Maak kans op een cadeaubon van wel € 300,-! Doe nu mee!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Merk
Soort slangen, buizen, ventielen
Diameter
 mm
tot
 mm
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Slangen, buizen, ventielen

Het leidingsysteem maakt het gemakkelijk en schoon leggen van afvalwaterleidingen mogelijk, vooral in grote voertuigen of caravans. De rioolbuizen zijn gemakkelijk te leggen omdat ze zonder lijm kunnen worden gebruikt. Een stankafsluiter

Het leidingsysteem maakt het gemakkelijk en schoon leggen van afvalwaterleidingen mogelijk, vooral in grote voertuigen of caravans. De rioolbuizen zijn gemakkelijk te leggen omdat ze zonder lijm kunnen worden gebruikt. Een stankafsluiter naar de tank moet echter bij elke rioolleidinginstallatie worden aangebracht.

Lees verder...

Pagina 1 van 4

Gebruik van rioolslangen

In principe worden afvoerslangen gebruikt op plaatsen waar een pijp niet kan worden gebruikt wegens plaatselijke omstandigheden of beperkte ruimte. Deze methode om afvalwater af te voeren is dus perfect voor kampeerders die bijvoorbeeld met een caravan of camper reizen. Zij worden vaak gebruikt als een goedkoop alternatief voor een pijp, omdat zij lichter zijn, gemakkelijker te leggen en zich perfect aan de plaatselijke omstandigheden kunnen aanpassen. Wanneer u echter een afvoerslang voor campers gebruikt, moet u ervoor zorgen dat deze met een permanente helling wordt gelegd, anders kan het water niet weglopen. Bovendien moeten bochten in de slang worden vermeden.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.