Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije

Snel &
betrouwbaar

geleverd

Je plaatst je bestelling en bepaalt tijdens het bestelproces welke bezorgmethode voor jou het handigst is. Hieronder hebben we alle beschikbare bezorgmethoden voor je samengevat.

We leveren op bijna elk adres - zelfs op je vakantiebestemming.

Standaard levering

We rekenen het volgende vaste tarief per bestelling binnen Nederland en België

  • Vanaf een bestelwaarde van € 99,- is verzending voor jou gratis (met uitzondering van omvangrijke goederen).
  • Voor een bestelwaarde tussen € 0,- en € 98,99 rekenen wij € 4,99 verzendkosten.

Voor omvangrijke goederen rekenen we een vaste vrachtprijs van € 69,-. Grote artikelen worden apart aangegeven in de online shop en in de catalogus.
Grote artikelen worden verzonden door een expediteur, in dit geval werken we samen met Am Spedition.

Standaard pakketten worden verzonden door DHL of DPD. Catalogi versturen we klimaatneutraal met Deutsche Post. Dit is onze actieve bijdrage aan klimaatbescherming.

AMMDHLGoGreenDPD

Afhalen bijeen filiaal

Bestel gemakkelijk van thuis uit en haal je bestelling op en betaal bij een filiaal. Je bestelling afhalen bij een filiaal biedt veel voordelen:
- Gratis verzending: Je bespaart op verzendkosten
- Bestel nu, betaal later: Contant, EC of creditcard
- Groot assortiment: De verscheidenheid van de online winkel ook in uw winkel

En zo werkt het:
1. In het bestelproces selecteert u eenvoudig de bezorgoptie Ophalen bij filiaal.
2. Vervolgens kun je het gewenste filiaal selecteren en de aankoop afronden.
3. Zodra uw bestelling klaar is om te worden opgehaald in de winkel, ontvangt u een e-mail. De goederen blijven voor je gereserveerd tot 14 dagen nadat je de afhaalbevestiging hebt ontvangen.
4. Neem je orderbevestiging en eventueel ingewisselde vouchers mee als je je bestelling komt ophalen. De betaling voor de goederen vindt ter plaatse plaats.
5. Meld je bij de kassa of het infopunt.

Bij expresaankooptransacties zoals Amazon Pay of Paypal Express is afhalen in de winkel niet mogelijk.

Levering buitenDuitsland & Oostenrijk

We leveren je bestelling graag in de meeste Europese landen. De levertijd bedraagt 10-14 werkdagen. Afhankelijk van gewicht, afmetingen en artikelcategorie begint de bezorging naar EU-landen bij € 4,95 en naar niet-EU-landen (Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen) bij € 39.

Voor gedetailleerde informatie en een lijst met landen waar bezorgd kan worden, zie de tabel met bezorgkosten in het buitenland. Je betaalt eventuele douane- en inklaringskosten rechtstreeks in het ontvangende land. Informeer naar de kosten bij je douanekantoor.

NaleveringPostvrij

Als een besteld artikel niet direct leverbaar is, informeren we je over de vertraging. Je ontvangt de nalevering dan zonder de vaste transportkosten in rekening te brengen. Je kunt op elk moment extra artikelen voor een nalevering bestellen zonder dat je opnieuw de vaste transportkosten hoeft te betalen. Vermeld bij uw telefonische of schriftelijke bestelling "nalevering" en uw klantnummer.

Een service van DHL

Dag en nacht pakketten ophalen en versturen. Waar en wanneer je maar wilt. PACKSTATION is een extra gratis bezorgservice van DHL waarmee u 24 uur per dag, zeven dagen per week uw zendingen uit pakketautomaten kunt ophalen en versturen. Je kunt Berger bestellingen ook rechtstreeks bij een PACKSTATION laten afleveren.

Zo werkt het online:
Nadat je je klantgegevens/factuuradres hebt ingevoerd, selecteer je onder het afleveradres Levering aan een DHL PACKSTATION/postkantoor en voer je daar je relevante gegevens in.
Als het voor ons mogelijk is om je zending naar het geselecteerde PACKSTATION te versturen (de grootte van het pakket is hierbij een van de bepalende factoren), ontvang je een bericht van DHL per e-mail en/of sms zodra het pakket is aangekomen. Als levering aan het gewenste PACKSTATION niet mogelijk is, nemen we contact met je op.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.