën die we op onze website gebruiken en om uw toestemming voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens door deze technologieën te verkrijgen, te beheren en te documenteren. Dit is vereist onder art. 6 lid 1 sub c AVG om te voldoen aan onze wettelijke verplichting onder art. 7 lid 1 AVG om uw toestemming te kunnen bewijzen voor de verwerking van uw persoonsgegevens, waaraan wij onderworpen zijn. De toestemmingsbeheerdienst OneTrust is een aanbod van OneTrust Technlogy Limited, 82 St John St, Farringdon, London EC1M 4JN, Verenigd Koninkrijk (UK), die uw gegevens namens ons verwerkt.
Na het indienen van uw cookieverklaring op onze website slaat de webserver van OneTrust uw geanonimiseerde IP-adres, de datum en het tijdstip van uw verklaring, browserinformatie, de URL van waaruit de verklaring is verzonden, informatie over uw toestemmingsgedrag en een anonieme willekeurige sleutel op. Daarnaast wordt een "CookieConsent" cookie gebruikt, die informatie bevat over uw toestemmingsgedrag en de sleutel. Uw gegevens worden na twaalf maanden verwijderd, tenzij u uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven voor verder gebruik van uw gegevens in overeenstemming met Art. 6 lid 1 sub a AVG of we behouden ons het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor andere doeleinden die wettelijk zijn toegestaan en waarover we u in dit privacybeleid informeren.

7. Gebruik van cookies en andere technologieën voor webanalyse en reclamedoeleinden

Voor zover u toestemming heeft gegeven in overeenstemming met Art. 6 lid 1 sub a AVG, gebruiken wij de volgende cookies en andere technologieën van derden op onze website. De in dit kader verzamelde gegevens worden na afloop van het doel en het gebruik van de betreffende technologie door ons gewist. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken met werking voor de toekomst. Meer informatie over uw herroepingsopties vindt u in de rubriek "Cookies en andere technologieën". Meer informatie, inclusief de basis van onze samenwerking met de afzonderlijke aanbieders, vindt u onder de afzonderlijke technologieën. Als u vragen heeft over de aanbieders en de basis van onze samenwerking met hen, kunt u gebruik maken van de contactmogelijkheid die in dit privacybeleid wordt beschreven.

7.1 Gebruik van Google-diensten voor webanalyse en advertentiedoeleinden

We gebruiken de volgende technologieën van Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland ("Google"). De informatie die automatisch door Google-technologieën over uw gebruik van onze website wordt verzameld, wordt meestal naar een server van Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, VS, gestuurd en daar opgeslagen. De Europese Commissie heeft voor de Verenigde Staten geen adequaatheid vastgesteld. Onze samenwerking is gebaseerd op de standaardclausules inzake gegevensbescherming van de Europese Commissie. Als uw IP-adres wordt verzameld met behulp van Google-technologieën, wordt het ingekort door het activeren van IP-anonimisering voordat het wordt opgeslagen op de servers van Google. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een Google-server overgebracht en daar ingekort. Tenzij voor de afzonderlijke technologieën anders is bepaald, is de gegevensverwerking gebaseerd op een overeenkomst die voor de desbetreffende technologie is gesloten tussen de gezamenlijk verantwoordelijke partijen overeenkomstig artikel 26 AVG. Meer informatie over de verwerking van gegevens door Google vindt u in de informatie over gegevensbescherming van Google.

 Google Analytics

Voor de analyse van de website verzamelt en bewaart Google Analytics automatisch gegevens (IP-adres, tijdstip van bezoek, informatie over het apparaat en de browser en informatie over uw gebruik van onze website), waarvan met behulp van pseudoniemen gebruiksprofielen worden gemaakt. Hiervoor kunnen cookies worden gebruikt. Uw IP-adres wordt niet samengevoegd met andere gegevens van Google. De gegevensverwerking is gebaseerd op een overeenkomst over de verwerking van bestellingen door Google.

