© Fritz Berger
jan
18

Omnia Recept – Banaan-Chocolade Muffins

Voorbereiding: 20 min, Baktijd: 25 min

Je hebt altijd wel een paar bananen in huis en soms blijven ze een paar dagen liggen en worden ze donkerbruin. Voordat je de bananen weggooit, moet je onze supermakkelijke en vochtige bananen-chocolade muffins proberen.


Inhoud

Table Of Contents will be generated here dynamically through JS!



Warning: filemtime(): stat failed for /usr/www/users/bergej/blog/wp-content/uploads/sites/4/product-feeds/nl_NL.json in /usr/www/users/bergej/blog/wp-content/themes/bootscore-child-main/inc/fb-template-functions.php on line 699

Warning: file_put_contents(/usr/www/users/bergej/blog/wp-content/uploads/sites/4/product-feeds/6c6f262946698b8ed9e23fcde5df2065.json): Failed to open stream: No such file or directory in /usr/www/users/bergej/blog/wp-content/themes/bootscore-child-main/inc/fb-template-functions.php on line 748

Video


De ingrediënten

© Fritz Berger

2 rijpe bananen

1 ei

100 g bloem

50 g suiker

50 g chocoladedruppels

40 ml plantaardige olie

¾ theelepel bakpoeder (ongeveer 3 g)


Het Recept

© Fritz Berger


Stap 1

Pel de bananen en prak ze met een vork. Hoe rijper de bananen zijn, hoe zoeter de muffins zullen zijn.

© Fritz Berger

Stap 2
Meng de bloem, het bakpoeder en de chocoladedruppels in een kom.

© Fritz Berger

Stap 3
Klop het ei los in een tweede kom, voeg dan de suiker en olie toe en klop ongeveer 1 minuut.

© Fritz Berger

Stap 4
Voeg dan de geprakte bananen toe en roer kort door.

© Fritz Berger

Stap 5
Voeg tot slot het bloemmengsel toe aan het ei- en bananenmengsel en roer alles goed door elkaar.

© Fritz Berger

Stap 6
Plaats nu het bakrek en de siliconen bakvorm in de Omnia oven. Schep vervolgens het beslag in de vormpjes.

Bak de muffins ongeveer 25 minuten op middelhoog vuur.


Smakelijk!

Team Berger-Camping

Wij zijn Berger medewerkers van verschillende afdelingen, maar we delen allemaal dezelfde passie!
In deze artikelen delen we regelmatig onze kennis en ervaring.

To top