€10,- korting ontvangen? -> Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Lente aanbiedingen: tot wel 50% korting!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Tenten Tenten
Alle producten in "Tenten"
Outdoor & Vrije Tijd Outdoor & Vrije Tijd
Alle producten in "Outdoor & Vrije Tijd"
Kampeermeubels Kampeermeubels
Alle producten in "Kampeermeubels"
Huishouden Huishouden
Alle producten in "Huishouden"
Water & Sanitair Water & Sanitair
Alle producten in "Water & Sanitair"
Elektra Elektra
Alle producten in "Elektra"
Voertuig Voertuig
Alle producten in "Voertuig"
Verwarmen & Koelen Verwarmen & Koelen
Alle producten in "Verwarmen & Koelen"
Kleding Kleding
Alle producten in "Kleding"
Thema's Thema's
Alle producten in "Thema's"
NIEUW NIEUW
Alle producten in "NIEUW"
SALE SALE
Alle producten in "SALE"
Filiaal Filiaal
Verander tak
Adres

Naar filiaalpagina
Taal & Levering Land
Taal
Leverend land

Swissinno Ultrasone Dierenverjager Pro

(0)  
Swissinno Ultrasone Dierenverjager Pro
Swissinno Ultrasone Dierenverjager Pro
Swissinno Ultrasone Dierenverjager Pro
Swissinno Ultrasone Dierenverjager Pro
Swissinno Ultrasone Dierenverjager Pro
Swissinno Ultrasone Dierenverjager Pro
-25%
Adviesprijs 79,99 €
59,99
Prijzen incl. BTW gratis verzending
Artikelnummer: 838378
Beschikbaarheid: Standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen
Slechts een klein aantal stuks beschikbaar
 Toegevoegd

Productdetails

Veilig Huisdiervriendelijk
Doeltreffend

Productbeschrijving

Swissinno richt zich op de bescherming van mensen en hun leefruimte en zorgt ervoor dat dieren op een soorteigen manier worden behandeld. Duurzaamheid en het gebruik van nieuwe technologieën zoals zonnecellen, ultrageluid of LED-licht maken innovaties mogelijk. Een frequente overlast zijn vreemde dieren in het pand. Bijzonder storend zijn de kleine en grote verrichtingen van de hond van de buren of de kat van de buren. Houd ongewenste dierlijke bezoekers op een zachte manier weg van uw eigendom. De PRO ultrasone dierenverjager is effectief tegen loslopende katten en honden, marters, dassen, vossen, wasberen, wezels, bunzingen, hazen, konijnen, eekhoorns, vleermuizen, relmuizen, egels, wilde zwijnen, herten, reigers en andere vogels, en in mindere mate tegen ratten en muizen. Deze diervriendelijke methode vermijdt omslachtig vangen of doden en is blijvend effectief. Grote gebieden kunnen eenvoudig en gemakkelijk worden beveiligd. Verjaag dieren van de ingang, binnenplaats, tuin, balkon, terras, vijver, carport, auto of vuilnisbakken. En dankzij de werking op zonne-energie zijn er geen batterijen nodig! Als een dier het bewakingsgebied van de bewegingssensor betreedt, geeft het apparaat ultrasone geluiden en lichtflitsen gedurende 5 seconden of optioneel een akoestisch alarm. Wanneer de audiovisuele prikkel wordt geactiveerd, worden de dieren verrast en vluchten ze. Verwondingen of blijvende schade zijn dus niet te vrezen. De dieren worden alleen maar uit het bewaakte gebied verjaagd. In de akoestische modus met alarmgeluid kan de Ultrasonic Animal Repeller PRO ook dienen als klein mobiel alarmsysteem en tweebenige onruststokers signaleren of worden ingezet tegen vogels.