Om de marketing van onze website te optimaliseren, hebben wij de instellingen voor het delen van gegevens voor "Google-producten en -diensten" geactiveerd. Hierdoor heeft Google toegang tot de gegevens die door Google Analytics worden verzameld en verwerkt en kan deze vervolgens worden gebruikt om de diensten van Google te verbeteren. De gegevensoverdracht aan Google in het kader van deze gegevensoverdracht is gebaseerd op een aanvullende overeenkomst tussen de verantwoordelijken. Wij hebben geen invloed op de verdere verwerking van de gegevens door Google.

Voor het maken en uitvoeren van tests maken we ook gebruik van de extensie-functie van Google Analytics Google Optimize.

Voor webanalyse maakt de uitbreidingsfunctie van Google Analytics Google Signals zogenaamde "cross-device tracking" mogelijk. Als uw apparaten met internettoegang aan uw Google-account zijn gekoppeld en u de instelling "gepersonaliseerde reclame" in uw Google-account hebt geactiveerd, kan Google rapporten over uw gebruiksgedrag genereren (met name gebruikersnummers van verschillende apparaten), zelfs als u uw apparaat wijzigt. Wij verwerken in dit verband geen persoonlijke gegevens; wij ontvangen alleen statistieken op basis van Google Signals.

 Google Fonts

 Google Ads

Voor een uniforme weergave van de inhoud van onze website worden gegevens (IP-adres, tijdstip van bezoek, apparaat- en browserinformatie) door de scriptcode "Google Fonts" verzameld, aan Google doorgegeven en vervolgens door Google verwerkt. Wij hebben geen invloed op deze latere gegevensverwerking.

Voor reclamedoeleinden in de Google-zoekresultaten en op de websites van derden wordt bij uw bezoek aan onze website het zogenaamde Google Remarketing Cookie ingesteld, die door het verzamelen en verwerken van gegevens (IP-adres, tijdstip van bezoek, apparaat- en browserinformatie evenals informatie over uw gebruik van onze website) en door middel van een pseudoniem cookie-ID en op basis van de door u bezochte pagina's automatisch reclame op basis van interesses mogelijk maakt. De verdere verwerking van de gegevens vindt alleen plaats als u de instelling "gepersonaliseerde reclame" in uw Google-account heeft geactiveerd. Als u tijdens uw bezoek aan onze website bij Google bent ingelogd, gebruikt Google uw gegevens samen met de gegevens van Google Analytics voor het maken en definiëren van doelgroeplijsten voor cross-device remarketing.

Voor de analyse van de website en het volgen van gebeurtenissen gebruiken we Google Ads Conversion Tracking om uw latere gebruiksgedrag te meten wanneer u via een Google Ads-advertentie op onze website aankomt. Voor dit doel kunnen cookies worden gebruikt en gegevens (IP-adres, tijdstip van bezoek, apparaat- en browserinformatie, alsmede informatie over uw gebruik van onze website op basis van door ons gespecificeerde gebeurtenissen, zoals een bezoek aan een website of nieuwsbriefregistratie) worden verzameld, waarvan gebruiksprofielen met behulp van pseudoniemen worden aangemaakt.

 Google Maps

Voor de visuele weergave van geografische informatie verzamelt Google Maps gegevens over uw gebruik van de Kaarten-functies, in het bijzonder de IP-adres- en locatiegegevens, en stuurt deze gegevens door naar Google en verwerkt ze vervolgens door Google. Wij hebben geen invloed op deze latere gegevensverwerking.

 Google reCAPTCHA

Ter bescherming tegen misbruik van onze webformulieren en tegen spam door geautomatiseerde software (zogenaamde bots) verzamelt Google reCAPTCHA gegevens (IP-adres, tijdstip van bezoek, browserinformatie en informatie over uw gebruik van onze website) en voert het een analyse uit van uw gebruik van onze website door middel van een zogenaamd JavaScript en cookies. Daarnaast worden andere cookies die door Google-services in uw browser worden opgeslagen, geëvalueerd. Persoonlijke gegevens worden niet uitgelezen of opgeslagen uit de invoervelden van het betreffende formulier.

