€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Garmin Tread SxS Edition Powersport Navigatie Toestel met Groep Rit Tracker 8 Inch

(0)  
1.399,99
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 511707
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
Slechts een klein aantal stuks beschikbaar
 Toegevoegd

Productdetails

Zeer robuust Volgen van groepen
Extra helder aanraakscherm Navigatie op het spoor
inReach technologie ABC Sensoren

Productbeschrijving

Ontdek het onbekende
Ga off-road met deze stoere powersport navigator en beleef een onvergetelijke tijd met je vrienden. Het bevat alle kaarten die u nodig hebt om op koers te blijven, en biedt de communicatietechnologie die u nodig hebt om onderweg verbonden te blijven.

Gebruik de Group Track-functie voor maximaal 20 rijders, evenals het delen van posities om al je collega-rijders bij elkaar te houden. (Group Track is beschikbaar voor rijders met een Tread nav, en alleen rijders met een Tread nav kunnen worden gevolgd. De Group Track-functie vereist dat het apparaat wordt aangesloten op de stroomvoorziening van het voertuig)

Navigeer met OpenStreetMap (OSM) op onverharde wegen en paden met behulp van afslag-voor-afslag-navigatie, inclusief Adventure Roads en audio-aankondigingen. (Voor de kaartgegevens kunnen beperkingen gelden voor sommige voorgestelde routes voor wegen en paden. Volg bij het besturen van het voertuig altijd de aanwijzingen van de verkeersborden en let op de toestand van de weg. Garmin OpenStreetMap producten zijn uitsluitend bedoeld als aanvullend navigatiehulpmiddel en mogen niet worden gebruikt voor doeleinden waarvoor precieze metingen van richtingen, afstanden, locaties of topografie vereist zijn)

Deze robuuste navigator is weerbestendig tot IP67 en heeft een 8″ groot touchscreen dat met handschoenen kan worden bediend.

Download BirdsEye-satellietbeelden rechtstreeks naar de Tread - geen computer nodig.

Gebruik de Tread-app op je compatibele smartphone en profiteer van de functies van Group Ride Mobile voor eenvoudige routeplanning en meer. 8 Voor het mobiel volgen van groepsritten moet de Tread-app actief zijn op jouw compatibele smartphone en op de compatibele smartphones van je vrienden. Smartphones moeten Bluetooth-technologie ondersteunen en een actieve mobiele verbinding hebben)

Geïntegreerde functies bieden meer gemoedsrust. Met een actief abonnement kunt u de inReach-technologie gebruiken voor wereldwijde satellietcommunicatie. (Actief satellietabonnement vereist voor inReach functies. In sommige rechtsgebieden is het gebruik van satellietcommunicatieapparatuur bij wet geregeld of verboden. Het is uw verantwoordelijkheid om alle toepasselijke wetten in de rechtsgebieden waar het apparaat zal worden gebruikt te kennen en na te leven)

Volgen van groepsritten
Met de meegeleverde Group Ride Tracker kun je groepen tot 20 rijders volgen zonder mobiele dekking. Bovendien kun je gemakkelijk in contact blijven met je groepsritvrienden dankzij positiedeling en vooraf gedefinieerde berichten1.

Stoer off-road
Ontworpen voor off-road gebruik, kan de Tread alle weersomstandigheden aan. Het toestel is waterbestendig tot IP67.

Gemakkelijk af te lezen display
Het grote, extra heldere touchscreen van het navigatiesysteem is handschoenvriendelijk en gemakkelijk af te lezen in fel zonlicht of in het pikkedonker. Het toestel kan staand of liggend worden gemonteerd.

