
Omnia Recept – Banaan-Chocolade Muffins
Voorbereiding: 20 min, Baktijd: 25 min
Je hebt altijd wel een paar bananen in huis en soms blijven ze een paar dagen liggen en worden ze donkerbruin. Voordat je de bananen weggooit, moet je onze supermakkelijke en vochtige bananen-chocolade muffins proberen.
Inhoud
Table Of Contents will be generated here dynamically through JS!
Warning: filemtime(): stat failed for /usr/www/users/bergej/blog/wp-content/uploads/sites/4/product-feeds/nl_NL.json in /usr/www/users/bergej/blog/wp-content/themes/bootscore-child-main/inc/fb-template-functions.php on line 699
Warning: file_put_contents(/usr/www/users/bergej/blog/wp-content/uploads/sites/4/product-feeds/6c6f262946698b8ed9e23fcde5df2065.json): Failed to open stream: No such file or directory in /usr/www/users/bergej/blog/wp-content/themes/bootscore-child-main/inc/fb-template-functions.php on line 748
Video
De ingrediënten

2 rijpe bananen
1 ei
100 g bloem
50 g suiker
50 g chocoladedruppels
40 ml plantaardige olie
¾ theelepel bakpoeder (ongeveer 3 g)
Het Recept

Stap 1
Pel de bananen en prak ze met een vork. Hoe rijper de bananen zijn, hoe zoeter de muffins zullen zijn.

Stap 2
Meng de bloem, het bakpoeder en de chocoladedruppels in een kom.

Stap 3
Klop het ei los in een tweede kom, voeg dan de suiker en olie toe en klop ongeveer 1 minuut.

Stap 4
Voeg dan de geprakte bananen toe en roer kort door.

Stap 5
Voeg tot slot het bloemmengsel toe aan het ei- en bananenmengsel en roer alles goed door elkaar.

Stap 6
Plaats nu het bakrek en de siliconen bakvorm in de Omnia oven. Schep vervolgens het beslag in de vormpjes.
Bak de muffins ongeveer 25 minuten op middelhoog vuur.
Smakelijk!
Team Berger-Camping
Wij zijn Berger medewerkers van verschillende afdelingen, maar we delen allemaal dezelfde passie!
In deze artikelen delen we regelmatig onze kennis en ervaring.