 YouTube Video Plugin

7.2 Gebruik van Microsoft-diensten voor webanalyse en reclamedoeleinden

Voor de integratie van inhoud van derden worden gegevens (IP-adres, tijdstip van bezoek, apparaat- en browserinformatie) via de YouTube-videoplugin in de door ons gebruikte uitgebreide gegevensbeschermingsmodus verzameld, aan Google doorgegeven en vervolgens alleen door Google verwerkt wanneer zij een video afspelen.

We gebruiken de technologieën van Microsoft Ireland Operations Ltd., One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18, D18 P521, Ierland ("Microsoft"), zoals hieronder beschreven. De gegevensverwerking is gebaseerd op een overeenkomst tussen medeverantwoordelijke partijen conform art. 26 AVG. De informatie die automatisch wordt verzameld door Microsoft-technologieën over uw gebruik van onze website wordt meestal overgebracht naar een server van Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, VS en daar opgeslagen. De Europese Commissie heeft voor de Verenigde Staten geen adequaatheid vastgesteld. Onze samenwerking is gebaseerd op de standaardclausules inzake gegevensbescherming van de Europese Commissie. Voor meer informatie over de gegevensverwerkingspraktijken van Microsoft, verwijzen wij u naar de privacyverklaring van Microsoft.

 Microsoft Advertising

Voor reclamedoeleinden in de zoekresultaten van Bing, Yahoo en MSN en op de websites van derden wordt bij uw bezoek aan onze website het zogenaamde Microsoft Advertising Remarketing Cookie ingesteld, die automatisch op interesse gebaseerde reclame mogelijk maakt door het verzamelen en verwerken van gegevens (IP-adres, tijdstip van bezoek, apparaat- en browserinformatie, alsmede informatie over uw gebruik van onze website) en door middel van een pseudoniem cookie-ID en op basis van de pagina's die u hebt bezocht.

7.3 Gebruik van Facebook-diensten

 Gebruik van Facebook Pixel

We gebruiken de Facebook-pixel in het kader van de technologieën van Meta Platforms Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland („Facebook (by Meta)“ bzw. “Meta Platforms Ireland“) zoals hieronder beschreven. De Facebook-pixel wordt gebruikt om automatisch gegevens te verzamelen en op te slaan (IP-adres, tijdstip van bezoek, apparaat- en browserinformatie evenals informatie over uw gebruik van onze website op basis van door ons aangegeven gebeurtenissen, zoals een bezoek aan een website of een nieuwsbriefregistratie), van waaruit gebruikersprofielen met behulp van pseudoniemen worden aangemaakt. In het kader van de zogenaamde uitgebreide datamatching wordt ook informatie verzameld en opgeslagen voor matching-doeleinden, waarmee personen kunnen worden geïdentificeerd (bijvoorbeeld namen, e-mailadressen en telefoonnummers). Hiervoor wordt bij het bezoek aan onze website automatisch een cookie ingesteld door de Facebook-pixel, waardoor uw browser bij het bezoek aan andere websites automatisch wordt herkend aan de hand van een pseudoniem cookie-ID. Facebook (by Meta) zal deze informatie combineren met andere gegevens van uw Facebook-account en deze gebruiken om rapporten over websiteactiviteiten samen te stellen en andere diensten te leveren die verband houden met het gebruik van de website, in het bijzonder gepersonaliseerde en groepsreclame. Wij hebben geen invloed op de gegevensverwerking door Facebook en ontvangen alleen statistieken op basis van Facebook-pixels.
De informatie die automatisch wordt verzameld door Facebook-technologieën (by Meta) over uw gebruik van onze website wordt meestal overgebracht naar een server van Meta Platforms, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Californië 94025, VS en daar opgeslagen. De Europese Commissie heeft voor de Verenigde Staten geen adequaatheid vastgesteld. Als de overdracht van gegevens aan de VS onze verantwoordelijkheid is, is onze samenwerking gebaseerd op standaardclausules inzake gegevensbescherming van de Europese Commissie. Meer informatie over de verwerking van gegevens door Facebook vindt u in het privacybeleid van Facebook (by Meta).