Navigatie op het spoor
Gebruik padnavigatie met afslag-voor-afslag aanwijzingen om te reizen op onverharde wegen en paden. Voor off-road routes en trails wordt kaartinhoud van OSM gebruikt. (Voor de kaartgegevens kunnen beperkingen gelden voor sommige voorgestelde routes voor wegen en paden. Volg tijdens het rijden altijd de aanwijzingen op de verkeersborden en let op de wegomstandigheden. Garmin OpenStreetMap producten zijn uitsluitend bedoeld als aanvullend navigatiehulpmiddel en mogen niet worden gebruikt voor doeleinden waarvoor precieze metingen van richtingen, afstanden, locaties of topografie vereist zijn)

Geïntegreerde bereikbaarheidstechnologie
De geïntegreerde inReach-technologie maakt wereldwijde satellietcommunicatie, tweerichtingsberichten, het delen van posities, interactieve SOS-noodoproepen en weerberichten mogelijk. (Actief satellietabonnement vereist voor inReach functies. In sommige rechtsgebieden is het gebruik van satellietcommunicatieapparatuur bij wet geregeld of verboden. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om alle toepasselijke wetten in de rechtsgebieden waar het apparaat zal worden gebruikt te kennen en na te leven)

Wegen- en terreinkaarten
De Tread biedt vooraf geladen topografische kaarten met 3D-terrein en wegenkaarten voor Europa, Afrika (inclusief Tracks4Africa) en het Midden-Oosten. Het apparaat bevat ook gedetailleerde wegenkaarten van Europa met aangepaste routing volgens de grootte en het gewicht van het voertuig. Kaarten voor Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland kunnen gratis worden gedownload. (Niet in alle gebieden beschikbaar. Het invoeren van de profielgegevens van het voertuig garandeert niet dat deze profielgegevens in alle routesuggesties worden opgenomen. Aanwijzingen op verkeersborden moeten te allen tijde worden opgevolgd. Bovendien moeten de respectieve wegomstandigheden en de toegestane snelheden in acht worden genomen)

Satellietbeelden
Download BirdsEye-satellietbeelden met hoge resolutie rechtstreeks naar uw navigatiesysteem via Wi-Fi. U hebt geen jaarabonnement nodig.

Abcsensoren
Om u te helpen navigeren op moeilijk terrein, bevat het apparaat sensoren zoals een hoogtemeter, barometer, kompas en indicatoren voor hellingen in lengte- en dwarsrichting.

Veilige bevestiging
Gebruik de meegeleverde houder met magnetisch slot om het navigatiesysteem aan uw voertuig te bevestigen.

Groepsrit Mobiel
Koppel het apparaat met de Tread app om je vrienden te volgen via je smartphone met de Group Ride Mobile functie. (Om groepsritten mobiel te kunnen volgen, moet de Tread-app actief zijn op jouw compatibele smartphone en op de compatibele smartphones van je vrienden. De smartphones moeten Bluetooth-technologie ondersteunen en er moet een actieve mobiele verbinding zijn)

Gebruiksvriendelijke routeplanner
Plan eenvoudig routes met de Tread-app met dezelfde kaarten, voertuigprofielen en routevoorkeuren als op het Tread-toestel.

Eenvoudige synchronisatie van apparaten
Gebruik de Tread app om waypoints, tracks, routes en collecties te synchroniseren op meerdere apparaten, waaronder mobiel apparaat, computer en Tread navi. Het is ook gemakkelijk om GPX-bestanden te importeren en te delen.

Live weergegevens
Is er slecht weer voorspeld voor uw route? Koppel de Tread met je compatibele smartphone en download de Tread-app voor toegang tot live weergegevens, waarschuwingen voor noodweer, geanimeerde radarbeelden en meer.

Bediening van accessoires
Koppel de Tread met de compatibele Garmin PowerSwitch digitale controlebox (apart verkrijgbaar) om displaybediening te activeren voor de 12-voltapparatuur van je voertuig, zoals lichtbalken, differentieelsloten en meer.

Perfect hondenspeuren
Koppel de Tread draadloos met bepaalde Garmin GPS-hondentrackers (apart verkrijgbaar) om je te helpen je sporthonden in het veld te lokaliseren en terug te vinden. U ziet markeringen voor elke hond in het trackingbereik, met de informatie direct op de kaartpagina van de navi.

