Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Oprijblokken en levellers

Met nivelleerwiggen kan een camper of caravan waterpas worden gezet. Met een opstapwig krijgt u meer comfort bij het koken en een beter slaapcomfort door de caravan rechtop te laten staan. Bovendien dienen wiggen om uw camper vast te
Met nivelleerwiggen kan een camper of caravan waterpas worden gezet. Met een opstapwig krijgt u meer comfort bij het koken en een beter slaapcomfort door de caravan rechtop te laten staan. Bovendien dienen wiggen om uw camper vast te zetten.
Lees verder...

Pagina 1 van 3

De helling wig- De toepassing

Plaats uw nivelleerhulpmiddelen voor of achter de verlaagde wielen van uw motorhome. Vervolgens moet u uw motorhome op de nivelleerwiggen rijden tot het motorhome waterpas staat. Als u met uw caravan reist, kunt u hem voorzichtig met uw auto op de wig trekken of hem met behulp van een manoeuvreerhulp op zijn plaats zetten. Om de nivellering beter te controleren, moet u een waterpas op de vloer van de camper of caravan plaatsen. Er bestaan nu ook zeer handige waterpas apps voor mobiele telefoons. Een tweede persoon kan dan de waterpas gebruiken om te controleren hoe ver u moet rijden op de waterpaswig.

Het vinden van de juiste camping wiggen

Het is belangrijk te controleren of de nivelleerwig geschikt is voor het gewicht van uw motorhome, aangezien de meeste voertuigwiggen een maximumgewicht per as hebben. Als het maximumgewicht wordt overschreden, kunnen de nivelleerwiggen barsten of afbrokkelen. Het is ook belangrijk ervoor te zorgen dat de breedte van de oprijwiggen overeenkomt met de breedte van uw banden. Als de band namelijk breder is dan de kampeerwig, kan de band naar rechts en naar links overhangen, wat schade aan de banden kan veroorzaken.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.