€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Nature's head droog scheidend toilet met voetzwengel

1.250,- €
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 332490
 
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
 Toegevoegd

Productdetails

Geen geur, geen water, geen chemicaliën Compost, droog en scheidingstoilet in één
Droog scheidingstoilet met composteringsfunctie Voor 12 volt
1,8 m kabel + zekering voor accuaansluiting Incl. 1,5 m uitlaatslang
1 kokosnootsteen voor onmiddellijk gebruik

Productbeschrijving

Het Nature's Head composttoilet is eenvoudig te installeren en nog eenvoudiger in het gebruik. In feite is het een composteer-, droog- en scheidingstoilet in één. Hij is robuust, licht en efficiënt, stinkt niet en u hebt geen chemicaliën, pomp of zwartwatertank nodig. En het belangrijkste, het is betaalbaar!
  • Robuust en gemakkelijk te gebruiken!
    Het Nature's Head composttoilet is gemaakt van robuust PE met roestvrijstalen fittingen. Ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan, heeft hij een aantrekkelijke granieten afwerking en een gemakkelijk te gebruiken zwengel.
  • Klein maar machtig!
    Het composttoilet van Nature's Head is een van de kleinste afsplitsingstoiletten op de Europese markt, maar loopt ver voorop als het om capaciteit gaat! Het complete toilet weegt slechts 14,5 kg en de royaal bemeten, voorgevormde zitting is uiterst comfortabel!
  • Vrouwvriendelijk!
    Het composttoilet van Nature's Head is 100% vrouwvriendelijk! Je hoeft je niet op een specifiek gebied te kunnen richten. Laat de klep voor vaste afvalstoffen gesloten voor het plassen en gebruik het toilet zoals gewoonlijk. Alle vloeistoffen worden op betrouwbare wijze afgevoerd naar de urinecontainer.
  • Hygiënische en comfortabele zitting!
    De voorgevormde zitting van het Nature's Head composttoilet is comfortabel en uiterst gemakkelijk schoon te houden, omdat er geen hoeken of randen zijn waar vuil zich kan ophopen. In tegenstelling tot composttoiletten met een apart opklapbare zitting, zijn er geen plastic scharnieren of dunne plastic onderdelen die kunnen breken en het stevige deksel is stevig genoeg om er gemakkelijk op te kunnen zitten.
  • Maanden tussen twee ledigingen!
    Het milieuvriendelijke Nature's Head composttoilet kan ongeveer 60 - 80 keer worden gebruikt voordat de container voor vaste stoffen moet worden geleegd. Het geheim is het unieke droogproces. Draai gewoon aan de zwengel na elk gebruik. Hierdoor worden de vaste stoffen grondig vermengd met de kokosvezels en wordt het resterende vocht eruit verwijderd. Het mengsel van vaste stoffen en kokosvezels wordt gedroogd met een kleine ventilator, zo blijft het geurvrij! Ok, de urinecontainer zal vaker geleegd moeten worden, na ongeveer 2-5 dagen. Hij wordt gewoon op de voorkant van het toilet aangesloten, zodat er geen externe urinetank of moeilijk leidingwerk nodig is. De urinefles heeft een grote inhoud en is semi-transparant, zodat u kunt zien wanneer hij geleegd moet worden zonder de inhoud te moeten bewonderen telkens als u naar het toilet gaat! De flessenhouder houdt de urinefles veilig waar hij hoort, zelfs op ruwe wegen of op zee.
  • Geen substraat na elk gebruik
    Het is niet nodig om na elk gebruik substraat te strooien om de vaste stoffen te bedekken. Dus geen geknoei, geen geknoei met substraat op de vloer, en geen lompe substraatzak die ruimte inneemt in de toiletruimte! Bij een Nature's Head composttoilet is alles inbegrepen wat u nodig hebt voor de installatie, inclusief een vooraf geïnstalleerde kleine ventilator en afvoerbuis. U hoeft alleen maar wat geprepareerde kokosvezel of turf in te gieten om te beginnen.
  • NIEUW - met handslinger
    Omdat veel klanten de Spider-handgreep met hun voet bedienen, is er nu een Spider-versie met een vergroot contactoppervlak. Dit vergemakkelijkt de krachtoverbrenging, vooral wanneer de bak al goed gevuld is.
    Belangrijke opmerking: De handslinger is via een slipkoppeling met het roerwerk verbonden en kan de as derhalve slechts in één richting bewegen (voorwaartse draaiing). Daarom kan de slinger bij dit model niet naar de andere kant worden gedraaid. Voor bediening met bediening aan de linkerzijde, gezien vanaf de voorzijde, bestelt u de classic met Spider-handgreep. Deze kan ook comfortabel met de voet worden bediend, alleen is het steunvlak voor de voet wat kleiner.
      Omvang van de levering:
      • Droog scheidingstoilet met composteerfunctie
      • Urinefles 8,3 l met schroefdop
      • elektrische 12 V ventilator (voorgemonteerd),
      • 1,8 m kabel, zekering voor aansluiting op een accu
      • 1,5 m uitlaatslang, 38 mm, flexibel
      • Ruimtebesparende Spider crank of standaard crank
      • 2 montagebeugels en schroefmoeren voor montage op de vloer (schroeven voor houten vloer meegeleverd)
      Wat je nog meer nodig hebt..