Muziek voor onderweg
dankzij een ingebouwde mediaspeler kunt u gemakkelijk muziek afspelen die is opgeslagen op uw compatibele smartphone en deze bedienen via het scherm van het navigatiesysteem. Het geluid wordt uitgevoerd via uw helm of headset (apart verkrijgbaar) met Bluetooth-technologie.

Punten van belang
De Tread is vooraf geladen met iOverlander POI's (Points of Interest) zodat je geen gsm-signaal nodig hebt om de weg te vinden naar populaire, afgelegen en moeilijk te vinden campings.

Details

  • Afmetingen (B x H x D): 20,7 x 16,9 x 3,1 cm (8,1 x 6,7 x 1,2 inch)
  • Schermgrootte, B X (B x H): 17,2 x 10,8 cm (6,8 x 4,2 in.); 20,3 cm (8 in.) diagonaal
  • Beeldschermresolutie: 1.280 x 800 pixels
  • Type display: Multitouch glas display, HD TFT kleurendisplay met enorme helderheid en witte achtergrondverlichting
  • Draaibaar display: Ja
  • Gewicht: 646 g (22.8 oz)Waterbestendigheid IPX7
  • Batterij: Lithium-ion batterij
  • Batterijlevensduur: tot 6 uur met achtergrondverlichting op 50%
  • Tot 1 uur met achtergrondverlichting op 100%
  • Dalingstestclassificatie: MIL-STD-810
  • Stofbestendigheid: IP6X
  • Magnetische bevestiging: Beugel met magnetisch slot
  • Pijpbevestiging (3,81 tot 6 CM/1,5 tot 2,375 INCH): Ja
  • 1,5 inch kogeladapter met versterkingsplaat: Ja

Kaarten en geheugen

  • Vooraf geïnstalleerde kaarten: Ja
  • Datakaarten: microSD-kaart (niet meegeleverd)
  • 3D terrein: Ja
  • Intern geheugen: 64 GB
  • Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: Ja
  • Opslag- en prestatiecapaciteit: Ja (microSD-kaart met maximaal 256 GB)
  • Inclusief kaartupdate: Ja
  • Downloadbare satellietbeelden: Ja (BirdsEye)

Sensoren

  • GPS: Ja
  • Galileo: Ja
  • Multi-GNSS positionering met 10 hz: Ja
  • Barometrische hoogtemeter: Ja
  • Kompas: Ja

Functies voor openluchtrecreatie

  • Navigatie van punt naar punt: Ja
  • Voorgeladen topografische kaarten: Ja
  • Spoornavigatie: Ja
  • Trail navigatie met turn-by-turn aanwijzingen: Ja

Camerafuncties

  • Compatibel met achteruitkijkcamera: Ja (BC 50)

Navigatiefuncties

  • Garmin Real Directions routebegeleiding: Ja
  • Tripadvisor beoordelingen voor bezienswaardigheden: Ja
  • Route-aanpassing door voorkeurssteden/straten: Ja
  • Verkeersgegevens updates: Ja (met Garmin Tread app)
  • Kruispuntaanzicht met verkeersborden: Ja
  • Gesprekken via Bluetooth: Ja
  • Snelheidslimieten (toont de maximaal toegestane snelheid voor de meeste wegen): Ja
  • Geavanceerde functies
  • Slimme meldingen via de garmin drive app: Ja
  • Kaart- en software-updates via wifi: Ja
  • Toegang tot live diensten via de app: Ja

Motorfiets kenmerken

  • Muziek- en mediafuncties van smartphone of mp3-speler: Ja
  • Zonlicht leesbaar en weerbestendig: Ja
  • Garmin avontuurlijke routing: Ja
  • Motorfiets POI's (points of interest) voor motorfietsreparatieshops, dealers en meer: Ja
  • Hoogteprofiel: Ja
  • Rondleiding: Ja
  • Onderhoudsgeschiedenis logboek: Ja
  • Ondersteunt aangepaste kaarten: Ja
  • Ondersteunt topokaarten: Ja

