Beschikbaarheid:
Uitverkocht
Productdetails
Draagt het Scandinavische Ecolabel | Kookboek voor buiten |
Klimaatneutraal |
Productbeschrijving
Samen met gerenommeerde Zweedse outdoorkoks brengt Trangia een outdoorkookboek uit met recepten om lezers te inspireren anders over het buitenleven te denken. We hopen dat dit de nieuwe generatie liefhebbers van buiten koken zal aanspreken.
Een samenwerking met de lokale buitenkoks Nathalie Spjälle en Eric Tornblad. Het boek is verdeeld in 3 delen: Brunch, Diner en Snacks, en bevat gerechten voor iedereen, van carnivoren tot glutenintolerante en veganistische mensen. Het boek draagt het Swan-label, is koolstofneutraal en wordt gedrukt op FSC-standaard MIX-papier om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar de Zweedse Vereniging voor Natuurbehoud.
Details
Een samenwerking met de lokale buitenkoks Nathalie Spjälle en Eric Tornblad. Het boek is verdeeld in 3 delen: Brunch, Diner en Snacks, en bevat gerechten voor iedereen, van carnivoren tot glutenintolerante en veganistische mensen. Het boek draagt het Swan-label, is koolstofneutraal en wordt gedrukt op FSC-standaard MIX-papier om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar de Zweedse Vereniging voor Natuurbehoud.
Details
- Afmetingen: A5 (150 × 210 mm)
- Taal: Engels
Eigenschappen
Soort praktische boeken en kookboeken | Kookboek |
Gewicht | 250 g |
Aantal pagina's | 90 |