€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Alpine Navi Stick USB Plug-and-Play campernavigatie voor digitale mediastations

(0)  
399,- €
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 884982
 
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
Slechts een klein aantal stuks beschikbaar
 Toegevoegd

Productdetails

park4night database altijd bij je iGO primo nextgen navigatiesoftware
Plug-and-play USB-navigatie

Productbeschrijving

De Alpine Navi Stick KTX-NS01EU kan worden aangesloten op compatibele digitale Alpine-mediastations via USB en biedt onmiddellijk toegang tot de nieuwste navigatiefuncties, inclusief HIER real-time verkeersinformatie. De nieuwste iGo Primo Nextgen-navigatie met de kaartendatabase van HERE leidt je vol vertrouwen door Europa.

Sluit je Alpine Navi Stick aan op een mobiele hotspot of smartphone om realtime verkeersinformatie te ontvangen. De kleurgecodeerde verkeersstroomdisplays identificeren onmiddellijk drukke wegen en maken het je gemakkelijk om de optimale route te vinden.

De Alpine Navi Stick wordt vooral aanbevolen voor camperaars en kampeerders die de Alpine Halo11 of Halo9 gebruiken. In combinatie met de geïntegreerde park4night campingdatabase kun je eenvoudig selecteren op bestemming, gebruikersbeoordeling of categorie en de beschikbare diensten met foto's van de camping bekijken.

Plug-and-play USB-navigatie
Breid uw Alpine iLX-F115D, iLX-F905D, iLX-705D of i905D-F bedieningseenheid uit met een plug-and-play USB-navigatieapparaat. De KTX-NS01EU wordt gewoon aangesloten op de USB-poort van uw head-unit en kan vervolgens worden geselecteerd als de navigatiebron op het HOME-scherm. De Alpine Navi Stick integreert naadloos in het systeem van je head-unit en kan volledig worden bediend via het scherm.

iGO primo nextgen navigatiesoftware
De KTX-NS01EU maakt gebruik van de nieuwste iGO primo nextgen navigatiesoftware. Deze is zeer gebruiksvriendelijk en biedt vele krachtige navigatie- en bestemmingszoekfuncties. De nieuwste versie bevat een uitgebreide weergave van verkeersborden en HERE real-time verkeersinformatie.

HERE real-time verkeersinformatie
De HERE Real-Time verkeersstroomweergave verbetert je navigatie met realtime verkeersinformatie die continu op de achtergrond wordt bijgewerkt via een internetverbinding (verbinding met mobiele hotspot of smartphone vereist). Het systeem toont alle incidenten, wegwerkzaamheden of files die van invloed zijn op je reis en werkt je route bij om files te vermijden. De wegen worden gekleurd op de navigatiekaart volgens de huidige verkeersdrukte. De realtime verkeersweergave is gratis gedurende de eerste 3 gebruiksjaren van je Alpine Navi Stick. Het abonnement kan vervolgens worden verlengd op naviextras.com voor een kleine jaarlijkse vergoeding.

HERE kaartdatabase
De vooraf geïnstalleerde HERE kaartdatabase bevat 50 Oost- en West-Europese landen en miljoenen points of interest (POI's) in vele categorieën. Je kunt de database de eerste 3 jaar gratis bijwerken. Daarna heb je vele opties welke updatepakketten je kunt kopen op naviextras.com.

Perfecte systeemintegratie
Zodra je de Alpine Navi Stick hebt aangesloten op een compatibele Alpine-bedieningseenheid, verschijnt er een pictogram voor de navigatie-app op het HOME-scherm. Als je het geluidsinstellingenmenu op het scherm opent, zie je extra knoppen om het volume van de stembegeleiding en de achtergrondmuziek aan te passen voor een perfecte navigatiemix.

park4night database altijd bij je
De populaire parkeerplaatsgids van park4night is vooraf geïnstalleerd in deze Alpine Navi Stick.
De uitgebreide database biedt meer dan 120.000 parkeerplaatsen in heel Europa en kan op elk moment offline op je scherm worden opgeroepen. Je kunt je volgende parkeerplaats zoeken op categorie, land, regio, langs je route of op bestemming.
De bijbehorende pictogrammen geven je aanvullende informatie over de beschikbare diensten (bijv. beschikbaarheid van WLAN of afvalwaterverwijdering) en openingstijden van de afzonderlijke plaatsen. Je kunt de afstand, veel beoordelingen, opmerkingen en zelfs foto's weergeven om je te helpen bij het kiezen van de meest geschikte kampeerplaatsen.

Selecteerbare camperprofielen
Je kunt kiezen tussen 3 verschillende camperprofielen (S tot 3,5 t/ M 3,5 t tot 7,5 t/ L boven 7,5 t) en het profiel aanpassen door de lengte, hoogte, breedte en het gewicht van het voertuig handmatig in te voeren. De Alpine Navi Stick houdt rekening met de afmetingen en het gewicht van je voertuig en stelt enkel routes voor die geschikt zijn voor je voertuig.

Eigenschappen

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.