€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Alpine INE-F904DC Multimedia Navigatiesysteem voor Camper en Vrachtwagen

Alpine INE-F904DC Multimedia Navigatiesysteem voor Camper en Vrachtwagen
Alpine INE-F904DC Multimedia Navigatiesysteem voor Camper en Vrachtwagen
Alpine INE-F904DC Multimedia Navigatiesysteem voor Camper en Vrachtwagen
Alpine INE-F904DC Multimedia Navigatiesysteem voor Camper en Vrachtwagen
Alpine INE-F904DC Multimedia Navigatiesysteem voor Camper en Vrachtwagen
-8%
Adviesprijs 1.149,- €
1.049,- €
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 295770
 
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
 Toegevoegd

Artikel kenmerken

Productpictogram Android Auto
Productpictogram Apple CarPlay
Productpictogram DAB+
Productpictogram USB

Productdetails

TomTom kaart materiaal 3 jaar gratis kaartupdate
Speciaal voor vrachtwagens en campers DAB/DAB+
androidauto en Apple CarPlay

Productbeschrijving

De Alpine INE-F904DC met iGo Nextgen Navigation en TomTom-kaarten voor 46 landen kan in elk voertuig met een 1-DIN-console worden geïnstalleerd.
Voor een ontspannen routebegeleiding krijg je het best mogelijke navigatiesysteem met de nieuwste iGO Nextgen-navigatie, vooraf geladen TomTom-kaarten met 46 landen en speciale truck- en campersoftware.
Het slanke 9-inch scherm kan vóór de installatie in kanteling, hoogte en diepte worden versteld en past met de geïntegreerde sfeerverlichting elegant in elke auto.
Met Alpine Halo9 Navi kunt u de beste navigatie, DAB+ digitale radio, USB-video afspelen, Bluetooth handsfree bellen en audiostreaming ervaren.
Geniet van een compleet nieuw ontwerp in uw voertuig.


De INE-F904DC is een DAB+ Advanced Navi Station met een 9-inch WVGA-touchscreen en is in het voertuig gemonteerd met een 1-DIN-installatiebehuizing. Dit geeft de gebruiker de indruk dat het scherm letterlijk voor het dashboard zweeft. Met deze montageoplossing kan het zeer goed afleesbare scherm in verschillende voertuigen worden gebruikt zonder dat er een complexe installatie nodig is. De INE-F904DC is voorzien van iGo Nextgen-navigatie met vooraf geïnstalleerde TomTom-kaarten voor 46 landen. Onze klanten ontvangen zelfs gratis kaartupdates voor hun navigatiesysteem gedurende 3 jaar.

1-DIN inbouwbehuizing - 9-inch scherm
De INE-F904DC heeft een 1-DIN-installatiebehuizing en is daarom compatibel met elk voertuig met een 1- of 2-DIN-installatiesleuf. Het 9-inch touchscreen met zijn zeer hoge resolutie is aan de voorkant van de zwarte doos bevestigd met stevige metalen bevestigingen. Dit zorgt er ook voor dat het altijd stabiel en trillingsvrij kan worden bediend tijdens het rijden.

Plat, frameloos ontwerp
Het 9-inch touchscreen zit in een slanke, frameloze behuizing en wordt omlijst door een fijne chromen band. In combinatie met de aanraaksensoren in het onderste gedeelte ziet dit systeem er gewoonweg adembenemend en zeer modern uit qua functie en design.

Instelbare installatiehoek
U kunt de kantelhoek van de INE-F904DC vóór de installatie instellen van +45 graden tot -20 graden om deze aan te passen aan de omstandigheden in het voertuig. Nadat de kantelhoek is ingesteld, wordt deze tijdens de installatie vastgeschroefd aan de behuizing, zodat er voldoende stabiliteit en veiligheid is tijdens het rijden.

Instelbare hoogte en diepte
De hoogte van het display kan vanaf de middenpositie met +/- 3 cm worden aangepast voor de montage. Hierdoor zijn de schakelaars en knoppen die nog verborgen zitten in het dashboard weer vrij toegankelijk. Bovendien kan de inbouwdiepte en dus ook de afstand tussen dashboard en display vóór de installatie binnen een bereik van 20 mm worden ingesteld.

Speciaal voor vrachtwagens en campers
U kunt kiezen uit 3 verschillende camperprofielen (S tot 3,5 / M 3,5 t-7,5 t/ L over 7,5 t) * of u kunt uw eigen profiel aanmaken door handmatig de lengte, hoogte, breedte en het gewicht van het voertuig in te voeren. Het Alpine-systeem houdt rekening met de afmetingen en het gewicht van uw voertuig en stelt alleen routes voor die geschikt zijn voor uw voertuig.

