€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Garmin Tread M-S Powersport Navigatie Toestel 5.5 Inch Inclusief Groeps Rit Tracker

(0)  
705,46
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 272937
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
Slechts een klein aantal stuks beschikbaar
 Toegevoegd

Productdetails

Ritten volgen voor groepsreizen Veerkrachtig off-road
Met parcoursnavigatie Topografische kaarten
BirdsEye-satellietbeelden Inreach compatibiliteit

Productbeschrijving

Op avontuur
Breng je tijd door met zoeven door het bos, niet met wachten op je vrienden. Houd uw groep verbonden en op het juiste spoor met deze duurzame powersport GPS-navigator.

Gebruik de functie Group Track voor maximaal 20 rijders, plus het delen van posities om je collega-rijders bij elkaar te houden. (Group Track is beschikbaar voor rijders met een Tread nav, en alleen rijders met een Tread nav kunnen worden gevolgd. De Group Track-functie vereist dat het apparaat wordt aangesloten op de stroomvoorziening van het voertuig)

Navigeren met OpenStreetMap (OSM) op onverharde wegen en paden, met behulp van padnavigatie met afslag-voor-afslag aanwijzingen. (Voor de kaartgegevens kunnen beperkingen gelden voor sommige voorgestelde routes voor wegen en paden. Volg te allen tijde de verkeersborden en de wegomstandigheden bij het besturen van uw voertuig. Garmin-producten met OpenStreetMap-gegevens zijn alleen bedoeld als extra navigatiehulp)

De robuuste Tread off-road GPS navigator is IPX7 weerbestendig en heeft een 5,5 inch handschoenvriendelijk touchscreen.

Gebruik de Tread-app om gegevens op verschillende apparaten te synchroniseren. (Om deze functie te gebruiken, moet je de Tread-app hebben gedownload op je compatibele smartphone met Bluetooth-technologie. Een actieve mobiele signaalverbinding en koppeling met de Tread navi is ook vereist)

Download BirdsEye-satellietbeelden rechtstreeks naar de Tread - geen computer nodig.

Monteer het toestel eenvoudig op uw powersportvoertuig met de meegeleverde voedingsbeugel en draagriem met buisbevestiging.

Volgen van groepsritten
De meegeleverde tracker voor groepsritten maakt het mogelijk om groepen tot 20 rijders te volgen zonder mobiele ontvangst. Bovendien kun je gemakkelijk in contact blijven met je groepsritvrienden (VHF-bereik) dankzij positiedeling en vooraf gedefinieerde berichten. (Group Track is beschikbaar voor rijders met een Tread navi en alleen rijders met een Tread navi kunnen worden gevolgd. De Group Track-functie vereist dat het toestel wordt aangesloten op de stroomvoorziening van het voertuig)

Off-road bestendig
Ontworpen voor off-road gebruik, kan de Tread alle weersomstandigheden aan. Het toestel is waterbestendig tot IPX7 en is ontworpen volgens US Military Standard 810 voor thermische prestaties en schokbestendigheid.

Gemakkelijk af te lezen display
Het 5,5 inch extra heldere scherm van de Tread Navi is handschoenvriendelijk en gemakkelijk af te lezen, zelfs bij fel zonlicht of in het pikkedonker. Het apparaat kan in staand of liggend formaat worden gemonteerd.

Navigatie op het spoor
Gebruik trailnavigatie met hoorbare afslag-voor-afslag aanwijzingen om over onverharde wegen, paden en sneeuwscootersporen te navigeren. Kaartinhoud van OSM-kaarten wordt gebruikt voor off-road routes en paden. (Voor de kaartgegevens kunnen beperkingen gelden voor sommige voorgestelde routes voor wegen en paden. Volg tijdens het rijden altijd de aanwijzingen op de verkeersborden en let op de wegomstandigheden. Garmin-producten met OpenStreetMap-gegevens zijn alleen bedoeld als aanvullend navigatiehulpmiddel)

Topografie
De Tread is vooraf geladen met topografische en wegenkaarten van Europa, Afrika, inclusief Tracks4Africa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

Satellietbeelden
Download BirdsEye-satellietbeelden met hoge resolutie rechtstreeks naar je navigatiesysteem via Wi-Fi. Je hebt geen jaarabonnement nodig.

Groepsrit Mobiel
Lokaliseer vrienden via je compatibele smartphone of Tread-apparaat wanneer jij en je vrienden de mobiele groepsritfunctie in de Tread-app gebruiken.

Gemakkelijk te gebruiken routeplanner
Plan eenvoudig routes met de Tread-app met dezelfde kaarten, voertuigprofielen en routevoorkeuren als op je Tread-toestel.

