€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Alpine DVR-F800PRO Front Dash Cam

(0)  
Alpine DVR-F800PRO Front Dash Cam
Alpine DVR-F800PRO Front Dash Cam
Alpine DVR-F800PRO Front Dash Cam
Alpine DVR-F800PRO Front Dash Cam
Alpine DVR-F800PRO Front Dash Cam
-6%
Adviesprijs 289,- €
269,- €
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 295130
 
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
Slechts een klein aantal stuks beschikbaar
 Toegevoegd

Productdetails

1080p Full-HD met 30 beelden per seconde Geïntegreerde GPS-ontvanger
Botsing en waarschuwingssysteem voor botsingen

Productbeschrijving

Dashcams zijn videocamera's die de omgeving door de voor- en achterruit van het voertuig continu opnemen. Het opgenomen materiaal kan worden gebruikt als bewijs bij bijvoorbeeld een verkeersongeval. Als uw voertuig door vandalisme wordt beschadigd terwijl het geparkeerd staat, kunnen dashcams met video- en beeldbewijs ook zeer nuttig zijn. Alpine biedt een high-end dashcam met extra functies voor assistentie aan de bestuurder (DVR-F800PRO). Een optioneel camerasysteem voor de achterzijde van het voertuig is ook beschikbaar.
Download de Alpine Dashcam Viewer voor PC of MAC in het onderstaande ondersteuningsgebied om uw opnamen op uw PC te bekijken.

Beste opnamekwaliteit
De camera neemt op in 1080p Full-HD met 30 beelden per seconde en beschikt over de Sony Exmore STARVIS beeldsensor voor een uitstekende opnamekwaliteit in het donker. Ook GPS en geo-informatie en de rijsnelheid worden gelijktijdig opgenomen.

Verkeersregistratie
Zodra u de motor start vanuit uw auto, begint de Dashcam automatisch met opnemen. Opgenomen video wordt in segmenten van één minuut met een automatisch ritme opgeslagen en weer overschreven. Bij een ongeval slaat het Active Impact Monitoring systeem de videogegevens 10 seconden voor en na een botsing automatisch op. De opslag wordt geactiveerd door de 3-assige versnellingssensor. De DVR-F800PRO wordt geleverd met een 32GB MicroSD-kaart.

Optimale beeldopname bij weinig licht
De Sony Exmor R STARVIS beeldsensor van de DVR-F800PRO biedt rijke kleuren en optimale resolutie. De STARVIS-technologie verbetert de gevoeligheid bij weinig licht door een optimale beeldkwaliteit te bieden in het zichtbare en nabijgelegen infraroodbereik, waardoor heldere beelden in omgevingen met weinig licht mogelijk zijn.

Geïntegreerde GPS-ontvanger
De DVR-F800PRO heeft een ingebouwde GPS-ontvanger waarmee u nauwkeurig de locatie en routes van het voertuig kunt bepalen op basis van de snelheid van het voertuig op de kaart. De GPS-informatie helpt u om de status van een ongeval nauwkeurig te beoordelen door de snelheid van het voertuig, de richting van de botsing en de ernst van de botsing aan te geven. De GPS-positie kan worden weergegeven op de digitale kaart in de Dashcam Viewer

Dashcam Viewer voor PC en MAC OS
De ALPINE DASH CAM PC Viewer is een gratis te downloaden hulpmiddel waarmee u uw opgenomen video's en belangrijke informatie zoals GPS-locaties, gegevens van de impactsensor en de snelheid op het moment van de opname kunt afspelen en bekijken. Beschikbaar voor Microsoft Windows 7, 8 en 10 en MAC OS 10.x

Hulp aan de bestuurder en waarschuwing voor gevaren
Deze camera is uitgerust met vele innovatieve technologieën die u helpen bij het rijden en u waarschuwen voor gevaren. Lane Keeping Assist waarschuwt u wanneer uw auto zijn rijstrook verlaat, een Botsingswaarschuwingssysteem waarschuwt u voor voorliggers of geeft een signaal wanneer de voorligger weer verder rijdt. U kunt ook een flitspaaldatabase gebruiken via de DVR-F800PRO om waarschuwingen te ontvangen wanneer u een flitspaal nadert.

Ranehoudend assistent
Op langere reizen neemt het risico op vermoeidheid en onoplettendheid aanzienlijk toe. Het waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijstrook waarschuwt de bestuurder als het voertuig de rijstrook verlaat met een snelheid van meer dan 50 km/u.

Botsings- en botsingswaarschuwingssysteem
Ernstige ongelukken kunnen met de juiste veiligheidsafstand aanzienlijk worden verminderd. De DVR-F800PRO's Collision and Collision Warning System berekent de afstand tussen uw voertuig en de voorligger in real time. Een 3-traps waarschuwingssysteem helpt u om dit te doen op snelwegen boven 30 km/u of in stadsverkeer onder 30 km/u.

Waarschuwing bij het naderen van de voorligger
Na een file of een langere periode van rood licht geeft de DVR-F800PRO u een korte waarschuwing wanneer het verkeer voor u weer begint te rollen.

Voertuigbewaking dag en nacht
De DVR-F800PRO heeft een parkeerstand die uw auto dag en nacht bewaakt. Als een aanrijding met een andere auto, fiets of iets dergelijks wordt gedetecteerd, neemt de camera gedurende 20 seconden (10 seconden voor en na) video op. Zo kunt u later eenvoudig de exacte oorzaak van de botsing controleren.

Dashcam smartphone app
Download de Thinkware Cloud app (Thinkware Dash Cam Mobile Viewer) in de Apple App Store of Google Play. Het laat je toe om opnames op je telefoon te bekijken, te downloaden of te verwijderen, firmware te updaten of een live-weergave van je Dashcam te bekijken (zeer handig bij het installeren en instellen van de camera). Uw smartphone maakt verbinding met uw Dashcam via WLAN.

Aanbevolen accessoires
Alpine biedt een achteruitrijcamera (RVC-R800) aan om de achterkant van het voertuig te controleren tijdens het rijden en in de parkeerstand. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het rijden en in de parkeerstand.

Aansluitmogelijkheden
De DVR-F800PRO is voorzien van een bedradingsbundel om de camera rechtstreeks op de accu van het voertuig aan te sluiten en voor een eenvoudige installatie op een sigarettenaanstekeraansluiting

Eigenschappen

Soort navigatiesystemen Dashcam
Oplossing Full HD (1920 x 1080P)
Gewicht 104,5 ml
Bedrijfsspanning camera 12 V

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.