Maak kans op een cadeaubon van wel € 300,-! Doe nu mee!

  Kampeerspecialist sinds 1958
Service
NL | DE
Taal:
Deutsch
English
Nederlands
Österreich
Français
Italiano
Español
Levering Land:
België
Bulgarije
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Zweden
Zwitserland
Slowakije
Slovenië
Spanje
Tsjechische Republiek
Hongarije
Meubels
Merk
Prijs
 €
tot
 €
Filiaalbeschikbaarheid

Campingmeubels

Campingmeubilair geeft uw reis het comfort dat u thuis gewend bent. Opvouwbaar en inklapbaar meubilair voor caravans, campers, bussen en kampeervakanties. Of het nu stoel, kast, ligstoel, keuken of tafel is. Kampeermeubelen zijn robuust,

Campingmeubilair geeft uw reis het comfort dat u thuis gewend bent. Opvouwbaar en inklapbaar meubilair voor caravans, campers, bussen en kampeervakanties. Of het nu stoel, kast, ligstoel, keuken of tafel is. Kampeermeubelen zijn robuust, licht en hebben een kleine pakmaat. Zet uw voortent praktisch op of ga gezellig rond het kampvuur zitten. Kampeermeubelen maken uw vakantie veel comfortabeler.

Lees verder...

Pagina 1 van 29

Opvouwbaar, inklapbaar, gemakkelijk op te bergen - kampeermeubelen

Kampeermeubelen - de perfecte metgezel voor mobiele vakanties

Kampeermeubelen in caravans, campers, tenten en kampeerbussen zijn niet meer weg te denken van een vakantie. Deze lichtgewicht, opvouwbaremetgezellen zijn trouwe en gezellige vakantiemetgezellen geworden. Klein opgevouwen passen ze in de kofferbak of in de garage achterin.
Kampeermeubelen, deze categorie omvat

 • Gezellige campingstoelen
 • Praktische kampeerkeukens
 • Ruime campingtafels
 • Ontspannende camping ligstoelen
 • Lichte camping krukjes
 • Kleine opvouwbare camping kastjes
 • Ontspannende hangmatten

Hoe vind je "jouw" kampeermeubels?

Stel jezelf gewoon de volgende zes vragen:

 1. Voor wat?
  Waar wil ik mijn kampeermeubels voor gebruiken? Is een bijzettafeltje genoeg, of moet het een keukenkastje zijn? Camping ligstoel, of camping stoel met voetensteun?
 2. Hoe groot?
  Heb je echt een 6-persoons campingtafel nodig, ook al ben je maar met z'n tweeën? Is het grote campingbed niet een beetje groot voor een kort weekend bij de steengroeve vijver? Wat past er eigenlijk nog meer in de kofferbak?
 3. Hoe klein?
  De vraag doet zich voor wanneer de ruimte beperkt is. Moet je snel een klapstoel in een kleine opening in de camper "persen"? Of heb je genoeg ruimte om de gestoffeerde stoel met hoge rugleuning in de achterste garage te duwen?
 4. Hoe zwaar?
  Een cruciale vraag voor een kampeervakantie: hoe zit het met het laadvermogen in de camper en caravan? Is er nog ruimte voor verbetering? Wilt u uw kampeermeubelen meenemen naar het strand? Dan moet u eens kijken naar het gewicht van uw nieuwe kampeermeubelen.
 5. Voor wie?
  Gaat u alleen, met z'n tweeën of met uw gezin op vakantie? Heb je veel bezoekers? Met dit alles moet rekening worden gehouden wanneer men beslist of twee comfortabele campingstoelen en een kleine tafel voldoende zijn? Of moet het een hele zithoek zijn met een kampeerkeuken?
 6. Hoe duur?
  Natuurlijk speelt geld ook een rol bij de aanschaf van kampeermeubelen. Hier moet u echter niet alleen op uw portemonnee letten, maar ook op de aangeboden goederen. Te goedkoop is vaak alleen geschikt voor eenmalig gebruik en dat is erg vervelend.

Hoe herkent u goede kampeermeubelen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag en zelfs als professional blijf je soms met een rot ei zitten. Maar u kunt zeker op een paar punten letten:

De beoordelingen

Hier bij Berger Campingshop kunt u als klant andere klanten helpen bij de keuze van het juiste kampeerartikel. Beoordeel de artikelen die u koopt eerlijk. Omdat u andere klanten en ons helpt met uw verklaring. Maar u moet ook naar de beoordelingen kijken.

Scharnieren & Gewrichten

De scharnieren van stoelen, tafels en campingkeukens zijn vaak een zwak punt. Er moet stevig plastic of aluminium worden gebruikt. De bewegende delen van uw kampeermeubelen moeten ten minste een tweede keer worden bekeken. Als ze er goed en stevig uitzien, dan moet alles in orde zijn. Want er is bijna niets ergers dan in een goedkope campingstoel te zitten met een gebroken gewricht. U moet ook de belastingsgrens van de stoel en de tafel in het oog houden.

Weerbestendig?

Als u uw kampeermeubelen opbergt als het regent, is deze paragraaf niet op u van toepassing. Anders helpt het om eens te kijken naar de materialen, bijvoorbeeld het blad van uw campingtafel. Tafelbladen die niet weerbestendig zijn, zijn geweldig voor de voortent, maar ze zijn een beetje een belasting voor buitengebruik. Na een paar dagen regen kan het tafelblad opzwellen en heeft u geen plezier meer van uw campingtafel. Gestoffeerde stoelen zijn mooi, maar drogen misschien niet zo snel als de klapstoel zonder bekleding.

Kampeermeubelen kopen is geen tovenarij, maar met een iets kritischer oog kunt u wel het kaf van het koren scheiden. Bij Berger kampeermeubelen zoeken we naar een zeer kleine pakmaat, stabiliteit en licht gewicht tegen een redelijke prijs.

Uw sessie zal lopen in
10 : 00
Min. Sec.