Geïntegreerde navigatie met TomTom-kaarten
Het geïntegreerde navigatiesysteem iGo Primo nextgen maakt gebruik van TomTom-kaarten en wordt geleverd met voorgeïnstalleerd kaartmateriaal voor 46 Europese landen. Het systeem zit vol met vele nuttige en unieke navigatiefuncties: intuïtieve adresinvoer met auto-complete, TMC-routegeleiding, 3D-pictogrammen en nog veel meer. Het omvat ook duizenden POI's om u te helpen snel restaurants en elk type openbare plaats in uw buurt te vinden.

3 jaar gratis kaartupdate
Binnen 3 jaar na de eerste start kunt u gratis kaartupdates voor uw Alpine systeem downloaden op alpine.naviextras.com. U kunt de kaarten binnen de 3 jaar onbeperkt updaten, zo vaak als u wilt. Daarna kunt u nog meer updates maken tegen een zeer redelijke prijs.

Voorgeïnstalleerde camperprofielen
U kunt kiezen uit 3 verschillende camperprofielen (kleine, middelgrote of grote camper) of u kunt uw eigen profiel aanmaken. Het Alpine System houdt rekening met de afmetingen en het gewicht van uw voertuig en stelt alleen routes voor die geschikt zijn voor uw voertuig.

Gevaarlijke goederen
Als u gevaarlijke goederen laadt, zoals brandbare stoffen, explosieven of giftige gassen of vloeistoffen, kunt u ook het soort goederen in de lijst controleren, zodat deze worden meegenomen in de routeberekening. Het systeem vermijdt dan stadscentra of natuurgebieden die de doorvoer van dergelijke goederen niet toelaten.

DAB/DAB+ digitale radio
Radio-ontvangst met een uitstekende digitale geluidskwaliteit - dat is waar de geïntegreerde DAB+-tuner voor staat met superieure ontvangsttechnologie. Het geeft u altijd een uiterst nauwkeurig en transparant geluid. Voor een ononderbroken ontvangst biedt de DAB+-tuner DAB+ Service Following, SLS (tekstinformatie bij het programma), Radio VIS (zenderdeksel op uw radiodisplay) en andere nuttige informatie. Als er geen DAB+ signaal beschikbaar is, schakelt het toestel automatisch tussen DAB+ en FM-modus.

Parkeerhulptechnologie
De optionele achterzichtcamerasystemen bieden nog meer veiligheid met de nieuwste cameratechnologie. De achteruitrijcamera wordt automatisch geactiveerd bij het achteruitrijden en onderbreekt het audiosignaal, zodat u de parkeersensoren nog steeds akoestisch kunt horen. U heeft niet alleen vrij zicht naar achteren, maar ook speciale geleidingslijnen. U kunt zelfs een geleidingslijn voor de trekhaak activeren om het aankoppelen van uw aanhangwagen veel gemakkelijker te maken (extra aanpassingen zijn nodig).


Blijf in contact
Met uw Alpine INE-F904DC navigatiesysteem blijft u natuurlijk in contact, ook als u onderweg bent. U kunt veilig en gemakkelijk gebruik maken van online navigatie, communicatie en streamingdiensten op het 9-inch touchscreen tijdens het rijden.

Werkt met Apple CarPlay
Gebruik uw iPhone veilig in het verkeer. Apple CarPlay in de Armaurenbrett is hiervoor precies de juiste oplossing. Alle belangrijke rij-instructies en informatie worden met grote richtingspijlen op het display weergegeven. Daarnaast kunnen tankstations, restaurants, cafés en vele andere POI's langs de route worden doorzocht. Met slechts twee korte klikken op het navigatiesymbool op het Alpine-systeem bevindt u zich direct in het Apple CarPlay-menu en kunt u alle functies eenvoudig gebruiken.

Werkt met Android Auto
Android Auto is ontworpen met het oog op meer veiligheid op de weg. Met een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface, geïntegreerde stuurwielbediening en een nieuwe krachtige spraakbesturing is het in staat om de afleiding tot een minimum te beperken, zodat u het verkeer met meer aandacht kunt volgen. Android Auto brengt u automatisch nuttige informatie en organiseert eenvoudig de beste kaartweergaven voor u wanneer u ze nodig heeft.

Sygic
Deze app brengt je veilig naar je bestemming, zelfs zonder internetverbinding. Sygic bevat hoogwaardige 3D-kaarten en regelmatige kaart- en applicatie-updates zijn gratis. Met Sygic GPS navigatie kunt u gemakkelijk files vermijden of de beste parkeerplaats vinden. U kunt ook actuele informatie krijgen over de brandstofprijzen bij de benzinestations. Snelheidslimiet en flitspaalwaarschuwingen kunnen ook worden weergegeven in deze app (momenteel alleen beschikbaar voor Apple CarPlay).

