€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Dino KRAFTPAKET Thermo-elektrische koeler 32L/25L

(0)  
Dino KRAFTPAKET Thermo-elektrische koeler 32L/25L
Dino KRAFTPAKET Thermo-elektrische koeler 32L/25L
Dino KRAFTPAKET Thermo-elektrische koeler 32L/25L
-13%
Adviesprijs 139,- €
120,- €
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 771789
 
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Vergelijkbare artikelen

Productdetails

Nuttige inhoud: 25L 12 V kabel voor auto sigarettenaansteker

Productbeschrijving

Energie-efficiëntieklasse E

De thermo-elektrische koeler is zeer energie-efficiënt, met een energie-efficiëntieklasse van E. Deze waarden werden bereikt door gebruik te maken van de nieuwste elektronisch gestuurde technologie en zeer doeltreffende isolatie. Dit betekent dat de koeler extreem lage verbruikswaarden heeft voor zowel koelen als warm houden. De elektrische koeler verbruikt tussen 8 en 58 watt - afhankelijk van de werkingsmodus. De ECO-stand kan bijvoorbeeld worden ingesteld tijdens gebruik op een 230 V stopcontact. In deze modus wordt de bestaande binnentemperatuur van de koeler gehandhaafd, waardoor deze slechts 8 watt verbruikt en zeer stil is. In dezelfde werkingsmodus verbruikt de box 52 watt in de verwarmingsmodus en 58 watt in de koude modus op de MAX-instelling. Wanneer de koeler via de 12V-stekker wordt gebruikt, bedraagt de waarde 40 watt in de verwarmingsmodus en 48 watt in de koude modus.


Koeling
De koelstand koelt uw drankjes, etenswaren en dergelijke tot 18 graden onder de omgevingstemperatuur. Om bij warme omgevingstemperaturen een perfect koelresultaat te bereiken en stroom te besparen, is het handig als u de betreffende levensmiddelen en dranken van tevoren in de koelkast hebt gekoeld of de koelbox thuis al aan het stopcontact hebt aangesloten, zodat de koelbox zich op een lagere omgevingstemperatuur heeft ingesteld en zich bijvoorbeeld niet aan de omgevingstemperatuur in de voorverwarmde auto aanpast.


Warm blijven
De warmhoudstand kan worden gebruikt om voedsel en dranken warm te houden tot een interne temperatuur van +65°C. De warmhoudstand verwarmt het voedsel niet, maar houdt het lange tijd warm.

Koeler Menuschakelaar
12V / 220-240V
Met de 12 V & 220-240 V stekkers kan de thermo-elektrische koeler flexibel worden gebruikt. Enerzijds kan hij worden aangesloten via de sigarettenaansteker / 12V-stopcontacten van de auto en anderzijds op elk stopcontact (230 V). De lengte van de kabels is voldoende voor comfortabel gebruik. De kabel aan de 12 V stekker is ca. 1,7 m en aan de 220-240 V stekker ca. 1,5 m lang. Voor gebruik met de 12 V stekker heeft Dino KRAFTPAKET powerbanks in het assortiment, zodat de koelbox ook buiten de auto gebruikt kan blijven worden (bijvoorbeeld met artikelnr. 136102).


32L / 25L
Met dit handige formaat kunt u gemakkelijk een verscheidenheid aan eten en drinken bewaren. Allemaal naast elkaar, boven elkaar of gescheiden door het scheidingsraster. Met een netto-inhoud van 25 L is er bijvoorbeeld ruimte voor 19 kleine 0,33 L-flessen op één niveau en daarboven nog voldoende ruimte voor levensmiddelen in vershouddozen of andere containers. Met flessen van 1 liter is er plaats voor elf flessen op één niveau. Dit betekent dat er nog ruimte is voor levensmiddelen of soortgelijke voorwerpen met een platte vorm. Hetzelfde geldt voor zes flessen van 1,5 liter. De stahoogte is voldoende voor drie 2,0-literflessen. Naast de grote flessen van 2,0 liter is er voldoende ruimte voor voedselcontainers of andere kleinere flessen tot een maximuminhoud van 1,5 liter.

De binnenafmetingen van H: 34 cm x B: 34 cm en D: 24 cm zijn zo ontworpen dat u er drankjes en etenswaren in verschillende maten en vormen in kunt bewaren, evenals geneesmiddelen of soortgelijke voorwerpen die u naar behoefte koel of warm wilt houden. Door het kleine buitenoppervlak van B: 39 cm x D: 31 cm, komt dit overeen met de grootte van een A3 vel papier, zodat de thermo-elektrische koeler ruimtebesparend kan worden opgeborgen. Met het scheidingsrooster kunt u de binnenmaten zo verdelen dat het grondvlak wordt opgedeeld in 11 cm en 21 cm.


Buiten / Binnen
Deze thermo-elektrische koeler kan binnen (220-240 V kabel) en buiten (12 V kabel voor de sigarettenaansteker in de auto) worden gebruikt dankzij de twee verschillende stekkers. Dit betekent dat de koelbox thuis, in een hotel, in een vakantiewoning, in een camper/caravan, op een boot en op het strand kan worden gebruikt met een geschikte stroombank.

Koelapparaat categorie: 10, ander compartiment, voorraadkast compartiment
Energie-efficiëntieklasse: E
Energieverbruik: 69kWh/jaar
Bruikbaar volume: 25L
Klimaatklasse: N/SN
Omgevingstemperatuur: +10°C tot +32°C
Geluidsemissie (ventilator) 49 dB
Ontwerptemperatuur koeling: maximaal 18°C koeler dan de omgevingstemperatuur bij 32°C
Ontwerptemperatuur voor verwarming: maximaal 65°C, afhankelijk van de omgevingstemperatuur

Eigenschappen

Soort koelboxen Thermo-elektrisch effect

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.