 Facebook Analyses

In het kader van Facebook Analytics worden op basis van de met de Facebook-pixel verzamelde gegevens over uw gebruik van onze website statistieken over de bezoekersactiviteit op onze website opgesteld. De gegevensverwerking is gebaseerd op een overeenkomst over de verwerking van bestellingen door Facebook (by Meta). Uw analyse dient de optimale presentatie en marketing van onze website.

 Facebook Ads (Advertentiebeheerder)

We gebruiken Facebook Ads om deze website te promoten op Facebook (by Meta) en andere platformen. Wij bepalen de parameters van de betreffende reclamecampagne. Facebook (by Meta) is verantwoordelijk voor de exacte uitvoering, met name de beslissing over de plaatsing van de advertenties bij de individuele gebruikers. Tenzij voor de afzonderlijke technologieën anders is bepaald, is de gegevensverwerking gebaseerd op een overeenkomst tussen gezamenlijk verantwoordelijke partijen in overeenstemming met artikel 26 AVG. De gezamenlijke verantwoordelijkheid is beperkt tot het verzamelen van gegevens en het doorsturen ervan naar Meta Platforms Ireland. De latere gegevensverwerking door Meta Platforms Ireland valt hier niet onder.

Op basis van de statistieken over de bezoekersactiviteit op onze website, die via Facebook-pixels worden aangemaakt, voeren wij via Facebook Custom Audience groepsreclame uit op Facebook (by Meta) door de kenmerken van de betreffende doelgroep te bepalen. In het kader van de uitgebreide gegevensverzameling (zie hierboven) die plaatsvindt om de respectievelijke doelgroep te bepalen, treedt Facebook (by Meta) op als onze verwerker.

Op basis van het door de Facebook-pixel ingestelde pseudoniem cookie-ID en de verzamelde gegevens over uw gebruiksgedrag op onze website, voeren wij gepersonaliseerde reclame via Facebook Pixel Remarketing.

Voor webanalyse en het bijhouden van evenementen gebruiken we Facebook Pixel Conversies om uw latere gebruiksgedrag te meten wanneer u onze website bereikt via een advertentie van Facebook Ads. De gegevensverwerking is gebaseerd op een overeenkomst over de verwerking van bestellingen door Facebook (by Meta).

7.4 Andere aanbieders van webanalyse- en online marketingdiensten

Affiliate Partnerprogramma

Wij nemen deel aan het partnerprogramma van Tradedoubler GmbH, Herzog-Wilhelm-Straße 26, 80331 München, Duitsland (hierna: Tradedoubler). Tradedoubler is een Duits affiliate netwerk dat affiliate marketing aanbiedt. Affiliate marketing is een op internet gebaseerde vorm van verkoop die commerciële exploitanten van websites, de zogenaamde merchants of adverteerders, in staat stelt advertenties, die gewoonlijk worden vergoed via klik- of verkoopcommissies, te tonen op websites van derden, d.w.z. bij verkooppartners die ook affiliates of publisher worden genoemd. De merchant stelt via het affiliate netwerk een reclamemedium ter beschikking, d.w.z. een reclamebanner of een ander geschikt middel voor internetreclame, dat vervolgens door een affiliate op zijn eigen internetpagina wordt geïntegreerd. In dit kader hebben wij advertenties als links op onze website geplaatst. Hierbij gebruiken wij cookies van Tradedoubler. Deze cookies zijn kleine tekstbestanden die op je eindapparaat worden opgeslagen om de herkomst van bestellingen die via dergelijke links worden gegenereerd, te kunnen traceren. Daardoor kan Tradedoubler onder andere herkennen dat je op de partnerlink op onze website hebt geklikt. Deze informatie is nodig voor de betalingsverwerking tussen ons en Tradedoubler. Indien de informatie ook persoonsgegevens bevat, is de beschreven verwerking gebaseerd op ons legitieme financiële belang bij het verwerken van commissiebetalingen met Tradedoubler in overeenstemming met art. 6 (1) (f) AVG.
Voor meer informatie over het gebruik van de gegevens door Tradedoubler verwijzen wij je naar het privacybeleid van Tradedoubler op https://www.tradedoubler.com/nl/privacy-policy/
Als je de evaluatie van gebruikersgedrag via cookies wilt blokkeren, kun je jouw browser zo instellen dat je wordt geïnformeerd over het plaatsen van cookies en individueel kunt beslissen of je deze accepteert of de acceptatie van cookies voor bepaalde gevallen of in het algemeen uitsluit.

