Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Voertuig
Volume
 l
tot
 l
Merk
Voedselveilig
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Waterreservoir

Een watertank is onmisbaar voor een kampeervakantie met een camper of caravan. U kunt water putten uit een watertank om te douchen, uw kampeerspullen te wassen of uw handen te wassen. Maar u kunt uw drinkwater ook uit een watertank

Een watertank is onmisbaar voor een kampeervakantie met een camper of caravan. U kunt water putten uit een watertank om te douchen, uw kampeerspullen te wassen of uw handen te wassen. Maar u kunt uw drinkwater ook uit een watertank halen. De watertanks kunnen echter ook worden gebruikt als vuil- of afvalwatertanks en zijn dus veelzijdig.

Lees verder...

Pagina 1 van 2
  • 1

Waterreservoir

Waterbussen zijn perfect voor het vullen van een watertank, omdat ze meestal een vulvolume hebben van 10-15 liter, zodat u uw watertank snel en gemakkelijk kunt vullen. Opvouwbare waterbussen zijn bijzonder praktisch, omdat zij in opgevouwen toestand slechts een kleine pakmaat hebben en dus handig kunnen worden opgeborgen.

De verschillende soorten watertanks

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen bovengrondse en ondergrondse tanks. Ondergrondse tanks worden onder het voertuig geïnstalleerd, terwijl bovengrondse tanks in het voertuig worden geïnstalleerd.

Watervoorziening op de camping - De drinkwatertank

Thuis bent u gewend om de kraan open te draaien en meteen vers water te hebben. Maar om een zo gemakkelijk mogelijke watervoorziening te hebben tijdens een kampeertocht in de natuur, moet u een verswatertank gebruiken. Met de juiste sterilisatie kunt u er lange tijd uw drinkwater uit halen.
Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.