Camping functies

  • Speciale routing afhankelijk van de grootte en het gewicht van het voertuig: Ja
  • Directory van campings en voorzieningen: Ja
  • Hoogte-informatie voor wegen: Ja
  • snelheidslimietwijzigingen: Ja
  • Gebruiksvriendelijke routeplanner met delen van gpx-bestanden: Ja

Kenmerken voor overlanding

  • Geïntegreerde inreach-technologie (actief abonnement vereist; in sommige rechtsgebieden onderworpen aan regelgeving of verboden): Ja
  • Koppeling met Garmin Powerswitch: Ja
  • Compatibel met groepsrit tracker: ja (inbegrepen)
  • Compatibel met externe GPS-antenne met mount: Ja
  • Compatibel met externe satellietantenne: Ja
  • Groepsrit mobiel: ja (met garmin tread app)
  • Spoor opname (track): Ja
  • Ioverlander poi (points of interest): Ja
  • Displays voor longitudinale en laterale helling: Ja
  • Birdseye satellietbeelden (download via wifi): Ja
  • Handschoenbediend aanraakscherm: Ja

Groepsrit radio

  • Radiofrequentieband: vhf 169.4125/169.4250/169.4375/169.4500/169.4625 mhz
  • Bereik voor groepsritten: tot 13 kilometer (8 mijl) met antennemontagekit
  • Groepsritten volgen: tot 20 rijders tegelijk
  • Update van groepsritten: 5 seconden
  • Radio uitgezonden opgenomen berichten: Ja

Buitentoepassingen

  • Volgen van honden: Ja (indien gekoppeld aan een compatibel hondenvolgsysteem)

Bij de levering inbegrepen

  • Tread-SxS Editie
  • Tracker voor groepsritten
  • VHF-antenne
  • Antenne montage kit
  • Beugel met magnetisch slot
  • Buis montage kit
  • Hoge stroomkabel
  • USB-C kabel
  • Documentatie

Eigenschappen

Soort navigatiesystemen Navigatieapparaat
Oplossing 1.280 x 800 Pixel
Bluetooth
Bluetooth dataverbinding
Beeldschermdiagonaal 8 "
uitvoering Tread SxS Editie
Kleur Zwart
Gewicht 646 g

Noot

Opmerking: Omdat onze zendingen batterijen en accu’s kunnen bevatten, zijn wij volgens de nieuwe batterijwetgeving (Batteriegesetz, BattG) verplicht om u op het volgende te wijzen:

Batterijen en accu’s mogen niet bij het huisvuil (restafval) worden afgevoerd, maar u bent wettelijk verplicht om gebruikte
batterijen en accu’s op de daarvoor bestemde inzamelpunten af te geven. Gebruikte batterijen kunnen schadelijke stoffen bevatten die bij ondeskundige opslag of verwerking schadelijk kunnen zijn voor het milieu of voor uw gezondheid. Batterijen
bevatten echter ook belangrijke grondstoffen zoals ijzer, zink, mangaan of nikkel. Deze grondstoffen kunnen teruggewonnen
worden. U kunt de batterijen na gebruik hetzij aan ons terugsturen of in uw eigen directe omgeving (bijv. in een winkel of op een gemeentelijk inzamelpunt of in ons verzendmagazijn) zonder kosten teruggeven. Afgeven in winkels is voor eindgebruikers alleen in gebruikelijke hoeveelheden en voor het soort gebruikte batterijen van toepassing, voor zover de verkooporganisatie deze als nieuwe batterijen in het assortiment heeft of heeft gehad.


Het symbool van een doorgekruiste vuilniscontainer geeft aan dat u batterijen en accu’s niet bij het huisvuil (restafval) mag laten afvoeren. Onder dit symbool vindt u bovendien de volgende aanduidingen met de volgende betekenis:
Pb: Batterij/accu bevat lood
Cd: Batterij/accu bevat cadmium
Hg: Batterij/accu bevat kwik

Retouradres:
Fritz Berger GmbH
Fritz-Berger-Str. 1
D - 92318 Neumarkt

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.