€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Blaupunkt Leipzig 690 DAB (NAV TRUCK/CAMPER) Multimedia Navigatie Systeem

(0)  
Blaupunkt Leipzig 690 DAB (NAV TRUCK/CAMPER) Multimedia Navigatie Systeem
-9%
Adviesprijs 769,- €
699,- €
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 289090
 
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
 Toegevoegd

Artikel kenmerken

Productpictogram DAB+

Productbeschrijving

De Leipzig 690 DAB combineert hoogwaardig design tot in het kleinste detail, een intuïtief bedieningsconcept en een adembenemend scala aan functies. Hij maakt indruk met zijn 6,75" TFT-touchscreen en combineert eersteklas RDS-radio-ontvangst, een ingebouwde DAB+-tuner, een breed scala aan entertainment en vele aansluitmogelijkheden op vele soorten mobiele media. De Leipzig 690 DAB heeft verschillende seriële interfaces zoals Bluetooth, AUX, SDHC en USB waarmee u uw muziekcollectie comfortabel kunt afspelen. Maar wat u ook zoekt, de Leipzig 690 DAB heeft een goed antwoord voor u.
Grafische interface

De Leipzig 690 DAB biedt ook verschillende mogelijkheden voor personalisatie. De menu-optiek kan naar eigen smaak worden vormgegeven. Stel gewoon een willekeurige kleur (RGB) in voor de toetsverlichting in het instellingenmenu of kies een van de vier beschikbare kleuren voor de menupictogrammen. De keuze is aan jou.

Navigatiesysteem
Dankzij de ingebouwde navigatie wordt de Leipzig 690 DAB een eersteklas navigatiesysteem en kunt u elke bestemming comfortabel, snel en ontspannen bereiken. Reizen naar onbekende plaatsen zal geen probleem meer zijn. Met de navigatieoptie toont de Leipzig 690 DAB u altijd de kortste of beste route om uw bestemming te bereiken.
Leipzig 690 DAB (NAV TRUCK) Europe Truck-Camper Navigation met 24 maanden kaartupdate

Media Player
Het toenemende gebruik van digitale, mobiele data en media is volkomen natuurlijk geworden. Het is onvermijdelijk dat moderne eindapparaten deze moeten ondersteunen. Maar het is alleen het scala aan ondersteunde media en formaten dat het grote verschil maakt. De Leipzig 690 DAB staat zichzelf geen compromissen toe. Audio-, video- en beeldformaten worden niet alleen ondersteund door de disc, maar ook door micro SDHC-kaarten en USB. Er zijn vrijwel geen grenzen aan de hoeveelheid gegevens op het betreffende medium. Zelfs 20.000 bestanden leveren geen problemen op voor de Leipzig 690 DAB. Maar zoveel tracks hebben alleen zin als de selectie gemakkelijk is. Geniet van hoe speels dit precies werkt met de Leipzig 690 DAB.

Geluidsafstemming
Via de grafische interface van de Leipzig 690 DAB kan de parametrische 10-bands equalizer eenvoudig en nauwkeurig worden ingesteld voor individuele geluidsoptimalisatie in het voertuig. Maar als "spelen met frequenties" niet uw ding is, is de "Easy EQ" beschikbaar met slechts 3 instellingen of een hele reeks vooraf ingestelde geluidsprofielen. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak van pop, rock, techno, jazz en klassieke muziek.

Digitale radio
Geniet van kristalheldere digitale radio met de ingebouwde DAB+-tuner. En het plezier begint met de selectie van de programma's. Of het nu gaat om het doorbladeren van de beschikbare ensembles en hun programmastructuur, of om het selecteren uit een alfabetische lijst van alle programma's.

Analoge radio
Met de high-end tuner van de CODEM IV-generatie van Blaupunkt is er geen compromis in termen van radio-ontvangst en RDS-prestaties. Eenmaal ervaren, zelfs onder de moeilijkste opvangomstandigheden, zult u niet meer zonder willen.