Bijzonderheden:

  • Afmetingen: 8,2 x 13,5 x 27,5 cm
  • Gewicht: 509 g
  • Materiaal: ABS kunststof, elektronische componenten, metaal
  • Hoge ultrasone output tot 96 dB @10 cm afstand - onschadelijk maar effectief.
  • Produceert zeer luide, agressieve ultrasone geluiden die voor mensen onhoorbaar zijn, maar door veel dieren als uiterst onaangenaam worden ervaren.
  • Gerichte LED-lichtflitsen schrikken dieren extra af.
  • De combinatie van LED-licht en ultrasoon geluid zorgt voor een audiovisuele stimulans.
  • Groot bereik, tot 12 m straal bij een hoek van 120°, geschikt tot 150 m².
  • Kan onafhankelijk van een stopcontact worden gebruikt dankzij zonne-energie.
  • Diverse montagetoebehoren voor flexibel gebruik.
  • Duurzame en effectieve methode.
  • Natuurlijk en diervriendelijk, geen vergiftiging of doden.
  • Effectief tegen veel verschillende diersoorten.
  • De outdoor dierenverjager werkt dag en nacht, 24 uur onafgebroken.
  • Ongedierte wordt zelfs in het donker gedetecteerd.
  • Optionele alarmmodus met geluid tegen vogels of als mobiel alarmsysteem tegen menselijke onruststokers.
  • De geluiden en flitsen zijn volledig onschadelijk voor mens en dier.
  • Stevige, regenbestendige constructie; kan overal buiten worden gebruikt.
  • Klein en onopvallend; direct inzetbaar.
  • Geen stroomverbruik; zeer lage bedrijfskosten; nauwelijks onderhoud nodig.
  • De mobiele oplossing, te installeren met een grondspies of door wandmontage.

Hoe lang gaat het afschrikmiddel mee?

Hoe snel dieren reageren op verstoring door de verjager varieert. Afhankelijk van de soort kan het enkele dagen tot enkele weken duren.

Niet goed voor kleine dieren

Ultrasone dierenverjagers op zonne-energie zijn niet goed geschikt voor zeer kleine dieren zoals muizen en ratten. Deze bewegen zich vaak heimelijk en worden alleen op korte afstand door de bewegingsmelder waargenomen.

Vogels nemen geen ultrageluid waar

Vogels kunnen ultrageluid in principe niet horen en worden er niet door gestoord. Om vogels af te schrikken mag u de PRO ultrasone dierenverjager niet in de akoestische modus gebruiken.

Mollen verjagen met ultrageluid?

Nee! Ultrasoon geluid dringt niet door de grond en is niet effectief tegen mollen of woelmuizen. Gebruik bij een mollen- of woelmuizenplaag de Swissinno mollenverjager.

Wat is de beste manier om het apparaat te richten?

De sensor moet worden gericht op het gebied waaruit u storende dieren wilt verjagen. Het bereik is 12 m vanaf het apparaat, bij een stralingshoek van 120°.

Dringt ultrageluid door muren heen?

Nee! Ultrasoon geluid dringt niet door vaste objecten zoals muren, hekken, bomen, struiken en tuinmeubilair. Plaats het apparaat dus zo dat obstakels minimaal zijn.

Plaats het apparaat uit de buurt van andere geluidsbronnen!

Het apparaat moet uit de buurt van andere geluidsbronnen worden geplaatst, zoals drukke wegen, speelplaatsen, enz.

Welke bewegingen kunnen de dierenverjager activeren?

Bewegende schaduwen, bewegende takken of grassprieten kunnen de bewegingsdetector activeren en mogelijk de verjager onnodig of te vaak activeren. Indien nodig kan de gevoeligheid van de bewegingssensor worden verminderd met de instelknop. De activering van de bewegingssensor wordt aangegeven door een groene LED. Zo kan de juiste instelling van de sensor worden gecontroleerd.

Is er een gewoonte-effect?

In zeer zeldzame gevallen raken de dieren gewend aan de uitwerpers. In dit geval kan het gebruik van meerdere zenders of het af en toe wisselen van de apparaten of afwisselend in ultrasone of akoestische modus helpen.

Wat kan het effect nog meer beïnvloeden?

De PRO ultrasone dierenverjager is een zachte methode. De dieren worden ongemakkelijk gemaakt om in het aan het geluid blootgestelde gebied te verblijven, maar niet onmogelijk. Daarom moeten omstandigheden die ongewenste dieren aantrekken, zoals voedselbronnen of doorgeefluiken, worden geëlimineerd. Dit apparaat heeft ook geen effect op dieren met een beschadigd gehoor. Een garantie van 100% effectiviteit kan niet worden gegeven.

