€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Nature's head droog scheidend toilet met voetzwengel

1.250,- €
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 299690
 
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
 Toegevoegd

Productdetails

Geen geur, geen water, geen chemicaliën Compost, droog en scheidingstoilet in één
Voor 12 volt 1,8 m kabel + zekering voor accuaansluiting
Incl. 1,5 m uitlaatslang 1 kokosnootsteen voor onmiddellijk gebruik

Productbeschrijving

Het Nature's Head composttoilet is eenvoudig te installeren en nog gemakkelijker te gebruiken. In feite is het een composterings-, droog- en separatietoilet in één. Het is robuust, lichtgewicht en efficiënt, maar toch reukloos en vereist geen chemicaliën, pompen of zwartwatertank. En bovenal is het betaalbaar!
  • Robuust en gemakkelijk te gebruiken
    !
    Het Nature's Head composteertoilet is gemaakt van robuust PE met roestvrijstalen armaturen. Het is ontworpen om de meest ongunstige omstandigheden te weerstaan en is voorzien van een aantrekkelijke granieten afwerking en een gemakkelijk te gebruiken slinger.
  • Klein maar krachtig!
    Het Nature's Head composttoilet is een van de kleinste scheidingstoiletten op de Europese markt, maar qua capaciteit ver vooruit! Het complete toilet weegt slechts 14,5 kg en de royaal gedimensioneerde, gevormde zitting is uiterst comfortabel!
  • Vrouwenvriendelijk
    !
    Het Nature's Head compost toilet is 100% vrouwvriendelijk! Je hoeft je niet te richten op een bepaald gebied. Laat de stevige klep dicht voor het plassen en gebruik het toilet zoals gewoonlijk. Alle vloeistoffen worden betrouwbaar afgevoerd naar de urinecontainer.
  • Hygiënisch en comfortabel zitten!
    De gegoten zitting van het Nature's Head composttoilet is comfortabel en uiterst eenvoudig schoon te houden, omdat het geen hoeken en randen heeft waar zich vuil kan ophopen. In tegenstelling tot composttoiletten met een aparte opklapbare zitting zijn er geen kunststof scharnieren of dunne kunststof onderdelen die kunnen breken en is het stevige deksel sterk genoeg om zonder problemen op te zitten.
  • Maanden tussen het legen!
    Het milieuvriendelijke composttoilet Nature's Head kan ongeveer 60 - 80 keer worden gebruikt voordat het vaste stofreservoir moet worden geleegd. Het geheim is het unieke droogproces. Draai gewoon aan de zwengel na elk gebruik. De vaste stoffen worden vervolgens grondig gemengd met de kokosvezels en het restvocht wordt verwijderd. Het vastestof- en kokosvezelmengsel wordt gedroogd met een kleine ventilator, die ervoor zorgt dat er geen geur ontstaat! Ok, de urinecontainer zal vaker geleegd moeten worden, ongeveer na 2-5 dagen. Het wordt eenvoudigweg in de voorkant van het toilet gestoken, zodat er geen externe urinetank of moeilijk loodgieterswerk nodig is. De urinefles heeft een grote capaciteit en is semi-transparant, zodat u kunt zien wanneer u de fles moet legen zonder dat u de inhoud elke keer dat u naar het toilet komt hoeft te bewonderen! De flessenhouder houdt de urinefles veilig op de plaats waar ze moet zijn, zelfs op ruwe wegen of op zee.
  • Geen substraat na elk gebruik
    Het is niet nodig om na elk gebruik een substraat te bestrooien om de vaste stoffen te bedekken. Er is dus geen chaos, geen mogelijke morsing van het substraat op de vloer en geen omvangrijke substraatzak die ruimte in de toiletruimte inneemt! Een Nature's Head composttoilet wordt geleverd met alles wat u nodig hebt voor de installatie, inclusief een voorgeïnstalleerde kleine ventilator en afzuigkanaal. Je hoeft alleen maar wat bereide kokosvezels of turf toe te voegen om te beginnen.
  • NIEUW - met voetslinger
    Omdat veel klanten de Spider Handle met hun voet bedienen, is er nu een Spider versie met een vergroot contactvlak. Dit maakt de krachtoverbrenging gemakkelijker, vooral als de container al goed gevuld is.
    Belangrijke opmerking: De voetslinger is met het roerwerk verbonden door een slipkoppeling en kan daarom de as slechts in één richting bewegen (voorwaartse rotatie). Daarom kan de slinger in dit model niet naar de andere kant worden verplaatst. Voor een bediening met bediening aan de linkerzijde gezien vanaf de voorkant, bestelt u het klassieke model met spinnenhandgreep. Dit kan ook comfortabel met de voet worden bediend, alleen het contactvlak voor de voet is iets kleiner.
  • NIEUW - met hefboomarm Deze
    versie is bijzonder geschikt voor klanten met een beperkte mobiliteit, omdat hij ook zittend kan worden bediend.
    De hendel kan ook voordelig zijn in situaties waar de zijkanten smal zijn en u uw voet of hand niet kunt bewegen tussen het toilet en de kast of iets dergelijks, omdat de hendel omhoog komt in de solide klephendel.
    Belangrijke opmerking: De hefboomarm is via een slipkoppeling met het roerwerk verbonden en kan daarom de as slechts in één richting bewegen (voorwaartse rotatie). Daarom kan de slinger op dit model niet naar de andere kant worden verplaatst. Voor een bediening met bediening aan de linkerzijde gezien vanaf de voorzijde, kunt u ons klassieke model met spinnenhandgreep bestellen. Dit kan ook comfortabel met de voet of de hand worden bediend.
    Leveringsomvang:
    • Droogscheidingstoilet met composteringsfunctie
    • Urinefles 8,3 l met schroefdop
    • elektrische 12 V ventilator (voorgemonteerd),
    • 1,8 m kabel, zekering voor aansluiting op een batterij
    • 1,5 m uitlaatgasslang, 38 mm, flexibel
    • Ruimtebesparende spinnenslinger of standaard slinger
    • 2 montagebeugels en schroefmoeren voor vloermontage (schroeven voor houten vloer inbegrepen)
    Wat je nog meer nodig hebt..