Eenvoudige synchronisatie van apparaten
Gebruik de Tread app om waypoints, tracks, routes en collecties te synchroniseren op meerdere apparaten, waaronder mobiel apparaat, computer en Tread navi. GPX-bestanden importeren en delen is ook eenvoudig. (Om deze functie te gebruiken, moet je de Tread-app hebben gedownload op je compatibele smartphone met Bluetooth-technologie. Een actieve mobiele signaalverbinding en koppeling met de Tread navi is ook vereist)

Meerdere montagemogelijkheden
Inbegrepen zijn een elektrische bevestiging, kabelboom met buisbevestiging en een stuurbevestiging, zodat je de Tread nav op je motorvoertuig kunt monteren en door ruw terrein kunt rijden.

Abc sensoren
Om u te helpen navigeren op zwaar terrein, zijn sensoren zoals een hoogtemeter, barometer, kompas en indicatoren voor hellingen in lengte- en dwarsrichting ingebouwd.

Inreach compatibiliteit
Koppel de Tread powersport navigator met een van de compatibele inReach satellietcommunicatieapparaten (apart verkrijgbaar) om te genieten van tweeweg tekstberichten, interactieve SOS-noodoproepen en weersvoorspellingen. (Actief satellietabonnement vereist voor het inReach-apparaat. In sommige rechtsgebieden is het gebruik van satellietcommunicatieapparatuur bij wet geregeld of verboden. Het is uw verantwoordelijkheid om alle toepasselijke wetten in de rechtsgebieden waar het apparaat zal worden gebruikt te kennen en na te leven)

Perfect hondenspeuren
Koppel de Tread draadloos met specifieke Garmin GPS-hondensystemen (apart verkrijgbaar) om uw sporthonden in het veld te lokaliseren en terug te vinden. U ziet markeringen voor elke hond in het trackingbereik, met de informatie direct op de kaartpagina van de navi. Richtingaanwijzingen helpen u bij het opsporen en lokaliseren van honden.

Overal routebegeleiding
Gebruik turn-by-turn aanwijzingen met aankondiging van straatnamen wanneer je weer in de bewoonde wereld bent en op de weg wilt navigeren.

Live weergegevens
Is er slecht weer voorspeld voor uw route? Koppel je Tread met je compatibele smartphone en download de Tread-app voor toegang tot live weergegevens, geanimeerde radarbeelden en meer. (Om deze functie te gebruiken, moet je de Tread-app hebben gedownload op je compatibele smartphone met Bluetooth-technologie. Een actieve mobiele signaalverbinding en koppeling met de Tread navi is ook vereist)

Muziek onderweg
dankzij een geïntegreerde mediaspeler kunt u gemakkelijk muziek afspelen die is opgeslagen op uw compatibele smartphone en deze bedienen via het scherm van het navigatiesysteem. Het geluid wordt uitgevoerd via uw helm of headset (apart verkrijgbaar) met Bluetooth-technologie.

Draadloze camera
Wat is er om je heen? Maximaliseer je zicht door de Tread navi te combineren met een duurzame BC 40 draadloze camera met buisbevestiging (apart verkrijgbaar). Het wordt gemakkelijk gemonteerd op het buizenframe van het voertuig, het instrumentenpaneel of de rolkooi.

Bediening van accessoires
Koppel de Tread met de compatibele Garmin PowerSwitch digitale controlebox (apart verkrijgbaar) om displaybediening te activeren voor de 12-voltapparatuur van je side-by-side voertuig, zoals lichtbalken, differentieelvergrendelingen en meer.

Punten van belang
IOverlander POI's (Points of Interest) zijn vooraf geïnstalleerd op de Tread, zodat u geen mobiel signaal nodig hebt om de weg te vinden naar populaire, afgelegen en moeilijk te vinden campings.

Details

  • Afmetingen (B x H x D): 8,8 x 14,8 x 2,4 cm (5,8 x 3,5 x 1 inch)
  • Schermgrootte (B x H): 12,1 x 6,8 cm (4,8 x 2,7 in.); 13,9 cm (5,5 in.) diagonaal
  • Beeldschermresolutie (B X H): 1280 x 720 pixels
  • Type display: Multitouch glas display, HD TFT kleurendisplay met enorme helderheid en witte achtergrondverlichting
  • Draaibaar display: Ja
  • Gewicht: 262 g (9,2 oz)
  • Waterbestendigheid: IPX7
  • Batterij: Lithium-ion batterij
  • Batterijlevensduur: tot 6 uur (tot 3,5 uur met achtergrondverlichting op 100%)
  • Dalingstestclassificatie: MIL-STD-810
  • Pijpbevestiging (3,81 tot 6 CM/1,5 tot 2,375 INCH): Ja
  • RAM-kogeladapter Met AMPS-plaat: Ja

Kaarten en geheugen

  • Vooraf geïnstalleerde kaarten: Ja
  • Datakaarten: microSD-kaart (niet meegeleverd)
  • 3D terrein: Ja
  • Intern geheugen: 32 GB
  • Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: Ja
  • Opslag- en prestatiecapaciteit: Ja (microSD-kaart met maximaal 256 GB)
  • Inclusief kaartupdate: Ja
  • Downloadbare satellietbeelden: Ja (BirdsEye)