Gebruik van AT Internet voor webanalyse

In het kader van de uitbreiding en verbetering van onze website en om de aantrekkelijkheid van de aangeboden inhoud voor je te vergroten, maken wij gebruik van de analysemethoden van AT Internet GmbH, Bordeaux. Hiervoor worden data door een externe dienstverlener opgeslagen. De servers van de dienstverleners bevinden zich in de lidstaten van EU. Bij deze procedure worden de data op het moment dat ze worden verzameld geanonymiseerd en in geaggregeerde vorm geanalyseerd. Je internetbrowser zendt automatisch gegevens naar onze server, wanneer je onze internetpagina bezoekt. Het gaat hierbij om de datum en tijdstip van bezoek, URL-adres van de verwijzende website, het bestand waartoe toegang is verkregen, de hoeveelheid verzonden data, de HTTP-antwoordcode, het browsertype en de browserversie, eventuele browserextensies, de breedte en hoogte van het browservenster, de kleurdiepte, het besturingssysteem en je IP-adres (in afgekorte en geanonimiseerde vorm). Je IP-adres wordt alleen gebruikt om geolocatie-analyses te verzamelen. Je IP-adres wordt niet permanent opgeslagen en ook niet aan andere gebruiksgegevens gekoppeld. Deze gegevens worden gescheiden opgeslagen van andere gegevens die je invoert bij het gebruik van ons aanbod. Wij kunnen deze data niet aan een specifieke persoon toewijzen. De gegevens bevatten geen informatie die herleidbaar zijn tot een individu. Ze worden uitsluitend verzameld en gebruikt voor statistische doeleinden en analysedoeleinden, zoals de verbetering van het aanbod. Om deze analyse door te voeren, wordt onder andere gebruik gemaakt van cookies, die in de vorm van tekstbestanden op je computer worden opgeslagen. Zij maken de identificatie van een computersysteem bij een herhaald bezoek aan de website mogelijk. Je kunt de cookies op elk moment weigeren of verwijderen via de instellingen van je browser. Dit kan er echter toe leiden dat je niet langer alle functies van ons portaal kunt gebruiken. De meeste van de gebruikte cookies zijn “session cookies”, die worden verwijderd op het moment dat je je browsersessie beëindigd. Daarnaast gebruikt AT Internet twee langdurige (permanente) cookies, die 30 dagen en maximaal 12 maanden worden bewaard.

Informatie en bezwaar:
Door deze website te gebruiken, stem je in met de hierboven beschreven procedure voor de analyse van het gebruik van onze website. Meer informatie over de meetmethode van AT Internet vind je op de website van AT Internet GmbH: https://www.atinternet.com/en/data-protection/ Je kunt bij AT Internet bezwaar maken tegen de dataverwerking via de volgende link: https://www.xiti.com/en/optout.aspx

8. Integratie van de Trusted Shops Trustbadge

De Trusted Shops Trustbadge is op deze website geïntegreerd om ons Trusted Shops keurmerk en de verzamelde beoordelingen te tonen en om na een bestelling Trusted Shops producten aan kopers aan te bieden.