Bluetooth-telefoni
e
Zodra het telefoonboek van uw smartphone is gesynchroniseerd met de Leizig 690 DAB, staat niets de comfortabele communicatie tijdens het rijden en via het audiosysteem nog in de weg. Voor de beste spraakkwaliteit is de geïntegreerde of een externe microfoon beschikbaar als alternatief voor de perfecte installatiepositie.

Instellingen
Adembenemende functionaliteit is niet synoniem met gecompliceerde bediening. Alle menu's zijn consequent eenvoudig en overzichtelijk, aantrekkelijk vormgegeven en vooral gemakkelijk te gebruiken.

Stuurwielafstandsbediening
Als uw voertuig is uitgerust met een afstandsbediening aan het stuurwiel, kunt u deze samen met de Blaupunkt Leipzig 690 DAB via de SWC (stuurwielafstandsbediening) gebruiken. Dankzij de SWWC-functie neemt de stuurwielafstandsbediening de belangrijkste functies over, zoals volume, mute of Bluetooth van de radio. Een andere veiligheidskenmerk van de Blaupunkt SafeDrive-filosofie

Achteruitkijkcamera
Parkeren kan een precisieklus zijn. De Leipzig 690 DAB heeft een camera-ingang (Camera). Zo houdt u altijd het overzicht en mag er niets fout gaan.

Audio-/video-ingangen
Flexibiliteit is ook voorzien voor de analoge aansluitingen. De twee AV-ingangen (AV-IN 1 en AV-IN 2) maken een permanente aansluiting van externe bronnen mogelijk.

Permanent geheugen
Dankzij het geïntegreerde permanente geheugen slaat de Leipzig 690 DAB gebruikersinstellingen en vooraf ingestelde stations op wanneer de hoofdstroomvoorziening uitvalt.

Bedieningsconcept
Optimaal gebruiksgemak is een belangrijke factor voor de rijveiligheid. Vooral de volumeregeling en het omschakelen van radio naar navigatie of het oproepen van het hoofdmenu moet snel en eenvoudig toegankelijk zijn. Dankzij de bedieningsknoppen (Home, Navigation, DIM en Eject) en de gemakkelijk toegankelijke volumeregeling kan de Blaupunkt Leipzig 690 DAB eenvoudig en veilig worden bediend, zelfs tijdens het rijden.

Highlights

  • Radio: CODEM IV High-End Tuner FM (RDS), AM Tuner DAB+ ingebouwd

  • Display: Groot 6,75" resistief multi-touch display Antireflectietechnologie

  • Navigatie: Leipzig 690 DAB NAV CAR: Full Europe Car Navigation (24 maanden kaartupdate) Leipzig 690 DAB NAV TRUCK/CAMPING: Full Europe Camping/Truck Navigation (24 maanden kaartupdate)

  • Gegevensdragers: DVD, VCD, CD, CD-ROM, USB, SDHC

  • Media Player: audio, video, beelden van USB/SDHC/Disc Audioformaten MP3, FLAC, APE, WMA Videoformaten MPEG, AVI, RM, ASF, MP4, Mkv

  • Bluetooth: Bluetooth 2.1 module ingebouwd (HFP, PBAP, A2DP, AVRCP) Ingebouwde + externe microfoon

  • Ingangen / uitgangen: USB voor & achter USB voor SDHC-slot 2 x A/V-ingang camera achteraan (audio/video) Stuurwielafstandsbediening (programmeerbaar)

  • Equalizer / Versterker: 10-bands parametrische equalizer 4-kanaals versterker plus sub-out 4 x 45 Watt max. vermogen

  • Algemeen: Variocolor-verlichting, permanent geheugen Externe BT-microfoon inbegrepen, DAB+-schijfantenne inbegrepen

Eigenschappen

Soort navigatiesystemen Navigatieapparaat
Oplossing 800 x 480
uitvoering 6.8" Camper Navi
Kleur zwart
Bluetooth dataverbinding
Campingparameter instelbaar
Beeldschermdiagonaal 6,8 "
DVB-T -
DVD-speler
FM/AM-tuner
TMC file-ontwijking

Artikel kenmerken

DAB+

DAB+

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.