Sensoren

  • GPS: Ja
  • Galileo: Ja
  • Barometrische hoogtemeter: Ja
  • Kompas: Ja

Voorzieningen voor openluchtrecreatie

  • Navigatie van punt naar punt: Ja
  • Voorgeladen topografische kaarten: Ja
  • Spoornavigatie: Ja
  • Trail navigatie met turn-by-turn aanwijzingen: Ja

Camerafuncties

  • Compatibel met achteruitrijcamera: Ja (BC 40 of BC 50)

Navigatiefuncties

  • Garmin Real Directions routebegeleiding: Ja
  • Tripadvisor beoordelingen voor bezienswaardigheden: Ja
  • Route aanpassen op gewenste stad/straat: Ja
  • Verkeersgegevens updates: Ja (met Garmin Tread app)
  • Kruispuntaanzicht met verkeersborden: Ja
  • Bluetooth bellen: Ja, werkt met Bluetooth helmen, headsets of smartphones. Geschikt voor BLE.
  • Snelheidslimieten (toont de maximaal toegestane snelheid voor de meeste wegen): Ja

Geavanceerde functies

  • Slimme meldingen via de Garmin Drive app: Ja
  • Kaart- en software-updates via wifi: Ja
  • Toegang tot live diensten via de app: Ja

Camping kenmerken

  • Gebruiksvriendelijke routeplanner met GPX-bestandsdeling: Ja

Kenmerken voor overlanding

  • Koppelen met compatibele Inreach-apparaten: Ja
  • Koppeling met Garmin Powerswitch: Ja
  • Compatibel met Group Ride Tracker: Ja (inbegrepen)
  • Compatibel met externe GPS-antenne met mount: Ja
  • Compatibel met externe Inreach-satellietantenne: Ja
  • Groepsrit mobiel: Ja (met Garmin Tread app)
  • Spoor opname (Track): Ja
  • Ioverlander POIS (Points of Interest): Ja
  • ACSI, Campercontact en Trailer's Park: Ja
  • Displays voor longitudinale en laterale helling: Ja
  • Birdseye satellietbeelden (download via wifi): Ja

Groepsrit radio

  • Radiofrequentieband: VHF 169,4125/169,4250/169,4375/169,4500/169,4625 MHz
  • Bereik groepsrit: tot 13 kilometer (8 mijl) met montagekit voor antenne
  • Volgen van groepsritten: tot 20 rijders tegelijk
  • Update van groepsritten: 5 seconden
  • Radio uitgezonden opgenomen berichten: Ja

Buitentoepassingen

  • Volgen van honden: Ja (indien gekoppeld aan een compatibel hondenvolgsysteem)

Bij de levering inbegrepen

  • Loopvlak
  • Stuurbevestiging
  • VHF-antenne
  • Antenne montage kit
  • Buis montage kit
  • Krachtige stroomkabel
  • Verwisselbare frameset (blauw, zwart, rood, groen)
  • USB-kabel
  • Documentatie

Eigenschappen

Soort navigatiesystemen Navigatieapparaat
Oplossing 1280 x 720 Pixel
Bluetooth dataverbinding
Beeldschermdiagonaal 5,5 "
uitvoering Loopvlak M-S
Kleur zwart
Gewicht 262 g

Noot

Opmerking: Omdat onze zendingen batterijen en accu’s kunnen bevatten, zijn wij volgens de nieuwe batterijwetgeving (Batteriegesetz, BattG) verplicht om u op het volgende te wijzen:

Batterijen en accu’s mogen niet bij het huisvuil (restafval) worden afgevoerd, maar u bent wettelijk verplicht om gebruikte
batterijen en accu’s op de daarvoor bestemde inzamelpunten af te geven. Gebruikte batterijen kunnen schadelijke stoffen bevatten die bij ondeskundige opslag of verwerking schadelijk kunnen zijn voor het milieu of voor uw gezondheid. Batterijen
bevatten echter ook belangrijke grondstoffen zoals ijzer, zink, mangaan of nikkel. Deze grondstoffen kunnen teruggewonnen
worden. U kunt de batterijen na gebruik hetzij aan ons terugsturen of in uw eigen directe omgeving (bijv. in een winkel of op een gemeentelijk inzamelpunt of in ons verzendmagazijn) zonder kosten teruggeven. Afgeven in winkels is voor eindgebruikers alleen in gebruikelijke hoeveelheden en voor het soort gebruikte batterijen van toepassing, voor zover de verkooporganisatie deze als nieuwe batterijen in het assortiment heeft of heeft gehad.


Het symbool van een doorgekruiste vuilniscontainer geeft aan dat u batterijen en accu’s niet bij het huisvuil (restafval) mag laten afvoeren. Onder dit symbool vindt u bovendien de volgende aanduidingen met de volgende betekenis:
Pb: Batterij/accu bevat lood
Cd: Batterij/accu bevat cadmium
Hg: Batterij/accu bevat kwik

Retouradres:
Fritz Berger GmbH
Fritz-Berger-Str. 1
D - 92318 Neumarkt

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.