Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Meubels
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Camping dozen

Kampeervakanties zonder camper of caravan zijn geen probleem met de campingboxen en kampeermodules van Fritz Berger. Snel en gemakkelijk te installeren voor bussen , bestelwagens , Caddy's en stationwagons met hoog dak van bijna
Kampeervakanties zonder camper of caravan zijn geen probleem met de campingboxen en kampeermodules van Fritz Berger. Snel en gemakkelijk te installeren voor bussen, bestelwagens, Caddy's en stationwagons met hoog dak van bijna alle bekende autofabrikanten.
Lees verder...

Installatie en demontage van de modules

Campingboxen zijn er voor bijna elk voertuig, in verschillende maten en met verschillende uitrustingen. De meeste modules worden in de bagageruimte geïnstalleerd zonder boren of lijmen en worden vastgezet met antislipmatten en spanriemen
U kunt ze dus snel en gemakkelijk installeren en weer verwijderen, zelfs als u van voertuig verandert, kunnen ze nog steeds worden gebruikt
Voertuigmerken en modellen voor campingboxen:
- Citroën: Berlingo, Jumper, Space Tourer
- Fiat: Ducato, Talento
- Ford: Tourneo Custom, Transit Custom, Transit bestelwagen
- Hyundai: H1
- Mercedes: Sprinter, V-Klasse, Viano oud, Vito
- Opel: Combo, Movano, Vivaro, Zafira
- Peugeot: Boxer, Partner Origin, Partner Tepee, Rifter, Traveller
- Renault: Trafic, Master, Kangoo I, Kangoo II, Kangoo III
- Toyota: Proace City Verso, Proace City Verso lang, Proace Verso
- VW: T4, T5, T6, Crafter, Caddy

Orde en bergruimte in de camper dankzij de campingbox

Veel verschillende laden en vakken in de modules helpen u orde te houden in de camper en zorgen voor voldoende bergruimte, wat zeer essentieel is tijdens het kamperen. Bovendien zijn sommige daarvan ook van binnenuit toegankelijk en kunnen dus ook bij slecht weer worden gebruikt.
Veel van onze kampeermodules hebben een geïntegreerde achterkeuken, boxen voor vers water en afvalwater, een voedingsaccu of een koelbox kunnen apart worden gemonteerd, afhankelijk van wat u nodig hebt voor uw kampeervakantie .
Koken met de achterkeuken
In de meeste modules kan de achterste keuken uit de bagageruimte worden getrokken om ruimte te besparen. U kunt zonder veel moeite de keuken uittrekken om te koken en krijgt bovendien werkoppervlakken en extra functies.

Comfortabel slapen met het slaapsysteem

Alle campingboxen bevatten een ligvlak waarmee u gemakkelijk en comfortabel kunt slapen en ontspannen. Er zijn verschillende maten, van 105 x 115 cm tot 195 x 134 cm, afhankelijk van het voertuig en de module.
Het slaapsysteem wordt eenvoudig uitgeklapt en op de rugleuning van de achterbank of met inklapbare poten neergezet, zodat het bed in een paar seconden kan worden opgezet. Dit betekent dat het slaapgedeelte wordt weggeklapt om overdag ruimte te besparen en dat u overdag de stoelen van het voertuig kunt gebruiken. Zo kunt u uw camper ook bij slecht weer gebruiken.

Uitrusting voor het kamperen

De uitrusting van de modules kan zeer verschillend zijn, afhankelijk van wat u nodig hebt. Van de achterkeuken tot de drinkwatertank of de koelbox , met een campingbox kunt u uw kampeerwensen vervullen
Afhankelijk van de fabrikant zijn er meer of minder functies beschikbaar. Toevoegingen zoals een voedingsaccu met stopcontacten en een zonnepaneel kunnen uw camper zelfvoorzienend maken.
Ook elektrische waterpompen of douchegordijnen kunnen worden aangebracht. Er is dus vrijwel geen limiet aan de luxe die u kunt hebben als u kampeert.

Kosten en besparingen bij aankoop van een campingbox

Het is meestal erg duur om een caravan of camper te kopen. Met de campingmodules van Fritz Berger krijgt u voor relatief weinig geld een zelfvoorzienende camper. Het kan snel worden omgezet en op verschillende manieren worden gebruikt.
Als u meer wilt weten over campingboxen, lees dan onze blogpost.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.