€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Conrad Stein Verlag Outdoor Handbook Vegetarian Cooking Volume 466

(0)  
9,90
Prijzen incl. BTW gratis verzending vanaf 50 €
Artikelnummer: 541722
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Vergelijkbare artikelen

Productdetails

Inspirerend Informatief
Kookboek voor buiten

Productbeschrijving

Inhoudsopgave
Inleiding, De uitrusting voor de buitenkeuken, Voedsel voor de buitenkeuken, Gedroogd voedsel, Zelf trekkingvoedsel drogen, Recepten met verse ingrediënten (of zware conserven), Recepten met duurzame (en lichte) ingrediënten uit de supermarkt, Onderweg alleen water toevoegen, Zoetigheden, snacks & desserts, Bijlage.

over de auteur
Al meer dan 20 jaar wordt Michael Hennemann geplaagd door outdoor reislust en reist hij te voet, op de fiets of in een kano. Sinds een paar jaar eet hij uit overtuiging uitsluitend vegetarisch. Tijdens zijn uitgebreide tochten door de wildernis waardeert hij zeker het voordeel van kant-en-klaar voedsel uit de trekkingwinkel om variatie in het menu te brengen, maar hij is altijd op zoek naar vegetarische gerechten die gemakkelijk onderweg te bereiden zijn en toch heerlijk smaken. Als de doe-het-zelver ook nog geld bespaart - des te beter.

Korte beschrijving
Op zoek naar alternatieven voor pasta met tomatensaus? Dit outdoorkookboek bevat een uitgebreide verzameling vegetarische en deels veganistische recepten en is bedoeld voor alle avontuurlijke trekkers, fietsers en kanovaarders die het zonder vlees willen doen, maar niet zonder smaak en variatie in hun dieet.

Het spectrum varieert van kleine hapjes voor tussendoor tot gemakkelijk te bereiden gerechten met (verse) ingrediënten uit de supermarkt tot ultralichte, voorgekookte en gedehydrateerde menu's. Deze zijn vooral in trek tijdens trektochten, wanneer in de rugzak proviand voor meerdere dagen moet worden meegenomen. Onderweg zijn een pan, een klein kooktoestel en wat water dan alles wat nodig is om het zelfgemaakte trekkingvoedsel te bereiden.

Details

  • Michael Hennemann
  • 1. Editie 2021
  • 121 illustraties in kleur
  • Formaat 16,5 x 11,5 cm
  • ISBN 978-3-86686-674-4

Eigenschappen

Soort praktische boeken en kookboeken Kookboek
Aantal pagina's 160

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.