Dit dient ter bescherming van onze legitieme belangen bij een optimale marketing door het mogelijk maken van veilig winkelen in overeenstemming met art. 6 lid 1 sub f AVG, die zwaarder wegen dan onze belangen. De Trustbadge en de daarmee geadverteerde diensten zijn een aanbod van Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen (Trusted Shops), waarmee wij krachtens art. 26 AVG gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de gegevensbescherming. In het kader van deze gegevensbeschermingsverklaring informeren wij u in het onderstaande over de wezenlijke inhoud van de overeenkomst in overeenstemming met artikel 26 lid 2 AVG.

In het kader van de gezamenlijke verantwoordelijkheid tussen ons en Trusted Shops GmbH kunt u contact opnemen met Trusted Shops GmbH, waarvan u de contactgegevens hier vindt, als u vragen hebt over gegevensbescherming of als u uw rechten wilt doen gelden. Verdere informatie over gegevensbescherming is te vinden op de volgende link hier. Onafhankelijk daarvan kunt u ook altijd contact met ons opnemen via de in deze gegevensbeschermingsverklaring beschreven contactmogelijkheid. Uw vraag zal dan, indien nodig, worden doorgegeven aan de andere persoon die verantwoordelijk is voor de beantwoording ervan.

8.1 Gegevensverwerking bij de integratie van de Trustbadge/andere widgets

De TrustBadge wordt verstrekt in het kader van de gezamenlijke verantwoordelijkheid van een Amerikaanse CDN-provider (Content Delivery Network). Een passend niveau van gegevensbescherming wordt gewaarborgd door standaardclausules inzake gegevensbescherming en andere contractuele maatregelen. Meer informatie over de gegevensbescherming van Trusted Shops GmbH vindt u hier. Wanneer de Trustbadge wordt opgeroepen, slaat de webserver automatisch een zogenaamd serverlogbestand op, dat ook uw IP-adres, datum en tijd van de oproep, overgedragen datavolume en de aanvragende provider (toegangsgegevens) bevat en de oproep documenteert. Het IP-adres wordt onmiddellijk na het verzamelen geanonimiseerd, zodat de opgeslagen gegevens niet aan u persoonlijk kunnen worden gekoppeld. De geanonimiseerde gegevens worden met name gebruikt voor statistische doeleinden en voor foutenanalyse.

8.2 Verwerking van gegevens na voltooiing van de bestelling

Na het afronden van de bestelling wordt uw e-mailadres, dat met een cryptologische one-way-functie is gehasht, aan Trusted Shops GmbH doorgegeven. De rechtsgrondslag is art. 6 lid 1 sub f AVG. Dit dient om te controleren of u reeds voor diensten bij Trusted Shops GmbH bent aangemeld en is derhalve noodzakelijk voor de vervulling van onze en de doorslaggevende legitieme belangen van Trusted Shops bij het bieden van de in elk afzonderlijk geval aan de specifieke bestelling gekoppelde kopersbescherming en de diensten voor de evaluatie van transacties conform art. 6 lid 1 sub f AVG. In dat geval vindt de verdere verwerking plaats in overeenstemming met de contractuele overeenkomst tussen u en Trusted Shops. Indien u zich nog niet voor de diensten heeft ingeschreven, zal u later de gelegenheid worden geboden dit voor de eerste maal te doen. Verdere verwerking na registratie is ook afhankelijk van de contractuele overeenkomst met Trusted Shops GmbH. Als u zich niet registreert, worden alle verzonden gegevens automatisch door Trusted Shops GmbH gewist en is een persoonlijke verwijzing dan niet meer mogelijk.

Trusted Shops maakt gebruik van dienstverleners op het gebied van hosting, monitoring en logging. De rechtsgrondslag is art. 6 lid 1 sub f AVG met het oog op een probleemloze werking. De verwerking kan plaatsvinden in derde landen (VS en Israël). Een passend niveau van gegevensbescherming wordt in het geval van de VS gewaarborgd door standaardclausules inzake gegevensbescherming en verdere contractuele maatregelen, en in het geval van Israël door een adequaatheidsbesluit.