    Het scheidingstoilet wordt geleverd met de meeste onderdelen die nodig zijn voor de installatie

    Uitgesloten hiervan is de externe ventilator (deksel), omdat voor elke toepassing een andere ventilator nodig is. Veelvoorkomend zijn bijv. kieuwplaten in verschillende maten (als u al een oude doorvoer heeft), voor een nieuwe installatie is een diameter van ca. 6 cm voldoende. Wij raden een vliegenhor of een vergelijkbare oplossing met gaas aan om het binnendringen van insecten in de ventilatieslang onmogelijk te maken.

    Voor sommige installatievarianten kunnen langere slanglengtes nodig zijn, voor langere stukken kan de slang ook worden vervangen door een standaard PVC-buis. Houd er in dit geval echter rekening mee dat voor servicewerkzaamheden een flexibel stuk slang in de richting van het toilet nodig is (trek de slang eraf om de bak met vaste stoffen te legen).

    Als uw installatie een andere vloerconstructie heeft dan hout, kunnen andere bevestigingsschroeven nodig zijn. Bij installaties op betonvloeren of dergelijke kunt u het toilet ook op een stuk geverfd hout bevestigen, dat op het beton wordt geschroefd of gelijmd.

    Als u het toilet wilt bedienen op een 230 volt netvoeding (huisaansluiting), dan kan dit met behulp van een voedingsunit.

    Wij adviseren kokosvezels als composteermedium (zie optionele accessoires).

    Eigenschappen

    Type Camping toiletten Droogtoilet & Meer
    Kleur wit
    Aansluiting 12
    Gewicht 14,5 kg
    Maten (LxBxH) 48,3 x 48,3 x 53,3 cm
    Materiaal PE / V4A
    Max. belastbaar 150 kg
    Externe ontluchting
    Stoelhoogte 50,8 cm
    uitvoering Spin handvat

    Beoordelingen (1)

    5 / 5
    1 Beoordelingen
    Geverifieerde beoordelingen
    5
    100 %
    4
    0 %
    3
    0 %
    2
    0 %
    1
    0 %
    Sorteer:
    Heike J. 27.12.2022
    Ja, ik kan dit product aanbevelen
    "Het is erg duur, maar het is goed afgewerkt en ik hoop dat het weerbestendig is en jaren meegaat." "Es ist schon sehr hochpreisig, aber es hat eine gute Verarbeitung und ich hoffe es trotzt der Witterung und ist für Jahre beständig."
    meer weergeven
    Ja, ik kan dit product aanbevelen
    "Het is erg duur, maar het is goed afgewerkt en ik hoop dat het weerbestendig is en jaren meegaat." "Es ist schon sehr hochpreisig, aber es hat eine gute Verarbeitung und ich hoffe es trotzt der Witterung und ist für Jahre beständig."
    Kwaliteit
    Functionaliteit
    Waardering werd automatisch vertaald door DeepL. Originele tekst weergeven Vertaling weergeven
    Dank u voor uw feedback
    Uw sessie zal lopen in
    10 : 00
    Min. Sec.