Google Maps
Meer dan 220 landen en gebieden zijn in kaart gebracht en honderden miljoenen bedrijven en locaties worden op de kaart weergegeven. Dit geeft u real-time GPS-navigatie met satellietbeelden, verkeers- en doorvoerinformatie en laat u de omgeving verkennen door uit te zoeken waar u kunt eten, drinken en wandelen - ongeacht in welk deel van de wereld u zich bevindt.

Waze
Beschikbaar voor Android Auto. Waze is een community-based navigatie-app die de locatie van je vrienden, gevaren op de weg, politiecontroles en meer weergeeft.

Spotify
Voor alle Spotify gebruikers is er nu een app beschikbaar voor gebruik in uw auto. Spotify is beschikbaar voor zowel Apple CarPlay als Android Auto en heeft dezelfde zoek- en afspeelfuncties als de app op je smartphone.

TuneIn Radio
TuneIn Radio is een internetradio app en biedt u live sport, muziek, nieuws, podcasts en internetradio van over de hele wereld.

Kalender (Apple CarPlay)
Met de nieuwe Agenda-applicatie kunt u uw agenda voor de dag in een eenvoudig en overzichtelijk formaat bekijken (iOS 13 en later).

UITRUSTING

Tuner
◾Stationsspeicher: FM: 12 / MW: 6 / LW: 6
◾Senderspeicher: Automatisch zendergeheugen
◾Suchfunktion: Handmatige / Lokale / DX-selectie

RDS
◾RDS functies: PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NIEUWS, RADIOTEKST

DAB+-tuner
◾Integrierter DAB+ Tuner
◾DAB+/DMB Ondersteuning
◾DAB+ Diavoorstellingsservice
◾ Geïntegreerde BLUETOOTH® -module

Connectiviteit
◾Works met Apple CarPlay (CarPlay-compatibele smartphone vereist)
◾Works met Android Auto (Android Auto geschikt voor smartphone vereist)

Navigatiefuncties
◾Kartenmaterial: 46 landen (West- en Oost-Europa)
◾3 Gratis kaartupdate
◾Vorinstallierte Vrachtwagen- en camperprofielen
◾Menüsprachen: 29 talen
◾Sprachführung in 29 talen, 15 talen voor tekst-naar-spraak (TTS)
◾Erweiterte Adres zoeken
◾Smarte routes: Gebruik van historische verkeersgegevens
◾ECO routebegeleiding
◾7 Alternatieve routes om uit te kiezen
◾Anzeige van hoogteprofielen
◾3D knooppunten van autosnelwegen: 3D-weergave van knooppunten van autosnelwegen

USB-aansluiting
◾USB aansluiting op het achterpaneel
◾Musik Afspeelformaten: FLAC/MP3/WMA/AAC
◾Video Afspelen: MP4 Compatibel
◾File / Zoeken op mapnaam
◾Tag Info zoeken
◾Folder Omhoog / omlaag
◾M.I.X. Willekeurig spel
◾Wiederholfunktion


Installatie
◾Perfect F.I.T. installatiekits beschikbaar

Eigenschappen

Soort navigatiesystemen Navigatieapparaat
Bluetooth
Beeldschermdiagonaal 9 "
Maten monitor (BxHxD) 235,2 x 152,2 x 19 mm

Beoordelingen (2)

4 / 5
2 Beoordelingen
Geverifieerde beoordelingen
5
50 %
4
0 %
3
50 %
2
0 %
1
0 %
Sorteer:
Rosamilia D. 18.07.2023
"Apparaat heeft om de 30 seconden een audio-uitval bij DAB-ontvangststations" "Gerät hat auf DAB Empfangstationen alle 30 Sekunden einen Audioaussetzer"
meer weergeven
Nee, ik kan dit product niet aanbevelen
"Apparaat heeft om de 30 seconden een audio-uitval bij DAB-ontvangststations" "Gerät hat auf DAB Empfangstationen alle 30 Sekunden einen Audioaussetzer"
Kwaliteit
Functionaliteit
Waardering werd automatisch vertaald door DeepL. Originele tekst weergeven Vertaling weergeven
Dank u voor uw feedback
Hans Joachim H. 16.07.2020
Ja, ik kan dit product aanbevelen
"De levering was allemaal super goed" "Lieferung war alles super gut "
meer weergeven
Ja, ik kan dit product aanbevelen
"De levering was allemaal super goed" "Lieferung war alles super gut "
Kwaliteit
Functionaliteit
Waardering werd automatisch vertaald door DeepL. Originele tekst weergeven Vertaling weergeven
Dank u voor uw feedback

Artikel kenmerken

Android-auto

Android-auto

Ondersteunt Android Auto in combinatie met een geschikte smartphone.

Apple CarPlay

Apple CarPlay

Ondersteunt Apple CarPlay in combinatie met de juiste smartphone.

DAB+

DAB+

USB

USB

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.