Huisdieren en mensen

Gebruik de toestellen niet in de onmiddellijke nabijheid van mensen of huisdieren zoals muizen, ratten, hamsters, gerbils, cavia's, konijnen en fretten. Gevoelige en gevoelige personen kunnen de door de Ultrasone Dierenverjager Pro uitgezonden ultrasone golven horen en zich gestoord voelen. Ook directe buren of hun huisdieren kunnen hier last van hebben. In geval van twijfel moet dit vóór aankoop en installatie worden opgehelderd en besproken. De Ultrasonic Animal Repeller PRO heeft geen invloed op elektronische apparaten zoals pacemakers, garagedeuropeners, afstandsbedieningen en dergelijke

Hoe laden de zonnecellen de batterij op?

Overdag zetten de zonnecellen zonlicht om in elektriciteit en laden de batterijen op. De Ultrasonic Animal Repeller PRO is daarom alleen geschikt voor buitengebruik en moet op een zonnige plaats worden opgesteld. Schaduwrijke plaatsen, bijvoorbeeld onder bomen of in de schaduw van een hoge muur van een huis, kunnen leiden tot onvoldoende opladen van de batterijen en een kortere werkingstijd. Als de sensor rood knippert, betekent dit dat er onvoldoende zonlicht was om de batterijen op te laden. Het is dan noodzakelijk de batterijen te verwijderen en ze op te laden zoals hieronder beschreven.

Verdere informatie over de batterij

Voordat u de batterijen voor het eerst gebruikt, kunt u ze het beste opladen in een gewone batterijlader. Als het apparaat lange tijd niet wordt gebruikt (bijvoorbeeld tijdens de winterstop), worden de batterijen uit het apparaat gehaald om ze te sparen. Laad ze op voordat u ze terugplaatst wanneer u het apparaat weer gaat gebruiken. Gebruik geen normale 1,5 volt batterijen. Dit kan de elektronica beschadigen.

Valse beweringen over ultrageluid

Op internetfora zijn steeds weer beweringen te vinden over de vermeende schadelijkheid van ultrasoon geluid of ultrasone dierenverjagers. Deze beweringen zijn onjuist. De kracht van de apparaten is verre van voldoende om schade te veroorzaken aan de gezondheid van mens en dier. Uiteraard voldoet de Swissinno ultrasone dierenverjager PRO aan alle wettelijke limieten voor ultrasone bronnen.

Informatie over verwijdering

Het apparaat en de gebruikte batterijen mogen niet met het huishoudelijk afval worden weggegooid, maar moeten op een gereglementeerde manier worden verwijderd.

Eigenschappen

Soort beveiliging andere veiligheidsaccessoires
Gewicht 509 g
Maten (LxBxH) 8,2 x 13,5 x 27,5 cm
Materiaal ABS plastic, elektronische componenten, metaal

Noot

Opmerking: Omdat onze zendingen batterijen en accu’s kunnen bevatten, zijn wij volgens de nieuwe batterijwetgeving (Batteriegesetz, BattG) verplicht om u op het volgende te wijzen:

Batterijen en accu’s mogen niet bij het huisvuil (restafval) worden afgevoerd, maar u bent wettelijk verplicht om gebruikte
batterijen en accu’s op de daarvoor bestemde inzamelpunten af te geven. Gebruikte batterijen kunnen schadelijke stoffen bevatten die bij ondeskundige opslag of verwerking schadelijk kunnen zijn voor het milieu of voor uw gezondheid. Batterijen
bevatten echter ook belangrijke grondstoffen zoals ijzer, zink, mangaan of nikkel. Deze grondstoffen kunnen teruggewonnen
worden. U kunt de batterijen na gebruik hetzij aan ons terugsturen of in uw eigen directe omgeving (bijv. in een winkel of op een gemeentelijk inzamelpunt of in ons verzendmagazijn) zonder kosten teruggeven. Afgeven in winkels is voor eindgebruikers alleen in gebruikelijke hoeveelheden en voor het soort gebruikte batterijen van toepassing, voor zover de verkooporganisatie deze als nieuwe batterijen in het assortiment heeft of heeft gehad.


Het symbool van een doorgekruiste vuilniscontainer geeft aan dat u batterijen en accu’s niet bij het huisvuil (restafval) mag laten afvoeren. Onder dit symbool vindt u bovendien de volgende aanduidingen met de volgende betekenis:
Pb: Batterij/accu bevat lood
Cd: Batterij/accu bevat cadmium
Hg: Batterij/accu bevat kwik

Retouradres:
Fritz Berger GmbH
Fritz-Berger-Str. 1
D - 92318 Neumarkt

Vergelijkbare artikelen

Meer van dit merk

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.