9. Social Media

 Onze online aanwezigheid op Facebook (by Meta), Instagram (by Meta), Youtube

Voor zover u uw toestemming heeft gegeven aan de betreffende sociale-media-exploitant conform art. 6 lid 1 sub a AVG, worden uw gegevens bij uw bezoek aan onze online aanwezigheden op de bovengenoemde sociale-media automatisch verzameld en opgeslagen voor marktonderzoeks- en reclamedoeleinden, waaruit met behulp van pseudoniemen gebruikersprofielen worden aangemaakt. Deze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om advertenties te plaatsen binnen en buiten de platformen die vermoedelijk overeenkomen met uw interesses. Meestal worden hiervoor cookies gebruikt. Voor gedetailleerde informatie over de verwerking en het gebruik van gegevens door de betreffende social media-operator, evenals een contactoptie en uw rechten en instellingsmogelijkheden voor de bescherming van uw privacy, verwijzen wij u naar de hieronder gelinkte informatie over gegevensbescherming van de aanbieder. Mocht u toch hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op.

Facebook by Meta is een aanbod van Meta Platforms Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland ("Meta Platforms Ireland") De informatie die automatisch door Meta Platforms Ireland wordt verzameld over uw gebruik van onze online aanwezigheid op Facebook (by Meta) wordt meestal overgebracht naar een server van Meta Platforms, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Californië 94025, VS en daar opgeslagen. De Europese Commissie heeft voor de Verenigde Staten geen adequaatheid vastgesteld. Onze samenwerking is gebaseerd op de standaardclausules inzake gegevensbescherming van de Europese Commissie. De gegevensverwerking in het kader van een bezoek aan een Facebook (by Meta)-fanpagina is gebaseerd op een overeenkomst tussen medeverantwoordelijke partijen conform art. 26 AVG. Meer informatie (informatie over Insights-gegevens) vindt u hier.

Instagram (by Meta) is een aanbod van Meta Platforms Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland ("Meta Platforms Ireland") De informatie die automatisch door Meta Platforms Ireland wordt verzameld over uw gebruik van onze online aanwezigheid op Instagram wordt over het algemeen verzonden naar en opgeslagen op een server bij Meta Platforms , Inc, 1 Hacker Way, Menlo Park, Californië 94025, VS. De Europese Commissie heeft voor de Verenigde Staten geen adequaatheid vastgesteld. De gegevensverwerking in het kader van een bezoek aan een Instagram (by Meta)-fanpagina is gebaseerd op een overeenkomst tussen gezamenlijk verantwoordelijke partijen in overeenstemming met artikel 26 AVG. Meer informatie (informatie over Insights-gegevens) vindt u hier.

YouTube is een aanbod van Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland ("Google"). De door Google automatisch verzamelde informatie over uw gebruik van onze online aanwezigheid op YouTube wordt over het algemeen overgebracht naar een server van Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA en daar opgeslagen. De Europese Commissie heeft voor de Verenigde Staten geen adequaatheid vastgesteld. Onze samenwerking is gebaseerd op de standaardclausules inzake gegevensbescherming van de Europese Commissie.

10. Contactmogelijkheden en uw rechten

10.1 Uw rechten

Als betrokkene heeft u de volgende rechten:

