Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Tent-toebehoren

Hier vindt u praktische accessoires voor op de camping. Want of het nu gaat om repareren, waterdicht maken, repareren of schoonmaken, het komt allemaal neer op het juiste materiaal Een goed onderhouden tent zal u dankbaar zijn met een

Hier vindt u praktische accessoires voor op de camping. Want of het nu gaat om repareren, waterdicht maken, repareren of schoonmaken, het komt allemaal neer op het juiste materiaal
Een goed onderhouden tent zal u dankbaar zijn met een lang en strak leven.

Lees verder...

Pagina 1 van 22

Accessoires voor tenten

Tentkleed en grondzeil - droog en behaaglijk

Tentkleden zijn een zeer populair tentaccessoire, ze zorgen voor schone voeten en dus voor een schone tent, camper of caravan. Tentkleden zijn per meter en in kant-en-klare maten verkrijgbaar. Het is ideaal als het voortenttapijt voor b.v. weidegrond goed doorlatend is, zodat het tapijt schoon gehouden kan worden. Voortenttapijt voor zandgronden moet iets strakker geweven worden, omdat het tapijt dan op het zand ligt en de korrels er nauwelijks doorheen dringen. Grondzeilen voor tenten moeten absoluut ondoordringbaar zijn, want zo blijft de binnenkant van de tent droog. Nieuwere tentgrondzeilen hebben een opblaasbare rand die u en uw bagage beschermt tegen het binnendringen van vocht.

Tentharingen en scheerlijnen

De juiste tentharingen zijn het allerbelangrijkste voor een veilige bevestiging van de tent. Wij bevelen aan Grondpennen om haringen voor verschillende oppervlakken in de haringenzak te hebben. Samen met een hamer en een haringentrekker zorgt een goede selectie voor een windvaste tent. Spanning met de langst mogelijke lijnen zorgt voor stabiliteit.

Tentstokken - licht en sterk

Soms heeft u nieuwe stokken of stokonderdelen nodig voor uw tent of luifel, omdat de levensduur van deze tentaccessoires beperkt is, hetzij door windbreuk, hetzij door materiaalmoeheid. Stokken van staal, aluminium of glasvezel, hier vindt u een ruime keuze aan accessoires voor uw tentstokken. Extra stokken openen de ingang van uw tent of ondersteunen de luifel.

Tent - impregneren of reinigen

Artikelen om te impregneren of schoon te maken, de tentaccessoires worden na de tentvakantie helaas vaak vergeten. Kleine steentjes in de tent kunnen de impregnering op lange termijn doen loslaten. Zelfs delen van de tenthuid die veel worden aangeraakt, zullen op een gegeven moment in de loop van het leven van de tent gaan lekken. Maak uw tent netjes winterklaar en vernieuw de impregnering van tijd tot tijd, dit zal de levensduur van uw tent vele malen verlengen. Altijd een goed idee: een waterafstotend middel in uw bagage neemt niet veel plaats in en beschermt u tegen vochtige verrassingen.

Reparatie van tenten - tentstof en andere accessoires

U kunt veel tenten vrij gemakkelijk repareren of laten repareren. Spaar middelen, hier vindt u tentlapjes, tentstof, ritsen en tentnaaigaren! Maak van je tent weer een strak juweel. Het hoeft niet altijd nieuw te zijn, met de juiste tentreparatieset kunt u veel kleine beschadigingen aan uw tent repareren.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.