      Het scheidingstoilet wordt geleverd met de meeste onderdelen die nodig zijn voor de installatie

      Dit is exclusief de externe ventilator (deksel), aangezien elke toepassing een andere ventilator vereist. Veel gebruikt zijn b.v. kieuwplaten in verschillende maten (b.v. als u al een oud kanaal heeft), voor een nieuwe installatie is een maat van ca. 6 cm diameter voldoende. Wij bevelen een vliegenhor of een vergelijkbare oplossing met gaas aan om het insecten onmogelijk te maken de ventilatieslang binnen te dringen.

      Voor sommige installatievarianten kunnen langere lengtes slang nodig zijn; voor langere stukken kan de slang ook worden vervangen door in de handel verkrijgbare PVC-buis. In dit geval moet er echter rekening mee worden gehouden dat voor onderhoudswerkzaamheden (het lostrekken van de slang om het reservoir voor vaste stoffen te legen) een flexibel stuk slang naar het toilet toe nodig is.

      Als uw installatie een andere vloerconstructie dan hout heeft, kunnen andere bevestigingsschroeven nodig zijn. Voor installaties op betonnen vloeren en dergelijke kunt u het toilet ook bevestigen op een stuk geverfd hout, dat stevig op het beton wordt geschroefd of gelijmd.

      Indien u het toilet op een 230 volt netvoeding (huisaansluiting) wilt gebruiken, kan dit met behulp van een voedingseenheid.

      Wij bevelen kokosvezels aan als composteermedium (zie optionele accessoires).

      Eigenschappen

      Type Camping toiletten Droogtoilet & Meer
      Aansluiting 12
      Gewicht 14,5 kg
      Stoelhoogte 50,8 cm
      uitvoering Voet zwengel
      Maten (LxBxH) 48,3 x 48,3 x 53,3 cm

      Beoordelingen (1)

      5 / 5
      1 Beoordelingen
      Geverifieerde beoordelingen
      5
      100 %
      4
      0 %
      3
      0 %
      2
      0 %
      1
      0 %
      Sorteer:
      Ralf S. 16.08.2021
      Ja, ik kan dit product aanbevelen
      "Helaas komen de levertijd die op de homepage staat en de werkelijke tijd helemaal niet overeen... Het product zelf is onberispelijk" "Leider stimmen angegebene Lieferzeit auf der Homepage und der tatsächlichen Zeit absolut nicht überein... Das Produkt selbst ist einwandfrei"
      meer weergeven
      Ja, ik kan dit product aanbevelen
      "Helaas komen de levertijd die op de homepage staat en de werkelijke tijd helemaal niet overeen... Het product zelf is onberispelijk" "Leider stimmen angegebene Lieferzeit auf der Homepage und der tatsächlichen Zeit absolut nicht überein... Das Produkt selbst ist einwandfrei"
      Kwaliteit
      Functionaliteit
      Waardering werd automatisch vertaald door DeepL. Originele tekst weergeven Vertaling weergeven
      Dank u voor uw feedback
      Uw sessie zal lopen in
      10 : 00
      Min. Sec.