Maak kans op een cadeaubon van wel € 300,-! Doe nu mee!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Soort armaturen en wastafels
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Armaturen en wasbakken

In oudere campers of caravans zullen kranen op een dag moeten worden vervangen. Waterkranen en wasbakken behoren ook tot de basisuitrusting wanneer u uw eigen kampeervoertuig bouwt. Hier vindt u ééngreeps mengkranen, waterkranen,

In oudere campers of caravans zullen kranen op een dag moeten worden vervangen. Waterkranen en wasbakken behoren ook tot de basisuitrusting wanneer u uw eigen kampeervoertuig bouwt. Hier vindt u ééngreeps mengkranen, waterkranen, handdouches en wastafels van bekende fabrikanten als Comet, Reich, Fawo en Wenko. De campingkranen hebben een hoogwaardige afwerking en zijn geschikt voor drinkwater.

Lees verder...

Pagina 1 van 4

Op de dompelpomp, heeft de kraan een microschakelaar nodig

De keuze van een geschikte kraan hangt grotendeels af van het type waterpomp dat wordt gebruikt.
Indien het kampeervoertuig is uitgerust met een dompelpomp, moet de kraan zijn voorzien van een microschakelaar. Wanneer de kraan wordt geopend, geeft de microschakelaar de dompelpomp het signaal om water te pompen.

Robuuste fittingen voor gebruik met een drukpomp

Als het watersysteem in het motorhome of de caravan is uitgerust met een drukpomp, is geen microschakelaar nodig. Wanneer de waterkraan wordt opengedraaid, is er een drukval in de waterleiding. De drukpomp pompt automatisch water om het drukverlies te compenseren. Bij gebruik van een drukpomp worden slangen en fittingen blootgesteld aan een hoge waterdruk van maximaal 3 bar. De gebruikte kranen moeten op deze druk berekend zijn!

Praktische douchegarnituren voor grote en kleine badkamers

Afhankelijk van de aard van de natte cel zijn ook verschillende soorten handdouches en douchearmaturen geschikt in de camper of caravan. Een kraan voor onder de wastafel neemt weinig ruimte in de badkamer in. Uitschuifbare handdouches en badkamerkranen zijn bijzonder veelzijdig en kunnen worden gebruikt om te douchen en de handen te wassen.

Wastafels voor camping, campers en caravans

Ook voor de wastafels zijn flexibele installatieoplossingen beschikbaar: hoekwastafels en opklapbare wastafels in verschillende afmetingen. Gemaakt van duurzaam polystyreen. Badkamers en keukens kunnen visueel worden opgewaardeerd met elegante roestvrijstalen nissen.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.