Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije

Snel &
betrouwbaar

geleverd

U bestelt en beslist nog tijdens het bestellen welk soort levering voor u het prettigste is. Onderstaand hebben we alle beschikbare verzendwijzen voor u samengevat.

Wij leveren aan bijna elk gewenst adres - ook op uw vakantiebestemming.

Standaard levering

We rekenen binnen Nederland € 4,99 verzendkosten per bestelling. Vanaf
€ 99,- verzenden wij gratis.

Voor het verzenden van grote goederen rekenen wij €20,- extra verzendkosten.

DHLGoGreen
Bij ons worden de pakketten verzonden met DHL.

Nalevering vrij van verzendkosten

Als een besteld artikel niet direct leverbaar is informeren we u over de vertraging. De nalevering ontvang u daarna zonder berekening van de transportkosten. Bij een nalevering kunt u op elk moment nog meer artikelen bijbestellen zonder een extra berekening van transportkosten. Vermeld bij een telefonische of schriftelijke bestelling in dat geval de opmerking "nalevering" en geef uw klantnummer op.

Levering buiten Nederland

Wij kunnen uw bestelling ook leveren in de meeste Europese landen (België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Zweden, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Hongarije). De levering naar het buitenland vindt plaats via vooruitbetaling, creditcard of PayPal.

De levertijd bedraagt 10-14 werkdagen. Afhankelijk van het gewicht, de afmetingen en de artikelcategorie vindt de levering naar EU-landen plaats met verzendkosten vanaf 9,50 € en naar niet-EU-landen (Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen) vanaf 39 €. Zie hiervoor de tabel met de verzendkosten verzendkosten buitenland.

Van toepassing zijnde douane- en inklaringskosten betaalt u rechtstreeks in het land van ontvangst. Vraag naar de kosten bij uw douane.

Een service van DHL

Dag en nacht pakketten afhalen en verzenden. Waar en wanneer u wilt. ServicePoint is een extra gratis bestelservice van DHL, waarmee u uw zendingen 24 uur per dag, zeven dagen per week bij pakketautomaten kunt ophalen en verzenden. U kunt Berger-bestellingen ook rechtstreeks bij een ServicePoint laten afleveren.

Werkwijze online:
Na het invoeren van uw klantgegevens/factuuradres kiest u eenvoudig een afleveradres en voert daar uw ServicePoint-adres in. Voer in de adrestoevoeging het postnummer in.
Voor zover het mogelijk is om uw zending aan het gekozen ServicePoint te zenden (belangrijk daarbij is onder andere de grootte van het pakket), ontvang u van DHL een bericht via e-mail en/of SMS zodra de pakket is aangekomen. Als een leverantie aan het gewenste ServicePoint niet mogelijk is nemen wij contact met u op.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.