  • overeenkomstig artikel 15 AVG het recht om informatie te vragen over uw persoonsgegevens die door ons worden verwerkt binnen de daarin bepaalde omvang
  • overeenkomstig artikel 16 AVG het recht onverwijld rectificatie of vervollediging van uw betreffende onjuiste persoonsgegevens die bij ons zijn opgeslagen te vragen
  • overeenkomstig artikel 17 AGV het recht om de wissing van uw persoonsgegevens die bij ons zijn opgeslagen te verzoeken tenzij de verdere verwerking niet vereist is om
    • de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van informatie uit te oefenen;
    • een wettelijke verplichting na te komen
    • redenen van algemeen belang
    • rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen
  • overeenkomstig artikel 18 AGV het recht om de beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te verzoeken indien
    • de juistheid van de persoonsgegevens door u wordt betwist
    • de verwerking onrechtmatig is en u zich tegen het wissen ervan verzet
    • wij de persoonsgegevens niet meer nodig hebben, maar u deze nodig heeft voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering
    • u overeenkomstig artikel 21 AGV beywaar heeft gemaakt tegen de verwerking
  • overeenkomstig artikel 20 AGV het recht uw persoonsgegevens, die u aan ons heeft verstrekt, in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm te verkrijgen of te verzoeken om die gegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke over te dragen
  • overeenkomstig artikel 77 het recht om klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. In de regel kunt u contact opnemen met de toezichthoudende autoriteit binnen uw gewoonlijke woon- of werkplaats of op het hoofdkantoor van ons bedrijf.

Recht van bezwaar
Voor zover wij ten behoeve van het waarborgen van een, in het kader van een belangenafweging doorslaggevend, gerechtvaardigd belang persoonsgegevens zoals hierboven toegelicht verwerken, kunt u tegen deze verwerking voor de toekomst bezwaar aantekenen. Als de verwerking plaatsvindt ten behoeve van direct marketing, kunt u dit recht op elk moment zoals hierboven beschreven uitoefenen. Als de verwerking ten behoeve van andere doeleinden plaatsvindt, kunt u een recht van bezwaar alleen uitoefenen als er sprake is van redenen die voortkomen uit uw specifieke situatie.

Na het uitoefenen van uw recht op bezwaar zullen wij uw persoonsgegevens niet langer voor deze doeleinden verwerken, tenzij wij dwingende gerechtvaardigde redenen kunnen aanvoeren die het belang van uw belangen, rechten en vrijheden zwaarder wegen of als de verwerking plaatsvindt ten behoeve van het instellen, uitoefenen of onderbouwen van een rechtsvordering.

Dit geldt niet als de verwerking plaatsvindt met direct marketing als doel. Dan worden uw persoonsgegevens niet verder met dit doel verwerkt.

10.2 Contact

Functionaris voor gegevensbescherming
Projekt 29 GmbH & Co. KG
Ostengasse 14
93047 Regensburg

Duitsland


gegevensbescherming@berger-camping.nl

Bij vragen over het verzamelen, verwerken of gebruiken van uw persoonsgegevens, ingeval van inzage, rectificatie, beperking of wissing van gegevens en ook bij het intrekken van gegeven toestemmingen of bij bezwaar tegen een bepaald gebruik van gegevens kunt u zich wenden tot onze bedrijfsfunctionaris voor gegevensbescherming.

Voor de analyse van de website en het volgen van evenementen gebruiken we Microsoft Advertising Universal Event Tracking (UET) om uw latere gebruiksgedrag te meten wanneer u op onze site aankomt vanuit een Microsoft Advertising advertentie. Voor dit doel kunnen cookies worden gebruikt en gegevens (IP-adres, tijdstip van bezoek, apparaat- en browserinformatie, alsmede informatie over uw gebruik van onze website op basis van door ons gespecificeerde gebeurtenissen, zoals een bezoek aan een website of een nieuwsbriefregistratie) worden verzameld, waarvan gebruiksprofielen met behulp van pseudoniemen worden aangemaakt. Zolang uw apparaten met internettoegang gekoppeld zijn aan uw Microsoft-account en u de instelling 'Interest-based Advertising' in uw Microsoft-account niet hebt uitgeschakeld, kan Microsoft rapporten genereren over het gebruiksgedrag (vooral cross-device gebruikersnummers), zelfs als u uw apparaat wijzigt, de zogenaamde 'cross-device tracking'. In dit verband verwerken we geen persoonlijke gegevens, we ontvangen alleen statistieken op basis van Microsoft UET.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.