Maak kans op een cadeaubon van wel € 300,-! Doe nu mee!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije

Maak met deze winactie kans op een cadeaubon t.w.v. €300 euro!

Neem deel en pak die kans om een cadeaubon van €100, €200 of €300 te winnen.

Deelname is heel eenvoudig:

  1. Meld u, tijdens de winactie periode (01-10 / 31-10),  aan voor de nieuwsbrief van berger-camping.nl door hier te klikken https://www.berger-camping.nl/newsletter/
  2. Bevestig de bevestigingsmail voor uw abonnement op de nieuwsbrief (u ontvangt een e-mail met een link - controleer voor de zekerheid ook uw spammap als u niets ontvangt)
  3. Duimen maar en wellicht bent u wel een winnaar deze week! Er worden deze maand drie winnaars geloot.

Wij wensen u veel succes!


VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

De organisator van deze winactie is Fritz Berger GmbH, Fritz-Berger-Strasse 1, 92318 Neumarkt.

Periode winactie

De winactie begint op 01-10-2022 en eindigt op 31.10.2022.

Deelname

Voor deelname aan de wedstrijd gelden de volgende voorwaarden. Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaardt de deelnemer deze deelnemingsvoorwaarden. Personen die ten minste 18 jaar oud zijn, komen in aanmerking voor deelname. Werknemers van Fritz Berger GmbH en hun familieleden worden uitgesloten. Een effectieve deelname aan de wedstrijd is alleen beschikbaar als alle persoonlijke gegevens van de deelnemer volledig en waarheidsgetrouw zijn en als de opt-in, die u hebt ontvangen na u per e-mail voor de nieuwsbrief te hebben geregistreerd, is bevestigd.

Prijzen en prijsinformatie

Er zal deze maand, oktober 2022 een verloting plaatsvinden voor drie Berger cadeaubon van €100, €200 en €300. Een contante betaling van de prijzen is uitgesloten. Prijzen zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar. Uiterlijk 2 weken na afloop van de wedstrijd worden de winnaars per loterij bepaald en vervolgens per e-mail op de hoogte gesteld. Deelname aan deze wedstrijd is gratis en er is geen rechtsmiddel. De prijs wordt per e-mail, naar het opgegeven e-mailadres van de winnaar, verzonden. De winnaar moet alle kosten dragen die zijn verbonden aan een prijs die niet uitdrukkelijk in de prijs is opgenomen, zoals voedsel- of andere reiskosten. De verwerking van de prijs vindt uitsluitend plaats in direct contact tussen de winnaar en Fritz Berger GmbH. Als een winnaar de prijs niet binnen een week accepteert, vervalt de prijsclaim. In dit geval hebben we het recht om een vervangende loting uit te voeren.

Gegevensbescherming

Verantwoordelijk en organisator is Fritz Berger GmbH, Fritz-Berger-Strasse 1, 92318 Neumarkt. U kunt contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming op datenschutz@fritz-berger.de. We verwerken de persoonlijke gegevens die u hebt verstrekt voor zover en zolang dit nodig is voor de uitvoering van de wedstrijd en voor het aanbieden van prijzen of zolang u anders hebt ingestemd. Bovendien kan de volgende informatie in alle media worden gepubliceerd als onderdeel van een rapport over de wedstrijd door de organisator en de prijssponsors dat zichtbaar is uit de beschrijving van de wedstrijd: Naam, leeftijd, woonplaats, winst, alsmede door u verstrekte of met uw toestemming gemaakte afbeeldingen. De deelnemer kan op elk gewenst moment informatie opvragen over de gegevens die over zijn persoon zijn opgeslagen. Bovendien is onze verklaring inzake gegevensbescherming van toepassing, die beschikbaar is op gegevensbescherming.

Slotbepalingen

Als de voorwaarden voor deelname ineffectieve regelgeving bevatten, blijft de effectiviteit van de andere voorwaarden onaangetast. Het Duitse recht is van toepassing en er is geen rechtsmiddel om de trekking te herzien.

Toestemming met betrekking tot het gebruik van reclamedoeleinden

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief gaat u ermee akkoord dat de door u verstrekte gegevens voor reclameinformatie die u per e-mail en voor marktonderzoek wordt toegezonden, uitsluitend worden opgeslagen en gebruikt door Fritz Berger GmbH in overeenstemming met de informatie over gegevensbescherming. U kunt te allen tijde schriftelijk bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor reclamedoeleinden bij Fritz Berger GmbH, Postfach 11 60, 92301 Neumarkt.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.