Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije

Bedrijfsgegevens

Contact 

Fritz Berger GmbH
Fritz-Berger-Str. 1
92318 Neumarkt
Duitsland

Telefoon: +49 (0)9181/330-0
E-Mail: info@berger-camping.nl

Bestuurder: Dr. Matthias Herfeld, Maurice Perske, Dennis Schäfer
Kamer van Koophandel: Registergericht Nürnberg, HRB 22689
Btw-identificatienummer(s): DE245320142
Registratienummer EAR: WEEE-reg. nr. DE 38864883.
Informatie over de verwezenlijking van de kwantitatieve doelstellingen inzake AEEA volgens artikel 19 lid 3 Regeling afgedankte elektrische en elektronische apparatuur is te vinden op de website van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Verantwoordelijk in de zin van artikel 18 MStV
Maurice Perske
Fritz-Berger-Str. 1
92318 Neumarkt
Duitsland

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij zijn niet verplicht noch bereid deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een geschillencommissie voor consumentenzaken.

Onze internetpagina's onder het domein www.berger-camping.nl bevatten gegevens en informatie van allerlei aard die beschermd zijn door een merk en/of auteursrecht in ons voordeel en/of in het voordeel van derden. Het is derhalve niet toegestaan onze internetpagina's in hun geheel of afzonderlijke delen ervan te downloaden, te reproduceren en te verspreiden. Toegestaan is de technisch voorwaardelijke vermenigvuldiging in uw browser ter gelegenheid van het gebruik van onze internetpagina's, alsmede de permanente vermenigvuldiging voor eigen gebruik.
Verwijzingen en links naar websites van derden betekenen niet dat wij de inhoud achter de verwijzing of link overnemen als onze eigen inhoud. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de daar verstrekte gegevens en informatie. Wij zijn derhalve niet aansprakelijk voor illegale, onjuiste of onvolledige inhoud of voor schade veroorzaakt door het gebruik van inhoud achter de link.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.